تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 39 از 469 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام . . . به نظر شما اين تاپيك مهمه يا جالب و باحال ؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamid110
    سلام . . . به نظر شما اين تاپيك مهمه يا جالب و باحال ؟؟؟
    با سلام
    حمید جون تو قسمت انجمن های متفرقه هم جالبه هم هم مهم!!!!!!
    ولی خداییش تاپیک باحالیه

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پروفشنال SRT_71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    aHvaZz

پيش فرض

یه بار یکی از دوستام اومده بود پیشم (اون موقعی که هنوز زیاد کامپیوتر و اینترنت و اینا رو بلد نبودم) بعد منم رفتم تو نت رفتم توی آی دی مسنجرم . داشتم آف هام رو می خوندم دیدم دوستم شروع کرد به خندیدن بهش گفتم چرا می خندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفت : به تو می خندم . گفتم واسه چی مگه من چمه؟ گفت : آخه آیکیو چرا آف هاتو از بالا می خونی؟؟؟ خیلی ضایع شدم و آبروم رفت

حـــــرفـه ای Arashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    FAR FAR AWAY

13

سلام
    پست هاتون ديگه تبديل شده به خاطره نه سوتي
    موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ?????؟؟؟؟؟؟

10

من اينا رو مينويسم اما اگه بد شدپاكشون كنيد ونزاريد بن شم (درضمن چيزي نزده بودم گير نديد!)
    چند وقت پيش عروسي دوستم بود آقا بعد از اينكه مهمونارو فرستاديم پي كارشون قرار شد من با عروس داماد برم خونه وتا صبح اونجاباشم كه فرداش ببرمشون فرودگاه اون دوتا عجله داشتن زودتر رفتن من وقتي رسيدم اقا گفت ماشينشو ببرم تو براش. من اول رفتم يه هوايي خوردم وبعد ماشينو بردم.ميخواستم سويچ بهش بدم هرچي صداش كردم جواب نداد.منم شروع كردم جستجو اتاق به اتاق.به هر اتاقي رسيدم در زدم اما آخري رو نزدم .
    دررو واكردم ديدم صدا مياد چراغو روشن كردم.ديدم عروس وداماد .شده بودم اين لبو .اقا داماد كه اصلا تو اين دنيا نبود.ولي عروس خانوم يه دفعه يه جيغ زد داماد هم برگشت منو ديد يه هو پريد هوا من ديدم هواپسه يه داد زديم وفرار.
    Last edited by alireza20; 26-05-2006 at 21:23.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ?????؟؟؟؟؟؟

پيش فرض

تو عروسي خودم ميخواستم خانوممو بگيرم اما اطرافم فوق العاده شلوغ بود من هم ديد خوبي نداشتم يه دست بردم مادرخانوممو گرفتم بغل... .حالا ديگه تو اين جور جاها كه من وخانومم هستيم ديگه ميره يه كليومتري من واي ميسه .(قابل توجه آقايوني كه از دست مادر زن داغون شدن امتحان كنيد جواب ميده )

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ?????؟؟؟؟؟؟

پيش فرض

چند روز پيش رفته بودم غذا بگيرم نشسته بودم كه غذا حاضر بشه يهو موبايلم زنگ زد:(دوستم گوشي قرار بود برام بگيره)
    سلام گوشي رو برات گرفتم
    مرسي هلو كي مياريش؟
    ميارمش ولي رم32 برات گذاشتم
    همين لحظه يارو گفت آقا نوشابه بذارم من اومدم جواب دوستمو بدم گفتم ت خ م داري بذار. يدفعه نگاه بغلم كردم ديدم يارو اينجوري داره نگام ميكنم .منم ديدم اوضاع خرابه بيخيال غذا شدم در رفتم حالا من بدو اون بدو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

من اينا رو مينويسم اما اگه بد شدپاكشون كنيد ونزاريد بن شم (درضمن چيزي نزده بودم گير نديد!)
    چند وقت پيش عروسي دوستم بود آقا بعد از اينكه مهمونارو فرستاديم پي كارشون قرار شد من با عروس داماد برم خونه وتا صبح اونجاباشم كه فرداش ببرمشون فرودگاه اون دوتا عجله داشتن زودتر رفتن من وقتي رسيدم اقا گفت ماشينشو ببرم تو براش. من اول رفتم يه هوايي خوردم وبعد ماشينو بردم.ميخواستم سويچ بهش بدم هرچي صداش كردم جواب نداد.منم شروع كردم جستجو اتاق به اتاق.به هر اتاقي رسيدم در زدم اما آخري رو نزدم .
    دررو واكردم ديدم صدا مياد چراغو روشن كردم.ديدم عروس وداماد .شده بودم اين لبو .اقا داماد كه اصلا تو اين دنيا نبود.ولي عروس خانوم يه دفعه يه جيغ زد داماد هم برگشت منو ديد يه هو پريد هوا من ديدم هواپسه يه داد زديم وفرار.
    چند روز پيش رفته بودم غذا بگيرم نشسته بودم كه غذا حاضر بشه يهو موبايلم زنگ زد:(دوستم گوشي قرار بود برام بگيره)
    سلام گوشي رو برات گرفتم
    مرسي هلو كي مياريش؟
    ميارمش ولي رم32 برات گذاشتم
    همين لحظه يارو گفت آقا نوشابه بذارم من اومدم جواب دوستمو بدم گفتم ت خ م داري بذار. يدفعه نگاه بغلم كردم ديدم يارو اينجوري داره نگام ميكنم .منم ديدم اوضاع خرابه بيخيال غذا شدم در رفتم حالا من بدو اون بدو
    دل درد گرفتم از خنده ... ای خدااااااااااااااااااااا ...

آخر فروم باز Monica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط alireza20

باید بره تو اولین پست از این سوتی بزرگ تر دیگه نمی شه
    بیچاره دختره
    Last edited by Monica; 27-05-2006 at 08:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •