دوستانی که مشکل کرک دارن از لینکهای زیر استفاده کنن.من خودم دانلود و نصب کردم.مشکلی نداشت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که مشکل کرک دارن از لینکهای زیر استفاده کنن.من خودم دانلود و نصب کردم.مشکلی نداشت.
آخرین ورژن آفیس که Stable هست این ورژنه : 14.0.4763.1000
کسی از دوستان هست که دقیقا همین ورژن رو داشته باشه و شیر کنه. واقعا ممنون می شم یه نسخه 32 بیتی باشه عالی می شه.
باز هم ممنون
من آفیس 2010 نسخه Professional Plus دارم. ظاهراً نسخه نهایی هستش. از روی مجموعه کینگ ورژن 29 نصب کردم.
حجمش خیلی زیاده و من اینترنت سرعت بالا ندارم که براتون به اشتراک بزارم.
Microsoft Office Professional Plus 2010
ضمن تشکر میخواستم ببینم این ورژن نهاییه یا نه و آیا روی ویندوز 7 نسخه 64 بیتی کار میکنه؟ضمنآ آیا کرک یا شماره سریال داره؟اگر نداره دانلودش نکنم.ممنون.
سلام دوستان
من می خواستم اینو دانلود کنم می خواستم ببینم این نسخه اورجینال و کامل هستش یا نه ! یا اینکه آزمایشی هستش /....
Microsoft Office 2010 Professiona Plus x86 (32bit) Full (Activated)
اینم توضیحاتی که نوشته :
Microsoft Office 2010 Professiona Plus x86 (32bit) Full Activated
NO NEED FOR CRACK OR ACTIVATOR, ACTIVATED FOREVER!
Tested!
Microsoft Office 2010 offers rich and powerful new ways to deliver your best work at the office, home, or school. Grab your audience's attention and inspire them with your ideas visually. Create results with people at the same time and stay connected to your files across the town or around the world. With Office 2010, you're in control of getting things done and delivering amazing results according to your schedule.
INSTRUCTION:
1. burn or mount, install with AUTOPLAY (important).
2. after installation choose ACTIVATE OVER INTERNET
3. after activation, CLOSE Office
4. start office
5. check the Help/About Tab for Activation status
NOTE:
If you are like me and have autoplay/autorun disabled, just execute RUN.BAT to begin the installation.
Do not install using setup.exe, the serial will not be entered when you do use. Using run.bat, the serial is automatically merged
من می خواستم همه محصولات office مخصوصا microsoft project - office word - power point و باقی محصولاتش هستش یا نه ...
فایل هم iso هستش image
اینطوری : Office2010 Professional Plus en-us Dvd.iso 736.484 MB
کسی جوابی واسه این نداره ؟؟؟
در مورد اورجینال بودن که باید بگم این نسخه نمیتونه اورجینال باشه چون توش دستکاری شده.به این دلیل
NO NEED FOR CRACK OR ACTIVATOR, ACTIVATED FOREVER!
Tested!
اما در مورد اینکه ایا همه امکانات افیس 2010 رو داره یا فکر کنم فقط امکانات اصلی رو داره چون حجمش کمه
البته من خودم نسخه اورجینال و دستکاری نشده رو با همین حجم از سایت وطن دانلود دانلود کردم و کاملا سالم بود
آهان /.
خوشحال میشم لینکی که از اونجا برداشتین رو در اختیار من قرار بدین ممنون میشم /.
در ضمن آیا این برنامه ها رو هم داشت یا نه ؟
microsoft project
office word
power point
excel
و ....
و آیا تونستید کرک کنید یا نه ؟؟؟؟
اون برنامه هایی که من نوشتم توش بود یا نه ؟؟؟
ممنون میشم بگین /.
من یک لپتاپ خریدم روش بود ولی برای نصب سریال میخواد چکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)