خب اگه نکنیم چی کار کنیم؟!![]()
خب اگه نکنیم چی کار کنیم؟!![]()
حاجی پس چی شد ؟ بابا اول برنامه رو بفرست یه تست بزنیم حالا کرکش ایشالله بعدا !نکنه همون روبو فرم هستش ؟
زود بفرست یه چند تا تست بزنیم !
فعلا که سایت رفته تو باقالی فکر میکنم مخصوصا دکون مارو تعطیل کردن!!
آقا به لطف خدا مثل اینکه سایت رو به بهبود هست.
واسه همین به اون دسته از دوستانی که به صورت دستی دارن کارت شارژ میگیرن به عرض میرسونم که آغا ما یه برنامه در حد باشگاه های دسته یک ( نه تیم ملی) نوشتیم که مدیریت میکنه گرفتن کارت شارژ رو. کارشم به این صورته که روی اینترنت اکسپلورر فقط 6 ( چون می تونی همزمان چندتا باز کنی و بگیری) نصب میشه ( روبوفرم نیست) بعد صفحه ی آخر که شارژ میده یه کلیک ناقابل میکنی و اطلاعاتش به همراه تاریخ و ساعت ذخیره میشه. بعد می تونی چاپش کنی در حد تیم ملی و دیگه نمی خواد با اسنگ ایت عکس بگیری.
چون خودمون دانشجو هستیم و از قشر مظلوم جامعه می خواهیم حمایت کنیم برنامه رو میدیم 30 هزار تومان. هرکی خواست آقا پی ام بده براش نصب کنیم. حوصله ام نمیشد که عکس بگیرم بذارم. حالا اگه واجبه که بذارم.
بدو که حراج شد فقط 30هزار تومان
![]()
ای بابا !! حالتون خوشه !موضوع بحث ما برنامه نیست !
همه ی ما از برنامه هم زودتر می گیریم ! مشکل ما این بخور بخور هستش !!
حالا شما زحمت کشیدی و برنامه رو نوشتی ! یه زحمت هم بکش و به برنامه یوزر پسورد تعریف کن ! به هر یوزر 5 تا واسه تست مهلت بزار !بده اول ما تست بزنیم بعد اگه کار کرد ما در خدمت شما هستیم !
![]()
دوستان کسی می دونه بانک پارسیان رو چطوری می تونم پیگیری کنم ؟
بخور بخور بوده![]()
توي همون سايت همراه اول يه شماره از بانك پارسيان گذاشته بايد با اون تماس بگيري و مشكلت رو بگي. بعد از مدتي پولت رو برگشت ميدن.
مال من تقريبا دو ماه طول كشيد تا برگشت به حسابم.
کار که میکنه در حد بندسلیگا![]()
خوب اگه کار می کنه بده یه تست بزنیم بعد اگه کار کرد پولشو میدیم !!!
چه برنامه ای اول لیگ دسته یک بود بعد تیم ملی شد حالا هم رفته بوندسلیگا
بدید دوستان تست بزنن اگه اومد در حد لیگ برتر انگلیس بعدشم در حد منچستر ما هم میخایم برنامه دسته یک و تیم ملی و بوندس لیگایی نمیخاییم فقط لیگ برتری اونم منچستری![]()
Last edited by beckham7; 03-10-2009 at 20:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)