خیلی ممنونم از راهنمایی های خوبتون . من راستش زیاد وارد نیستم به من گفتن که ارزون ترین مک بوک پرو 1.900 هستش البته 15 اینچش ! نمیدونم بر چه اساس قیمت گذاری میکنن . شما جای ارزونتر هم سراغ دارین ؟ یا مدل خوبی که پیشنهاد بدین به من و مناسب من و بودجه م باشه ؟ بودجه من 1.600 بیشتر نیست ..
اتفاقن من خودم هم خیلی بیشتر دنبال مک 13 بودم و هستم ولی چون تا حالا با 13 کار نکردم , ترسیدم که یه وقت تصویرش خیلی کوچیک بشه و برای نوشتن و خوندن خبر و اینترنت گردی و مخصوصن کار با فتوشاپ دچار مشکل بشم . شکر خدا چشم و چالم هم که مادرزادی ضعیف بوده و دیگه میشه درو کردن جالیز ....... خوشبختانه هم قدم بلند نیست که 13 باعث گردن درد بشه . اتفاقن یکی از دلایل عوض کردن لپ تاپ فعلی من همین وزن اون هست که 2.800 گرم هست و برای حمل کردن خیلی اذیتم میکنه مخصوصن توی سفرهای خارج از کشور که باید اینو بذارم توی چمدونم و 3 کیلو به وزن بارم اضافه میکنه که از 20 کیلوی مجاز که کم میشه دیگه جایی برای وسایل شخصی نمیمونه ! بخوام بذارم توی کوله که توی همین سفر اخیر این کارو کردم و تا یکماه و نیم کتف و شونه هام درد میکرد , وزن لنزها و دوربین یه طرف , وزن لپتاپ و بطری آب هم یک طرف , دیگه یعنی من تا گیتم رو پیدا کنم تمام مفاصل بدن و کمرم لق شده بود و تا یکماه از درد خواب نداشتم ! برای همین هم هست که خیلی مشتاق خرید 13 هستم ولی تردیدم سر همون مسائلی بود که در بالا نوشتم که مبادا به مشکل بر خوردم از چاله سونی در بیام بیافتم تو چاه 13 اینچ مک بوک پرو !!!!!!
مشخصات سخت افزاری ای هم که به من دادن اینها بوده که من سر گرافیکش کمی مشکوک هستم چون هر چی میگردم مقدار رم گرافیکی رو پیدا نمیکنم :
سی پی یو 2.52
هارد 250
رم 4 گیگ
گرافیک nvidia 9400
اسکرین هم 13
همینو نقش میده 1770 و 15 همینو میده 1950 !
در صورتیکه مدل های دیگه رو وقتی مشخصات کارت گرافیک رو نوشته در کنارشون هم اضافه کرده که مثلن 256 مگ رم گرافیک یا 512 و ... ! میخوام ببینم اینو چطور میتونم بفهمم ؟ که از رم سیستم شیر میکنه یا خودش همین اندازه رم داره روی برد گرافیک ؟
یک مورد دیگه ای هم که منو مردد کرده در مورد 13 این هست که وقتی میخواستم سونی رو بخرم به من گفتن که حتا اگه مشخصات سخت افزاری سونی 13 از سونی 16 قویتر هم باشه بازم در کل سیستم ضعیف تری نسبت به 15 و 16 اینچ به حساب میاد . میخوام بدونم در مورد مک 13 و 15 هم همین مساله صادقه و 13 از نظر سخت افزاری با همتای خودش با همون مشخصات اما 15 اینچ برابره یا ضعیف تر ؟
من توی وورد اصلن با نمودار و جدول و ... کاری ندارم فقط و فقط تایپ کردن فارسی ! میخوام بدونم همین مورد رو میتونه درست پشتیبانی کنه ؟ من شنیدم سیستم مک اسنو لئوپارد با فارسی مثل باقلوا کار میکنه . یعنی بازم آفیسش هم مشکل داره ؟
حالا تنها چیزی که برام کمی شبهه ایجاد کرده , اسکرینش هست ! امن در روز حدود 8 ساعت پای کامپیوتر هستم ولی کار من کمی فرق میکنه . من از کسل برای طراحی نمودار و محاسبه استفاده نمیکنم و فقط برای وارد کردن لیست استفاده میکنم که اونم انگلیسی هست ولی در وورد از زبان فارسی برای نوشتن خبر و مطلب و ایمیل ازش استفاده میکنم و نیازی به نمودار و چیزهای برنامه وورد دیگه اصلن ندارم تنها و تنها نوشتن برام کافی هست و اینکه بتونه فایل های قبلی وورد منو که نوشتم باز بکنه ! از 9 سال پیش تا امروز !!!!!!! چون دارم کتاب مینویسم و مرتب باید به نوشته های قبلیم رجوع کنم و برای همین نیاز دائمی دارم !
در مورد ویرایش هم , من عکس هایی که از مجالس میگیرم رو باید ادیت کنم با فتوشاپ که در ماه یکی دو مورد بیشتر پیش نمیاد و فرمتشون هم raw هست و باقی عکس های شخصی خودم هست که ادیت میکنم و آپلود در روز 5 تا 10 تا رو شامل میشه ! بجز اون دیگه کار خاصی بحز اینترنت گردی و خبر خوندن و فیلم دیدن ندارم . کل کار من همینه !
حالا با همه اینها 13.3 مناسب من هست ؟