تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 261 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جدی 2 میلیون خرید کردی!!! ایول...
    حقیقتش من زیاد از شبکه و اینجور چیزا سر در نمیارم، خوب خود دستگاه و یه هارد اکسترنال مگه چقده حجمشون؟ هارد به پلیر وصل میکنینو تموم دیگه، اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین این کابلی که فرمودین همون کابل رابط دستگاه و تلویزیونه دیگه، من جاهای دیگه هم خونده بودم 1080p رو فریم فریم پخش میکنه یعنی فک میکنین همشون مشکلش کابله
    زیر نویس SRT رو که تو مشخصاتش نوشته ساپورت میکنه Sub/idx رو چی؟
    در ضمن فیلمای 720pو 1080p رو از کجا میگیرین؟ تورنت؟
    ممنون از کمکتون
    حجم هارد اکسترنال که زیاد نیست اما باید مرتب ببری پیش پی سی و بیاری کنار تی وی و اگه نوع هارد دسکتاپ باشه که مال من اینطور هست،آداپتور و ... حمل و نقلش زیاد خوشایند نیست.برای حل این مشکل شما می تونید از طریق کابل شبکه پی سی و پلیرتون رو شبکه کنید تا دیگه مجبور نباشید هارد رو جا به جا کنید.(البته مودم دی اس ال یا سوئیچ ارزون قیمت هم لازمه)
    اون مشکل پخش فریم فریم هم فقط با کابل شبکه است.اگر هارد کنار دستگاه باشه هیچ مشکلی نداره.
    با هیچ نوع زیرنویسی مشکل نداره.
    منبع فایلهای 1080 من دوربین فیلمبرداری ام هست.اما دیده ام بعضی ها توی اینترنت تبلیغ می کنند هارد میدی بهشون برات فیلم فول اچ دی می ریزند فکر کنم حدود هر گیگ 20 تومن(ترابایتی 20 هزار تومن) کمتر یا بیشتر می گیرند.
    Last edited by vatanema; 13-03-2010 at 06:58.

2. 2 کاربر از vatanema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حجم هارد اکسترنال که زیاد نیست اما باید مرتب ببری پیش پی سی و بیاری کنار تی وی و اگه نوع هارد دسکتاپ باشه که مال من اینطور هست،آداپتور و ... حمل و نقلش زیاد خوشایند نیست.برای حل این مشکل شما می تونید از طریق کابل شبکه پی سی و پلیرتون رو شبکه کنید تا دیگه مجبور نباشید هارد رو جا به جا کنید.(البته مودم دی اس ال یا سوئیچ ارزون قیمت هم لازمه)
    اون مشکل پخش فریم فریم هم فقط با کابل شبکه است.اگر هارد کنار دستگاه باشه هیچ مشکلی نداره.
    منبع فایلهای 1080 من دوربین فیلمبرداری ام هست.اما دیده ام بعضی ها توی اینترنت تبلیغ می کنند هارد میدی بهشون برات فیلم فول اچ دی می ریزند فکر کنم حدود هر گیگ 20 تومن(ترابایتی 20 هزار تومن) کمتر یا بیشتر می گیرند.
    خوب اگه اینجوریه که مدله لایو به کاره من نمیاد تفاوته هارد پرتابل بلدسکتاپ تو چیه؟ این اداپتوری که دسگتاپ داره به چه دردی میخوره؟ یعنی میشه تو مدت زمان بیشتر ی از هارد دسکتاپ نسبت به پرتابل استفاده کرد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب اگه اینجوریه که مدله لایو به کاره من نمیاد تفاوته هارد پرتابل بلدسکتاپ تو چیه؟ این اداپتوری که دسگتاپ داره به چه دردی میخوره؟ یعنی میشه تو مدت زمان بیشتر ی از هارد دسکتاپ نسبت به پرتابل استفاده کرد
    کاش توی قسمت مربوطه پرسیده بودی که نظم تاپیک به هم نمی خورد.هاردهای دسکتاپ وزن بیشتری دارند،برق مستقل دارند و پایداری بیشتری دارند.معمولا سرعت تبادل اطلاعاتشون هم بیشتر هست.

5. این کاربر از vatanema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

کاش توی قسمت مربوطه پرسیده بودی که نظم تاپیک به هم نمی خورد.هاردهای دسکتاپ وزن بیشتری دارند،برق مستقل دارند و پایداری بیشتری دارند.معمولا سرعت تبادل اطلاعاتشون هم بیشتر هست.
    و فضاي بيشتري نسبت به پاسپورتي(بالاتر از 1 ترابايت) دارند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    سوالی که شاید خیلی ها داشته باشن اینه که شما چه فرمت هایی از زیرنویس رو امتحان کردین؟
    بعضی جاها خونده بودم که این دستگاه بعضی فرمت های زیرنویس فارسی رو درست و کامل پخش نمی کنه
    آیا این مشکل برطرف شده؟یا با آپگرید حل میشه؟شما آپگرید کردید؟
    با تشکر

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

زیرنویس های فارسی Srt , IDX , Sub , Txt رو کاملا ساپورت میکنه ؟

فقط به خاطر اینا میخوام

فرمت های تصویری MKV , WMV , Avi رو چطور ؟

THANX

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امشب یکی یکی زیرنویس ها رو بررسی می کنم جواب نهایی رو میگم
    از فرمتهای تصویری فقط 3GP رو پخش نکرد.
    ---
    .sub فارسی رو پخش میکنه فقط چ و ی جدا نمایش داده میشه.
    .srt تقریبا بیشتر کلمات رو حرف حرف نمایش داد.
    Idx رو هنوز چک نکرده ام.
    ویرایش فریمور من 1.01.17 هست
    Last edited by vatanema; 14-03-2010 at 18:31.

10. 2 کاربر از vatanema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزيز
    مدل لايو فرمت Sub رو به صورت كامل و بدون هيچ مشكلي نمايش مي ده ولي در مورد فرمت srt مشكل جدا شدن بعضي حروف مانند گچ پژ و ك هست .

ویرایش فریمور من 1.01.17 هست

12. این کاربر از rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

قابل توجه دوستان که سوال میکنن "ایا این دستگاه هارد یک ترابایت رو ساپورت میکنه یا نه؟"...... بوسیله هاب و کابل های یو اس بی تونستیم 32 تا هارد یک ترابایت سی گیت مدل Free Agent رو به دستگاه وصل کنیم... و برای ایندکس کردن هر هارد حدود 5 دقیق داشت سرچ میکرد و بعدش خیلی راحت همه رو باز میکرد و حتی عملکرد جستجو هم بخونی عمل میکرد و بعد از خاموش و روشن کردن دستگاه در حدود 10 ثانیه بعد آماده بکار بود...

توجه: فریم ورهای نسخه قدیمی USB HUB رو ساپورت میکنن و نسخه های جدید هاب رو ساپورت نمیکنن

14. این کاربر از azarsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام / لطف کنید بطور دقیق طریقه آپدیت را توضیح دهید و در ضمن فریمور 1.01.17 را قرار دهید . با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •