من بازی رو از جای دیگه تهیه کردم اجرا میشه تنظیمات دمو منو میاد اما موقع شروع بازم این ارور رو میده
![]()
من بازی رو از جای دیگه تهیه کردم اجرا میشه تنظیمات دمو منو میاد اما موقع شروع بازم این ارور رو میده
![]()
windows xp SP3 or Windows 7 رو نصب کن . ولی قبلش گرافیکتو یه آپدیت کنی بد نیست شاید مشکلت حل شد .
سلام
بچه ها من بازی رو برای Xbox گرفتم. اما وقتی بازی رو می ذارم میگه باید دیسک رو کیلین کنی !!! چی کار باید کنم ؟
مرسی اما مشکل از جای دیگه بود که حل شد
آخرین درایور ATI که 10.7 باشه تو این بازی لنگ میزنه
کسی امتحان کرده؟
من دوباره 10.6 رو نصب کردم تا تیک هاش برطرف بشه
بعضی قسمتهاش واقعآ نامردی رو سرت دیوار خراب میشه ولی همین جذابش کرده..فقط کاش کیلومتر شمار ماشین هم نشون میداد!!!![]()
آقا من این بازی رو بعد از مدتها بالاخره امروز نصب کردم، ولی گیمپدهام رو تو بخش اسپلیت اسکرین نمیشناسه. در صورتی که ازشون میتونم تو کوئیک پلی استفاده کنم. مشکل از کجاست؟
فعلا که هیشکی ( حداقل بچه های تاپیک ) نتونستیم با دو تا گیم پد split screen بزنیم . شما تونستی به ما هم بگو![]()
این بازی بصورت کامل با Logitech Rumblepad 2 Gamepad سازگاری داره و هیچ مشکلی نیست
خارج از بحثه ولی چون شما فرستادن پیغام خصوصی رو غیرغعال کرده بودی همینجا می پرسم. این گیم پد دو نفره س؟ اگه آره کی و با چه قیمتی خریدینش؟ گارانتی هم داشت(داره)؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)