تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 95 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 942

نام تاپيک: کلوپ htc touch diamond 2

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بابا اخر بی معرفتی هستین یعنی کسی نیست بم یه فارسی ساز برای diamond 2 معرفی کنه؟

شما اگر همین تاپیک رو بخونید فکر میکنم بارها این اتفاق افتاده اما باشه من تا 5 دقیقه دیگه برات آپلود میکنم لینکش رو میزارم.

پ ن :

ابتدا عربیک 2 رو نصب کن سپس عربیک 1 هر جا ریست خواست ریست کن .تست کن اگر حروف برعکس بود اونموقع فیکسر رو نصب کن.
    نکته مهم: اگر بعد از نصب عربیک 2 و عربیک 1 حروف فارسی درست بود نباید فیکسر نصب بشه در غیر اینصورت دستگاه با هنگ کردن مواجه میشه.
    نکته مهم تر :از سیستم یک بکاپ بگیر چون تحت هر شرایطی اگر فارسی ساز درست نصب نشه (هر فارسی سازی) برای پاک کردنش باید هارد ریست بکنی.

لینک فارسی ساز:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by AryanLand; 23-12-2009 at 00:20.

2. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

لطفا در رابطه با تنظیماتی که اشاره کردید راهنمائی کنید

سلام.

پست بالایی رو بخونید و فارسی ساز رو بگیرید.

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان يه سوالي.
    فارسي ساز نصب كردن با ويندوز فارسي نصب كردن تفاوت داره؟؟ كدوم بهتره؟؟ اصلا ميشه ويندوز فارسي نصب كرد؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

منم رو ویندوز 7 نصب کردم
    خیلی هم خوب کار میکرد
    حتی بمراتب بهتر از active synce
    در اکتیو سینک وقتی میری داخل پوشه ای که عکس هست اونجا عکس را نشون نمیده باید کپی کنی به پی سی
    اما در مایکروسافت دیوایس سنتر نشنون میده

6. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان يه سوالي.
    فارسي ساز نصب كردن با ويندوز فارسي نصب كردن تفاوت داره؟؟ كدوم بهتره؟؟ اصلا ميشه ويندوز فارسي نصب كرد؟
    یاد غصه اصحاب کهف افتادم
    دوست عزیز شما انگار کلا بی خبری از وضع ما.. ویندوز فارسی کجا بود؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! آدم حسابمون نمیکنن.
    محمد جان ویندوز فارسی نداریم اما عربیش موجوده ولی من خودم به همه توصیه میکنم ویندوز انگلیسی نصب کنن و روش فارسی ساز بریزن ( تو اکثر مواقع فضای خالی بیشتری واسشون میمونه) و البته بستگی به استفاده های شخص هم داره .. مثلا من تقریبا زبون فارسی لازمم نمیشه.. فقط از صدقه سر مخابرات که اس ام اس فارسی زدن زیاد شده واسه اس ام اس خوندن میخوام.. شما هم همون فارسی ساز بریز از نظر من

8. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یاد غصه اصحاب کهف افتادم
    دوست عزیز شما انگار کلا بی خبری از وضع ما.. ویندوز فارسی کجا بود؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! آدم حسابمون نمیکنن.
    محمد جان ویندوز فارسی نداریم اما عربیش موجوده ولی من خودم به همه توصیه میکنم ویندوز انگلیسی نصب کنن و روش فارسی ساز بریزن ( تو اکثر مواقع فضای خالی بیشتری واسشون میمونه) و البته بستگی به استفاده های شخص هم داره .. مثلا من تقریبا زبون فارسی لازمم نمیشه.. فقط از صدقه سر مخابرات که اس ام اس فارسی زدن زیاد شده واسه اس ام اس خوندن میخوام.. شما هم همون فارسی ساز بریز از نظر من
    ممنون دوست عزيز.
    منم واسه sms زدن و ديكشنري ميخوام. آخه الان ديكشنريم همه چيزو مربع نشون ميده.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان يه سوالي.
    راستی عذر میخوام من پست شما رو دقیق نخونده بودم واسه همین تو پست قبلیم درست جوابتونو ندادم.. البته دیگه ادیت نمیکنم ... ولی شرمنده واسه اینکه درست توضیح ندادم.. ببینید فارسی ساز یه برنامه هست که نصب میکنید که فونت فارسی و عربی به گوشیتون اضافه بشه اما ویندوز همون سیستم عاملتون هست که خودتون میدونید.. فارسی ساز ها یا عربایزر ها چند نوع هستن که بعضی ها منو های گوشی رو هم عربی میکنن و بعضی ها فقط فونت عربی و نحوه چیده شدن حروف رو اضافه میکنن..( ما الفبت داریم واسه همین از راست به چپ هست زبونمون) .. البته مشکل عربایزر نصب کردن اینه که هرکدوم یه ایراد هایی دارن و با یه سری برنامه ها کانفیگ دارن و شما بنا به برنامه های مورد نیازتون میبایست یه عربایزر انتخاب کنید.. ویندوز فارسی هم که کلا وجود خارجی نداره . تا الان ساخته نشده به جز ویندوزی که طاها 2 روش نصبه و اونو هم خدا میدونه چجور تونستن رو گوشی بریزن و بفروشن چون اصلا اینا مجوز این کار رو ندارن و ماکروسافت به ایران خدمات نمیده... اگه خیلی بخوای میتونی ویندوز عربی بریزی اما به نظر من ارزش نداره چون شما عربی میریزی ولی استفاده ای از عربی نداری جز فونت ها..پس عربایزری بریز که دست کاری شده و فاتیل های اضافیش حذف شده..
    راستی خدمت htc دار ها بگم که از اونجایی که TAHA یه شباهت هایی به HTC داره و خیلی ها هم نظرشون اینه که یه کپی از HTC هست اینو بگم که نمایندگی TAHA قبلا قبول کرده بود واسه یکی از دوستان رو گوشی HTC ای که اون داشت ویندوز TAHA رو بریزه که من به نظرم ویندوزش خوبه چون فارسی و تقویم شمسی داره و برنامه های مذهبیش هم اگه کسی لازمش بشه خوبه.. یه تماسی با نمایندگی بگیرن بچه های HTC دار ( مدل گوشی اونی که رفته بود واسش رام طاها بریزن رو یادم نیست)
    یا علی
    Last edited by Amin.M.1986; 23-12-2009 at 11:03.

11. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنابراين من بايد يه فارسي ساز نصب كنم كه بتونم از ديكشنري sms فارسي استفاده كنم؟؟

چقدر اين ويندوز موبايل دنگ و فنگ داره ها
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

ممنون دوست عزيز.
    منم واسه sms زدن و ديكشنري ميخوام. آخه الان ديكشنريم همه چيزو مربع نشون ميده.
    اگه ویندوزت 6.1 هست برو تو صفحه اول کلوپ ویوا و فارسی ساز اونجا رو نصب کن .. اون رو HTC خوب جواب میده

14. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه akbarrazmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سرزمین پریان

پيش فرض

دوستان کسی محافظ صفحه اصلی برای diamond 2 خریده؟ من اونی که کارتن بوده رو خراب کردم..و الان پیدا نمیکنم..میگن برای این مدل گوشی وجود نداره..باید یدونشو بخری و با قیچی خودت اندازه کنی..در واقه سوراخ دوربین و غیره تعطیل میشه..

*سنسور نوری این گوشی کجاست؟ ایا بغل چراغ وضعیت هست؟

*اگه چیز جالبی رو بعد از استفاده کشف! کردید به هم بگید! مثلا من نمیدونستم با نگه داشتن کلید قطع تماس" گوشی قفل میشه.. یا تو صفحه اصلی میشه ساعا رو با یه حرکت کوچیکتر کرد!

ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •