من امروز از طبقه آخر علائدین یکی گرفتم بدون گارانتی 225 تومن. هندزفری هم توی پکش داره.
من امروز از طبقه آخر علائدین یکی گرفتم بدون گارانتی 225 تومن. هندزفری هم توی پکش داره.
اردیبهشت ماه که من خریدم هندزفری نداشت و 255 گرفتیم با گارانتی پارس تله کام که بیمه نامه و کارت گارانتی رو تو جعبش داشت
فقی یک سوال این گوشی از دست من یکبار خور زمین ولی چون کیفی اورجینال خودش رو خریده بودم مشکل خاصی براش پیش نیومد فقط این بغل قلمش یکم خراشیده شده, حالا این بیمه نامه تو این شرایط چیزی رو متقبل میشه؟
هندزفریش اورجیناله؟ چند تیکه هست؟
اینجوری که نمیشه گفت.. شما نیازهاتون رو بگید
پس قیمتش 225 شده چه قدر خوب.
مدل 3 جی الان بدون گارانتی و گارانتی چنده؟کاش ویوا جی پی اس داشت.میشه جی پی اس اکسترنال بهش وصل کرد؟قیمت اکسترنالش چنده؟
سیلام
حامد جان کلا گارانتی ضربه خوردن خیس شدنو شامل نمیشهاردیبهشت ماه که من خریدم هندزفری نداشت و 255 گرفتیم با گارانتی پارس تله کام که بیمه نامه و کارت گارانتی رو تو جعبش داشت
فقی یک سوال این گوشی از دست من یکبار خور زمین ولی چون کیفی اورجینال خودش رو خریده بودم مشکل خاصی براش پیش نیومد فقط این بغل قلمش یکم خراشیده شده, حالا این بیمه نامه تو این شرایط چیزی رو متقبل میشه؟
فکر میکنم بشه شاید 30_40 مایش باشه.میشه جی پی اس اکسترنال بهش وصل کرد؟
آره اورجيناله، يك تكه است و روي خود هندزفري ولوم تنظيم صدا داره
بیمه نامه رو میگم گارانتی که جداست سروش جان
سلام حامد جان
توی بیمه نامه مواردشو نوشته ؟؟؟؟؟؟؟
ولی در کل اونارو شامل نمیشه باز اگر تو بیمه نامه ننوشته به گارانتی زنگ بزن ولی بازم فکر نکنم شامل شه
ولی یه سوال کن
سروش جان نوشته
شرکت بیمه نوین به موجب این گواهی بیمه و با رعایت شرایط و مندرجات قرارداد فوق موافقت مینماید در ازاء پرداخت نقدی حق بیمه حسارت های فیزیکی وارد به تلفن همراه با مشخصات زیر ناشی از آتش سوزی انفجار سقوط از بلندی برخورد جسم خارجی شکست صفحه ال سی دی نفوذ مایعات به داخل اجزاء حمل و جابجایی نوسانات جریان الکتریسیته باشد حداکثر تا ارزش جایگزینی ی مبلغ بیمه شده (هرکدام کمتر باشد) و با کسر فرانشیز مقرر که صرفا توسط مرکز خدمات پس از فروش پرشین تله کام تعمیر یا تعویض گردد طبق شرایط عمومی قرارداد شماهر فوق که بخشهایی از آن در ذیل این گواهی بیمه درج گردیده جبران نماید.
آتش سوزی و انفجار 10% حداقل 50000 ریال - سقوط از بلندی 20% خسارت حداقل 200000 ریال - برخورد جسم خارجی 20% .... شکست ال سی دی 20% .... و ......
حالا طبق این قرارداد شرایط چطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)