تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 192 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شاید در مواردی فرق داشته باشه ولی چرا میگید خیلی؟
    خواهشن توضیح بدید
    چونکه سرعت در لپ تاپ برخلاف PC است یعنی اینقدر فرق دارد که ممکن با 4 GIG رم DDR3 و CPU بالا به نصف سرعت لپ تابی با 2 GIG رم باس 667 و CPU DUAL CORE نرسید

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چونکه سرعت در لپ تاپ برخلاف PC است یعنی اینقدر فرق دارد که ممکن با 4 GIG رم DDR3 و CPU بالا به نصف سرعت لپ تابی با 2 GIG رم باس 667 و CPU DUAL CORE نرسید
    يعني سرعت لپ تاپ از همرده با دسكتاپ بيشتر است ؟؟
    آخه روي چه استدلالي دوست من ؟

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

یه جایی هست میدان انقلاب لپ تاپ قسطی می فروشه با سود 2 درصد از دم قسط هم میده انواع مدل های ایسر و دل رو داره . فک کنم مدل های سونی هم داشت .

10 ماه و 6 ماه داره

مثال از دم قسط یه لپ تاپ 800 تومنی بخری بدون پول پیش برای 10 ماه. ماهی 16 تومن اضافه باید بدی پول سود + قسط هر ماه که حدود 80 تومن هست .

هر چی پول هم پیش بدی قسط کمتر میوفته . به نظر من خوبه برای مدل های بالا گرون قیمت ! قیمت لپ تاپ ها هم با بازار 10 20 تومن اختلافه .

دوستانی که لپ تاپ 5738zg با گرافیک جی فورس دارند . توانایی اجرای رون همه بازای ها رو داراس ؟ . مثال بازی pes 2009 با همه آپشن ها و تنظیمات و رزولوشن در اخرین حد قابل اجرا و رون هست ؟ . با بازی های نسبتا سنگین چون کراسیس و gta چطوره ؟

برای اجرای گیم سی پی یو کور 2 و یک گیگ رم اضافه مدل5738g .تاثیری بر اجرای رون تر و بهینه تر شدن بازی داره ؟ نسبت به 5738zg .

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پولتون به خاطر تبلیغات دور نریزید لپتاپ با کامپیوتر خانگی خیلی فرق دارد اصلا اینطوری در باره لپتاپ قضاوت کردن یک اشتباه بسیار شایع دربین مردم و حتی حرفه ای ها است اگر خواستید بگویید تا بهتون توضیح بدهم
    يعني سرعت لپ تاپ از همرده با دسكتاپ بيشتر است ؟؟
    آخه روي چه استدلالي دوست من ؟
    بنده تا جايي كه تجربه نيمه كاره من قد ميده اين موارد براي من ملموسه:
    1-توان محاسباتي كامپيوتر در رده اول به سرعت كلي گذرگاه سيستم و يا باس بستگي داره و در رده دوم به توان و ميزان كچ سي پي يو و ربطي به دسكتاپ و لپ تاپ نداره
    2-توان دفع حرارتي نوت بوكها كمتر از دسك تاپ هست و كارهاي خيلي سنگين از پا مي اندازشون
    3-چون مادربرد نوت بوكها خيلي كوچك هست و فاصله رم و سي پي يو خيلي كم است. به همين دليل در سرعت گذرگاه برابر كمي سريعتر كار مي كنن. البته اختلاف در حد 2 درصد هست و به چشم نمياد.
    4-قدرت گرافيكي دسكتاپ خيلي به نوت بوك سره و نوت بوكها همواره در اين مورد از مشابه هاي خود ضعيفتر هستن.
    5-بر خلاف دسك تاپ نوت بوكها در حالتهاي كارايي مختلف و توان مصرفي متفاوت كار مي كنن و براي همين به طور ريشه اي چند نوع توان از خود نشان مي دهند.
    6-توان كلي سيستمها دسك تاپ معمولا" بالاتر به نظر ميرسه چون محدوديت مصرف انرژي و جا نداره

باز هم اگر دوستان نظر ديگري ارند بيان كننكه به جمع بندي برسيم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه جایی هست میدان انقلاب لپ تاپ قسطی می فروشه با سود 2 درصد از دم قسط هم میده انواع مدل های ایسر و دل رو داره . فک کنم مدل های سونی هم داشت .

10 ماه و 6 ماه داره

مثال از دم قسط یه لپ تاپ 800 تومنی بخری بدون پول پیش برای 10 ماه. ماهی 16 تومن اضافه باید بدی پول سود + قسط هر ماه که حدود 80 تومن هست .

هر چی پول هم پیش بدی قسط کمتر میوفته . به نظر من خوبه برای مدل های بالا گرون قیمت ! قیمت لپ تاپ ها هم با بازار 10 20 تومن اختلافه .

دوستانی که لپ تاپ 5738zg با گرافیک جی فورس دارند . توانایی اجرای رون همه بازای ها رو داراس ؟ . مثال بازی pes 2009 با همه آپشن ها و تنظیمات و رزولوشن در اخرین حد قابل اجرا و رون هست ؟ . با بازی های نسبتا سنگین چون کراسیس و gta چطوره ؟

برای اجرای گیم سی پی یو کور 2 و یک گیگ رم اضافه مدل5738g .تاثیری بر اجرای رون تر و بهینه تر شدن بازی داره ؟ نسبت به 5738zg .
    راجع به اين موضوع در همين تاپيك بحث شده و موجوده اما نمي دونم كدوم صفحه است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بنده تا جايي كه تجربه نيمه كاره من قد ميده اين موارد براي من ملموسه:
    1-توان محاسباتي كامپيوتر در رده اول به سرعت كلي گذرگاه سيستم و يا باس بستگي داره و در رده دوم به توان و ميزان كچ سي پي يو و ربطي به دسكتاپ و لپ تاپ نداره
    2-توان دفع حرارتي نوت بوكها كمتر از دسك تاپ هست و كارهاي خيلي سنگين از پا مي اندازشون
    3-چون مادربرد نوت بوكها خيلي كوچك هست و فاصله رم و سي پي يو خيلي كم است. به همين دليل در سرعت گذرگاه برابر كمي سريعتر كار مي كنن. البته اختلاف در حد 2 درصد هست و به چشم نمياد.
    4-قدرت گرافيكي دسكتاپ خيلي به نوت بوك سره و نوت بوكها همواره در اين مورد از مشابه هاي خود ضعيفتر هستن.
    5-بر خلاف دسك تاپ نوت بوكها در حالتهاي كارايي مختلف و توان مصرفي متفاوت كار مي كنن و براي همين به طور ريشه اي چند نوع توان از خود نشان مي دهند.
    6-توان كلي سيستمها دسك تاپ معمولا" بالاتر به نظر ميرسه چون محدوديت مصرف انرژي و جا نداره

باز هم اگر دوستان نظر ديگري ارند بيان كننكه به جمع بندي برسيم.
    اول اینکه خدا بیامرزدت که اینها را گفتی ولی نکته اصلی را نگفتی (اصل بودن قطعات)

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول اینکه خدا بیامرزدت که اینها را گفتی ولی نکته اصلی را نگفتی (اصل بودن قطعات)
    اولا" خدا خودت رو بيامرزه
    ثانيا" شما جايي سراغ داري سي پي يو ايتل كپي كنه؟
    يا كارت گرافيك جي فورس؟؟؟
    يا رم كينگستون!!!!
    يا هارد مكستور!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اولا" خدا خودت رو بيامرزه
    ثانيا" شما جايي سراغ داري سي پي يو ايتل كپي كنه؟
    يا كارت گرافيك جي فورس؟؟؟
    يا رم كينگستون!!!!
    يا هارد مكستور!!!!

ما اصل حرف را زدیم دوست داشتی قبول کن دوست نداشتی هم که هیچ با لپتاب ایسر (اورجینالت) برو کیف کن دیگه هم این بحث کش نمی دم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

آره حمید جان کل تاپیک رو خوندم . ولی در مورد gta توضیح نداده شده بود این بازی چون سنگین ترین بازی کامپیوتری هست بهتر است گرافیک رو چنین بازی هایی تست بشه و نتیجه کاراییش رو دید تا چه حد رون هست .

حمید شما بازی تست کردی تا حالا رو مدل z و اگر آره چه بازی بوده .

فردا دارم می رم برای خرید مدل zg .

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

جدید ترین قیمت های سری5738

5738z 560
    5738zg 660
    5738g 770

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •