تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 312 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من هر جوری به خودم فشار میارم میبینم فیفا 09 روی PC سال قبل نسبت به فیفاهای قبلی اصلا 365 تا انیمیشن نداشت!!چطور این ها را این یارو گفته فقط خدا میدونه!!تازه این یک موردش بود!!چنان از موس تو بازی فیفا 09 تعریف کرده که انگار چی میخواست بشه!!موس تو فیفا 09 افتضاح بود افتضاح تا جایی که این قابلیت تو فیفا 10 بر خواهند داشت!!
    نمیخوام مقایسه ای بکنم و بحثش را باز بکنم پس اون صحبتهایی که در مورد PES کردی فراموش میکنم!!
    این اکثر بازیها روی X360 برا PC هم با بهترین کیفیت خواهند بود!!
    از بازیهای MW 2 و BioShock 2 و Mass Effect 2 و Alan Wake و Splinter Cell و ...........................روی PC با بهترین کیفیت هم وجود خواهند داشت!!حتما میدونید که این بازیها یک پورت ساده نخواهد بود و برای مثال چیزی که در بایوشاک شاهد بودیم تیمهای جدایی برای طراحی هر نسخه به کار گرفته میشن که تا بازی بد نباشه!!
    واقعا از طرز فکرتون مهران جان متاسفم... ( ناراحت نشی یک موقع )
    آخه مگه گیم اسپات میاد انیمیشن هایه توی فیفا رو میبینه؟ که بشماره بگه چند تایه؟ همه ی اون اطلاعات رو EA به او داده!
    پس گیم اسپات وقتی میگه بازی 45% درست شده از خودش که در نیاورده! ماشالله اگه شما توی E3 بودین یک چیزی اما حالا که نیستین نمی تونید نظر بدید! چون خود EA به گیم اسپات و خیلی از سایت هایه دیگه گفته که بازی 45% ساختش تمام شده و در Q3 2009 هم عرضه میشه!
    پس اینجا گیم اسپات هیچ کاره ی !
    اون قابلیت موس هم که فقط ضربه آزاد ها رو 100% توی گل میکرد
    خودمم ازش خوشم نیومد کلا از فیفا کارنت خوشم نمیاد ( بایدم نیاد )

خوب خودتون میدونید که بازی هایه فوتبال بیشتر به کنسول میخورن تا PC !
    در ضمن PES نمیتونه به فیفا برسه چون فیفا CPU بسیار بالایی میخواد و از نظر گرافیک و سیستم اصلا به فیفا نمی رسه!
    در هر صورت من نمیدونم آخر مشکل شما فیفا کارنت زدن EA هست یا اینکه فیفا از PES ضعیف تره؟
    که البته اگه دومی باشه چیزه مضحکی هست!!
    چون همه میدونن دیگه فیفا از PES بهتره با اون استیله مسخره ای که PES داره!

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خه مگه گیم اسپات میاد انیمیشن هایه توی فیفا رو میبینه؟ که بشماره بگه چند تایه؟ همه ی اون اطلاعات رو EA به او داده
    جلل خالق.......یارو خودش میگه رفتیم بازی کردیم شما میگه EA بهش اطلاعات داده
    در هر صورت من نمیدونم آخر مشکل شما فیفا کارنت زدن EA هست یا اینکه فیفا از PES ضعیف تره
    من اصلا از فیفا بدم نمیاد!حتی تعریف هم میکنم و همیشه نسخه نکست را هم تعریف کردم!!(سال قبل برو ببین با احمد چه بحثهایی کردیم)
    کارنت . نکست هم ندارم خوب باشه میگیم خوب و بد باشه میگیم بد!!حالا فیفا 10 روی PC همون جور که گفتم و میگم یک چیز خوب خواهد بود!!و نمیشه گفت کارنت خواهد بود!!ساخت انیمیشن برای کمک داورها هم تو این نسخه طبق چیزی که گفتن وجود خواهد داشت روی PC !!وجود سبک بازی هر تیم در نسخه PC یعنی بارسلونا با پاسکاریهای سریع و زیاد بازی خواهد کرد و بر فرض مثال تیم دیگه با پاسهای بلند بازی خواهد کرد!!
    مبینید من خیلی به این نسخه امید دارم و خوب باشه میگیم خوب و اگه بد باشه میگیم بد دیگه!!به همین راحتی

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من از دوستان: شايان جان و مهران عزيز و ساير دوستان عاجزانه خواهش مي كنم كه كوتاه بيان. آقا من اصلا اشتباه كردم گفتم EA به ما خيانت كرد. دمش گرم. كاملا شايان خوب گفت اين موضوع رو اگه از اول چشممون به فيفا 09 كارنت نمي افتاد و روي كنسول بازي مي كرديم الان بد بين نمي شديم به فيفا. ولي شايان جان حق بده كه مايي كه فقط مي تونيم روي PC بازي كنيم وقتي با فيفا 09 كارنت روبرو ميشيم نا اميد بشيم واقعا قيافه هاي فيفا 09 درسته شبيه تر بودند حداقل از فيفا 08 بيشتر شبيه بود ولي قبول كن يه حالتي داشت توي 09 انگار كريه و شيطاني هستند آدم خوف مي گرفت توي 08 قيافه رونالدينيو چقدر ماه و دوست داشتني بود و عليرغم اينكه توي 09 شبيه تر بود يه حالت منحوس و كريه پيدا كرده بود و آدم اصلا بهش علاقه پيدا نمي كرد. من در كل مي گم به عنوان يه فيفا خور قديمي پارسال بعد انتشار فيفا 09 داشت گريه ام مي گرفت ولي وقتي با نسخه نكست فيفا 09 مواجه شدم دوباره به قدرت و حقانيت فيفا پي بردم. همه حرفاي من يا PES 2009 بازي كردن هاي من رو امسال بي رودرواسي ميگم بذار به حساب حسودي كه نسبت به نكست جنريشن داشتم داشتم از عقده نكست بازي نكردن فوتبال دق مي كردم. واقعا آرزو داشتم كه كنسول داشتم و فيفا 09 رو روي XBox360 بازي كنم ولي خوب نشد ايشالله امسال تابستون مي خرم. ولي يك مسئله رو من عرض كنم با تمام تعصباتي كه هر كسي مي تونه روي بازي مورد علاقه اش داشته باشه. بهتره جانب احترام به علايق ديگران رو هم نگه داره. من به شخص اعتراف مي كنم روي فيفا خيلي تعصب داشتم كه دليل داشتم من هيچ وقت نتونستم با بازي هاي PES كه از نسخه 5 باهاش روبرو شدم برقرار كنم از همون اول نتونستم با گيم پلي بازي PES كنار بيام هميشه دچار مشكل بودم از نسخه 2000 فيفا همه اش با گيم پلي فيفا حال مي كردم كلا اون موقع ها ديد حرفه اي به گيم نداشتم (البته الان هم ادعا ندارم كه ديدم حرفه اي هست ولي بهبود پيدا كرده اين ديد و نگرش) مثلا چون نمي دونستم كه براي ساخت بازي نياز به مجوز هست و دليل غلط بودن اسامي بازيكنان توي PES نداشتن لايسنس از سوي فدراسيون فوتبال فيفا هست. داشتم با خودم مي گفتم اين ژاپني ها هم آخر شاسگول هستند ها اسم علي دايي به اين معروفي رو اشتباه مي نويسند. و يه چنين قضاوت هايي كه در اثر بي اطلاعي و عدم شناخت كافي بود. در هر صورت چون نتونستم با PES و گيم پلي و مشكلات اشتباه بودن اساميش كنار بيام خود به خود به فيفا علاقمند شدم و شديدا به فيفا 07 و فيفا 08 علاقه پيدا كردم وتقريبا اين علاقه به حدي رسيده بود كه كسي اگه از اين دو بازي بد مي گفت هر لحظه احتمال خفه شدنش مي رفت ( دي: ) و شديدا برخورد مي كردم چون تنها چيزي كه نمي تونستم از اين دو بازي بگيرم ايراد بود. اوايل 2008 يعني خبر انتشار بازي يورو 2008 منتشر شده و با انتشار اين بازي و شكست بزرگ اين بازي دلسردي محسوسي رو در من ايجاد كرد انتظار مواجه شدن با يه چنين اثر ضعيفي از EA Sports رو نداشتم. نكست نبودنش هم كه وضع رو بدتر كرد كم كم آماده مي شديم كه PES و فيفا نسخه 2009 شون منتشر بشه همين پارسال رو ميگم همش ميگفتم بازم يه فيفاي جديد و توپ رو خواهم ديد و به احتمال نكست جن و از اون طرف PES يه بازي گند ديگه درست ميكنه كه حالمون ازش بهم بخوره. اگه يادتون باشه همه اش هم از PES و ضعف هاش شكايت ميكردم توي هر دو تاپيك. ولي وقتي هر دو بازي منتشر شد نكات مثبت موجود در PES 2009 من رو شيفته خودش كرد. مودهاي BAL و Champions League اوج لذت رو بهم القا كرد و در نا اميدي حاصل از فيفا 09 كارنت PC مرحم دردم شد. و تا الان هم ادامه داره. مدتي هست كه به اين بينش رسيدم كه نبايد از هيچ كدوم از اين دو بازي به بدي ياد كرد به دلايل مختلف:
    1- اكثريت مون پولي براي بدست آوردنشون پرداخت نميكنيم
    2- واقعا روي اين بازي ها زحمت كشيده ميشه.
    3- اين دو بازي طرفدارهاي تعصبي دارند و بد گفتن از هر كدوم اين بازي ها توهين به طرفداراش هست.
    4- تضعيف هر كدوم از اين بازي ها و پشت كردن به يكي از اونها گذشته از اينكه ما رو از يك گيم پرطرفدار به دور مي كنه باعث ميشه كه فرصت مقايسه نقاط ضعف و قوت هاي اونها رو از دست بديم.
    و دلايلي كه اگه فكر كنيم خودمون متوجه ميشيم. تضعيف و بد گويي از اين بازي ها به لحاظ منطقي موجه نيست.

پس حرف آخرم اينكه سعي كنيم نكات ضعف و قوت هر دو بازي رو توي تاپيك خودش مطرح كنيم بدون اينكه مغرضانه بشه و سعي كنيم منطقي برخورد كنيم و نكاتي كه سليقه اي هستند از گفتنشون خودداري كنيم اينكه طراحي قيافه توي كدوم بهتره 100% سليقه اي هست. چون هر دو به شيوه اي متفات Face ها رو شبيه سازي مي كنند. يا اين كه گيم پلي كدوم بهتر هست نيازي به بحث نيست چون گيم پلي فيفا به صرف داشتن هوش مصنوعي بسيار بالاي بازيكنان و وجود حركات مختلف تكنيكي و دريبلينگ ها و انعطاف پذيري بالاي بازيكنان و چرخش جالب توجه توپ و خيلي مسائل ديگه بهتر هست. و دليل اين مسئله حمايت بي اندازه دنياي واقعي فوتبال از اين بازي هست در حاليكه هيچ كدوم از اين حمايت ها پشت سر كونامي و بازي PES نيست و مسئله بهتر بودن گيم پلي فيفا هيچ ضعفي رو متوجه سازنده اش نمي كنه چون اين امكانات براش فراهم نيست. سازندگان بازي PES اختيارات كمي دارند. و مجبور هستند گيم پلي و نحوه حركتي بازيكنان رو كاملا به صورت كامپيوتري طراحي كنند. پس طبيعي هست كه در مقايسه با دنياي واقعي فوتبال نتونند در مورد گيم پلي با بازي فيفا برابري كنند ولي در عوض با ارائه مودهايي مثل B.A.L و Champions League سعي در جبران اين نقيصه دارند. پس هر دو اين بازي ها ارزش بازي كردند دارند و نبايد از اونها به بدي ياد كرد چون در حد توانشون دارند تلاش مي كنن كه بازي رو به نحو احسن ارائه بدند. بيش از اين وقت گران بهاتون رو نمي گيرم. و اميدوارم توجه كنيد به اين مسئله و سعي كنيم با بحث هاي بي مورد پست بي ارزش نزنيم و بيخودي صفحات تاپيك رو پيش نبريم چون زياد بودن پست هاي غير مفيد يك تاپيك ضعف اون رو نشون ميده.

قربان همه برو بچه هاي دوست داشتني فروم P30World
    Armin Krauser

موفق باشيد و گيمر

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بابا فیفا باز ها که اصلا PC باز نیستن
    دیگه این یه چیزه عادی شده که هر سال FIFA تو PC به صورت Next-Gen نیست
    این که دلیل به خیانت یه کمپانی به طرفداراش نمیشه
    هر موقع اومد نسخه کنسول رو ضعیف داد و بازیکنا عین مرغابی دویدن بگید خیانت کرد
    قابل توجه دوستمون که میگن هیچ تغییری نسبت به پارسال نداشته هنوز 4 یا 5 ماه به عرضه بازی وقت مونده و مطمعن باشید اینطوری بازی رو بیرون نمیدن
    نه ماشاالله هر سال PES فوتبالی متفاوت با سال های قبل میده
    نقل انتقالتشم خودت باید بکنی

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آفرین آرمین جان بخوبی حق مطلبو ادا کردی .
    به امید خدا من امسال تصمیم دارم در کنار pes 2010 نسخه 10 این بازی رو هم روی کامپیوترم نصب کنم و ازش لذت ببرم .علت اینکه توی این تاپیک زیاد فعال نبودم اینه که اطلاعاتی زیادی از این بازی و مودهاش نداشتم .امسال تصمیم دارم ائتلاف فامیلی رو بشکنم و با این بازی آشتی کنم (البته اگه خواهر زاده ها و بقیه فامیل اجازه بدن چون ما جام هاو مسابقاتمون رو با pes برگزار میکردیم).

7. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقا هر چی از دهنتون در میاد به این EA بگین ! اینا همش همچنان حرفه که PC نکشه و اینها !
    خوده EA وقتی داره Madden NFL 10 رو به صورت نکست جن رو PC می ده یعنی چی ؟ فکر کردین همون NFL محاسبات خیلی کمتری از FIFA داره ؟

9. 2 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون...
    واقعا حرف بجایی بود...این دردی که ea بهش دچار شده معلوم نیست که چیه؟
    این همه بازی بار پردازشی سنگین تر از فیفا عرضه میشن و روی pc هم جواب میدن
    بعد چه دلیلی داره که فیفا جواب نمیده فقط خود مسئولان دروغگو ea میدونن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من همه سال اول فیفا رو میخریدم ولی فیفا 09 رو از یه دید خیلی مسخره میدیدم گل کردن توش بسیار راحت بود در مورد پیس هم یه عرضی داشتم یه بازیکن با سرعت 90 و دریبلینگ 90 میتونستی از خود دروازه تا دروازه حریف پیش بری و گل کنی و لی این قضیه درمورد فیفا اینجوری نبود
    من به فیفا و گرافیکش عادت کردم برام زیاد مهم نیست ولی از اصول فیفا خیلی حال میبرم خداکنه امسال یه بازی واقعی تر رو ارائه بده(از نظر گرافیکی نمیگم)

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من با دوستانم که کلی روی پی اس با گرافیکش متعصب بود کلکل کردم تا پارسال که فیفا 08 و 09 رو بهشون نشون دادم فقط گفتم مردونه دوساعت باهم بازی کنیم بعدا" منهم میام پی اس بازی میکنم خداشاهده 2 ساعت فیفا شد 6 ساعت تا ساعت 1.5 شب باهم بازی کردیم من منچستر و اون میلان صدای اسپیکرم رو برده بودم بالا خودتون میفهمید که چه گزارشگری داره و چه تماشاگرهای باحال داره این فیاف دقیقه 92 گل برتری رو در اولترافرد زدم ورزشگاه منفجر شد ولی در حالی من از گزارشگر پی اس و تکاشاگران به شدت حال گرفته میشد

13. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

اتفاقا هر چی از دهنتون در میاد به این EA بگین ! اینا همش همچنان حرفه که PC نکشه و اینها !
    خوده EA وقتی داره Madden NFL 10 رو به صورت نکست جن رو PC می ده یعنی چی ؟ فکر کردین همون NFL محاسبات خیلی کمتری از FIFA داره ؟
    شما مطمئنی این بازی برای PC میاد ؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    !

من جایی ندیدم هیچ بازیه ورزشی امسال برای PC منتشر بشه ! از سوی EA !

15. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •