تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 227 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون . من اصلن بازی نمیکنم که برای بازی بخوام ولی گفتم شابد برای چیزای دیگه نیاز به گرافیک باشه . نیست ؟! بعد هم من اگه بشه نمیخوام اصلن گارانتی داشته باشه و همون گارانتی اینترنشنال برای من کافی هست . برای زبون فارسی نگران شدم :( یعنی هیچ جور امکانش نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد هم فتوشاپ مک رو ایران هم میفروشن ؟ سی اس 4 ؟
    طبق نیازاتون به نظر من هیچ مشکلی با 9400 نخواهید داشت
    از الماس اگه تهیه کنید بدون گارانتی هست (همون اینترنشنال) و درصورتی که بخواید با ۱۰۰تومن اضافه تر گارانتیش میکنن

زبون فارسی اگه برنامه office مایکروسافت رو بخوای کار کنی متاسفم!
    ولی با openoffice هیچ مشکلی نیست
    حتی با iWork اپل هم مشکل خاصی فکر نکنم باشه

فوتوشاپ هم هست (نسخه کپی و کرک شده) ولی قیمت بالایی میفروشن (۲۰-۳۰ تومن)
    خودت دانلود میتونی بکنی (حجمش ۱گیگه)

مك بوك پرو ها تك رنگ هستند يا رنگ هاي ديگه هم دارند ؟
    بله تکرنگ هستند و همگی آلومینیومی

2. این کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

خیلی ممنونم از راهنمایی های خوبتون . من راستش زیاد وارد نیستم به من گفتن که ارزون ترین مک بوک پرو 1.900 هستش البته 15 اینچش ! نمیدونم بر چه اساس قیمت گذاری میکنن . شما جای ارزونتر هم سراغ دارین ؟ یا مدل خوبی که پیشنهاد بدین به من و مناسب من و بودجه م باشه ؟ بودجه من 1.600 بیشتر نیست ..

اتفاقن من خودم هم خیلی بیشتر دنبال مک 13 بودم و هستم ولی چون تا حالا با 13 کار نکردم , ترسیدم که یه وقت تصویرش خیلی کوچیک بشه و برای نوشتن و خوندن خبر و اینترنت گردی و مخصوصن کار با فتوشاپ دچار مشکل بشم . شکر خدا چشم و چالم هم که مادرزادی ضعیف بوده و دیگه میشه درو کردن جالیز ....... خوشبختانه هم قدم بلند نیست که 13 باعث گردن درد بشه . اتفاقن یکی از دلایل عوض کردن لپ تاپ فعلی من همین وزن اون هست که 2.800 گرم هست و برای حمل کردن خیلی اذیتم میکنه مخصوصن توی سفرهای خارج از کشور که باید اینو بذارم توی چمدونم و 3 کیلو به وزن بارم اضافه میکنه که از 20 کیلوی مجاز که کم میشه دیگه جایی برای وسایل شخصی نمیمونه ! بخوام بذارم توی کوله که توی همین سفر اخیر این کارو کردم و تا یکماه و نیم کتف و شونه هام درد میکرد , وزن لنزها و دوربین یه طرف , وزن لپتاپ و بطری آب هم یک طرف , دیگه یعنی من تا گیتم رو پیدا کنم تمام مفاصل بدن و کمرم لق شده بود و تا یکماه از درد خواب نداشتم ! برای همین هم هست که خیلی مشتاق خرید 13 هستم ولی تردیدم سر همون مسائلی بود که در بالا نوشتم که مبادا به مشکل بر خوردم از چاله سونی در بیام بیافتم تو چاه 13 اینچ مک بوک پرو !!!!!!

مشخصات سخت افزاری ای هم که به من دادن اینها بوده که من سر گرافیکش کمی مشکوک هستم چون هر چی میگردم مقدار رم گرافیکی رو پیدا نمیکنم :

سی پی یو 2.52
    هارد 250
    رم 4 گیگ
    گرافیک nvidia 9400
    اسکرین هم 13
    همینو نقش میده 1770 و 15 همینو میده 1950 !
    در صورتیکه مدل های دیگه رو وقتی مشخصات کارت گرافیک رو نوشته در کنارشون هم اضافه کرده که مثلن 256 مگ رم گرافیک یا 512 و ... ! میخوام ببینم اینو چطور میتونم بفهمم ؟ که از رم سیستم شیر میکنه یا خودش همین اندازه رم داره روی برد گرافیک ؟

یک مورد دیگه ای هم که منو مردد کرده در مورد 13 این هست که وقتی میخواستم سونی رو بخرم به من گفتن که حتا اگه مشخصات سخت افزاری سونی 13 از سونی 16 قویتر هم باشه بازم در کل سیستم ضعیف تری نسبت به 15 و 16 اینچ به حساب میاد . میخوام بدونم در مورد مک 13 و 15 هم همین مساله صادقه و 13 از نظر سخت افزاری با همتای خودش با همون مشخصات اما 15 اینچ برابره یا ضعیف تر ؟

من توی وورد اصلن با نمودار و جدول و ... کاری ندارم فقط و فقط تایپ کردن فارسی ! میخوام بدونم همین مورد رو میتونه درست پشتیبانی کنه ؟ من شنیدم سیستم مک اسنو لئوپارد با فارسی مثل باقلوا کار میکنه . یعنی بازم آفیسش هم مشکل داره ؟

حالا تنها چیزی که برام کمی شبهه ایجاد کرده , اسکرینش هست ! امن در روز حدود 8 ساعت پای کامپیوتر هستم ولی کار من کمی فرق میکنه . من از کسل برای طراحی نمودار و محاسبه استفاده نمیکنم و فقط برای وارد کردن لیست استفاده میکنم که اونم انگلیسی هست ولی در وورد از زبان فارسی برای نوشتن خبر و مطلب و ایمیل ازش استفاده میکنم و نیازی به نمودار و چیزهای برنامه وورد دیگه اصلن ندارم تنها و تنها نوشتن برام کافی هست و اینکه بتونه فایل های قبلی وورد منو که نوشتم باز بکنه ! از 9 سال پیش تا امروز !!!!!!! چون دارم کتاب مینویسم و مرتب باید به نوشته های قبلیم رجوع کنم و برای همین نیاز دائمی دارم !
    در مورد ویرایش هم , من عکس هایی که از مجالس میگیرم رو باید ادیت کنم با فتوشاپ که در ماه یکی دو مورد بیشتر پیش نمیاد و فرمتشون هم raw هست و باقی عکس های شخصی خودم هست که ادیت میکنم و آپلود در روز 5 تا 10 تا رو شامل میشه ! بجز اون دیگه کار خاصی بحز اینترنت گردی و خبر خوندن و فیلم دیدن ندارم . کل کار من همینه !

حالا با همه اینها 13.3 مناسب من هست ؟
    سلام به شما !

- بله تا اونجایی که تو سایت خود Apple نوشته بود، Macbook های 15 اینچیش از 1.900 شروع میشن.
    - خیالت راحت ! این Macbook Pro ی 15 اینچی همش 2 و نیم کیلو وزن داره و نسبت به لپ تاپ های نظیرش فوق العاده اسلیم است (زخامط= یک اینچ !!) شما فقط ببین 15 به دردت می خوره یا 13 . من بودم 15 انتخاب می کردم
    - تنها فرق مک بوک های 13 و 15 در این چند مورده : اندازه ی صفحه ، پورت ورودی صدا که 13 نداره ، یکی دو مدل از 15 ها دارای دو چیپ گرافیکی 9600M و 9400M هستند که 9600 دارای حافظه ی اختصاصی است و اون یکی Share هست.
    - شما اگه واقعا نیاز به تایپ فارسی تو وورد دارین نهایتاً می تونین یه ویندوز در کنار مک داشته باشید یا فوقش صبر کنید تا مشکل تایپ فارسی رو برامون حل کنن !
    Last edited by علیرضا; 17-01-2010 at 23:47.

4. این کاربر از علیرضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

با تشکر از دوستان عزیز ، متاسفانه به دلیل امتحانات پایان ترم کمتر میام P30 ، بنابراین از اساتید می خواهم که دوستان رو راهنمایی کنید!

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام . من امروز يك سر رفتم سايت نقش ديدم تو مشخصات لپ تاپهاي اپل در قسمت سي پي يو زده Intel® Centrino2

مي خواستم ببينم اين مدل با مدل core 2 dou چه فرقي داره ؟ كدوم بهتره؟

مثلا مدل mb991 همه جا زده core 2 dou ولي تو اين سايت زده Intel® Centrino2

اين مدل لپ تاپ از چه نوع پردازندهاي استفاده مي كنه؟

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام . من امروز يك سر رفتم سايت نقش ديدم تو مشخصات لپ تاپهاي اپل در قسمت سي پي يو زده Intel® Centrino2

سلام محسن جان
    اتفاقاً منم اینا رو دیدم شک کردم ولی اصل همون مشخصاتیه که خود سایت اپل زده یعنی Intel Core 2 duo .
    فکر نکنم اپل دو جور CPU برای Macbook هاش بزنه.
    یه جا تو همین P30 خوندم نوشته بود Core 2 duo ها از Centrino2 ها خیلی بهتره . یکی از دلایلش توان محاسباتی بالاتر Core 2 duo هاس .
    Centrino2 ها زمانی از دومین Core شون استفاده می کنن که Core اول، کاملاً مشغول باشه (100% زیر بار محاسباتی باشه) این یعنی Core دومی بعضی اوقات داره استراحت می کنه و در نتیجه مصرف CPU کمتر میشه ولی چون Core 2 duo ها در هر لحظه از هر دو Core استفاده می کنن ، یعنی عملیات و محاسبات موازی انجام میدن خوب سرعت خیلی میره بالا .

8. این کاربر از علیرضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز Centrino2 یا Centrino نام پردازنده نیست
    در واقع وجود سه قطعه در نوت بوک امکان درج آرم تجاری سنترینو رو به شرکت سازنده میده
    یک پردازنده موبایل شرکت اینتل- دوم چیپست و سوم کارت شبکه
    حالا لپ تاپی که از سی پی یوی Core2Duo استفاده می کنه معمولا دارای فناوری یا همان لوگوی تجاری centrino2 میشه قبلش هم سی پی یو های corduo بودن و لوگوی centrino باز خود همین سنترینو درای سکو (platform) هایی است که با جدید شدن مثلا پردازنده اسامیشون تغییر می کنه
    مثلا پلتفورم سانتاروزا و ...
    پس کلا استفاده از کلمه سنترینو 2 به عنوان نام پردازنده اشتباه است
    پردازنده فعلی اکثر لپ تاپ ها cor2duo است و مشخصات دقیق تر راجع به اون پردازنده رو شماره ای که در ادامش می آ د به ما میده مثلا CORE2DUO T9400

- 45 نانومتری - 6 مگ کش-2.53 گیگا هرتز و ...

با تشکر
    Last edited by Nine; 19-01-2010 at 13:58.

10. 3 کاربر از Nine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

راستي اين pau چيه ؟ ( تو مشخصات مك بوك پروها خوندم )‌

دليل خاصي داره اپل از امكاناتي مانند فينگر پرينتر استفاده نمي كنه؟

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

مك بوك پرو ها تك رنگ هستند يا رنگ هاي ديگه هم دارند ؟
    مک بوک پرو همه یونی بادی المینیومی هستند و تک رنگ

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

عليرضا جان ممنون . خلاصه با هزار كلك و دردسر تونستم يكي از اين فيلم هارو دانلود كنم البته نه از يوتوپ . نحوه بسته بندي و پك مك هاي توي ايران هم مثل تو همين فيلم هاست ؟؟ اگر اينجوري باشه محشره.
    نحوه بسته بندی دقیقا همونی که دیدی همه اون چیزایی هم که تو بسته های خارج هست تو ایران هم هست اگه نبود باید شک کنی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

لطفا لینک جایی که این رو خوندی بفرست من تا حالا ندیدمش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •