ابي جان خوب تفاوت 200 هرتز و100 هرتز و تو ديزاين
جفتشون كارشون درسته ولي پيشنهاد من b650 با قيمت فوق العاده عاليش
اگه بتوني 46 بگيري با همون پول 40 b750 كه ديگه معركستتت![]()
ابي جان خوب تفاوت 200 هرتز و100 هرتز و تو ديزاين
جفتشون كارشون درسته ولي پيشنهاد من b650 با قيمت فوق العاده عاليش
اگه بتوني 46 بگيري با همون پول 40 b750 كه ديگه معركستتت![]()
نمیدونم فرق 100 با 200 هرتز کی مشخص میشه؟؟در حالت عادی قابل تشخیصه؟؟؟کنتراستشون یکیه؟؟
بين 100 و200 زياد متفاوت نيست تو حركات سريع مثل فوتبال
منتراستشون هم متفاوته 750 1 به 150000 هست ولي 650 1 به 100000
فكر ميكنم 750 2گيگ حافظه داخلي داشته باشه و650 1گيگ
هرتز بالا باعث میشه سوژه های با حرکت آهسته نرم خرکت کنند ولی در عوض کیفیت تصویر رو میاره پایین و یک مقدار حالت پلاستیکی به پشت زمینه تصویر میده !!!![]()
ولله فكر ميكنم اون حالت پلاستيكي كه گفتيد ... يه چيزايي باشه مثل نقطه نقطه ....
اگه همون منظورتون هست ...
من شنيدم كه بخاطره اين هست كه تصاوير sd هستن و كيفيت تي وي full hd ...
اگه چرت گفتم معذرت ...
راستش منم تا به حال به این قضیه دقت نکردم، ولی اینجا در موردش نوشته :
اینجا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و البته منظورم اصلا تصاویر SD نبود. ظاهرا این مشکل وقتی که فیلم FULL HD می بینید هم وجود دارهIn some film reproduction, the background set becomes so clear that you can see the cheap tricks used in the studio to create an effect of say stones in the background. With 120Hz/240Hz you can see that they are plastic. It causes unnatural appearance of the image popping out of the background especially in when foreground characters are moving slowly.
You might think this increase in detail of background information is a good thing, but it gives the content a kitschy, plastic, cardboard cutout look that is very unappealing. This is why we only recommend using the 120Hz/240Hz feature for sports programming and gaming where the increased information works to the viewers advantage.
Last edited by rostamiani; 17-05-2010 at 23:30.
پس اگه اینطوره که 200 نسبت به 100 هرتز بدتره و این مشکلات هست پس چرا 750 از 650 بهتره؟؟؟؟
خب باید ببینید فایده 200Htz بودن بیشتره یا ضررش !
به هر حال فکر کنم بتونید این هرتز بالا رو فعال یا غیر فعال کنید.اگه بشه هروقت لازم بود روشنش می کنید
احتمالا این هفته c650 وارد بانه میشه.به نظرتون b650 بهتره یا c650 ؟؟؟؟؟الانb650 موجوده و دو دلم که چند روز وایسم و اونو بگیرم یا همین b650 خوبه.میشه کمک کنید؟؟
والا ابي جان حتما عجله نكن برو از نزديك جفتشون رو ببين و خودت يك مقايسه بكن ببين تصاوير چي ميگن
سريهاي c واقعا خوشكل شده در مورد تصويرش من c7..به بالا رو اميدوارم بهتر شده باشند
c6.. رو ديدم هم ال اي دي هم ال سي دي به نظر شخصي بنده ببين بازم ميگم شخصي b650 سر هنوز نسبت بهشون
اون رنگ و كنتراست b واقعا مثال زدنيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)