ذوستاني كه اين گوشي رو خريدن يه تست كنن ببينن گوشي فايلهاي آفيس و پي دي اف رو ساپورت مي كنه؟، دو سه تا جا تو اطلاعاتش نوشته بود ساپورت نميكنه. تعجب آوره...![]()
ذوستاني كه اين گوشي رو خريدن يه تست كنن ببينن گوشي فايلهاي آفيس و پي دي اف رو ساپورت مي كنه؟، دو سه تا جا تو اطلاعاتش نوشته بود ساپورت نميكنه. تعجب آوره...![]()
چهار راه نظر نبش خيابان مير فروشگاه ايراسل 6674174 زنگ بزن ادرسشو بپرس شايد اشتباه داده باشم
هنوز منتظر جوابتون هستم
ساپورت ميكنه دوست منايلهاي آفيس و پي دي اف رو ساپورت مي كنه
بلندي صداش يه ذره از 95 كمتره كه با آپديت هاي آينده صداش بيشتر ميشهاگه ميشه اين چند تا سوال را جواب بدين عجله دارم
1-بلندي صداي اين گوشي نسبت به n95 چطوره؟
2-اين گوشي چه معايبي داره؟
معايبش :صفحه نمايش كوچك
اسلايدش خيلي كم لقي داره
بچه ها جواب این 4 تا سوالم لطف کنید خیلی ممنون میشم
چند بار تاحالا پرسیدم جوابی نگرفتم![]()
قیمت دیروز تو زنجان : 450 هزار تومان
راستی فروشنده از تهران خبر گرفت : گفتن ممکنه تا 10 ، الی 20 روز آینده قیمتش به حدود های 400 تومن برسه..............
تو خریدن گوشی عجله نکنید.......... بزارید یه سری از افراد که این گوشی رو گرفتن و وقتی کار کردند ، معایبش رو به ما بگن............
به قول معروف بزارید جا بیفته ، بعدا به فکر خریدش باشین..........
در ضمن به نظر من اگه تونستید با گارانتی اصلی بخرید خیلی خیلی بهتره......................
منکه می خوام پاییز بخرم.یعنی بعد از ماه رمضون ! اونموقع دیگه کاملاً افت کرده !
فقط یکی از دوستان قیمت تهران این گوشی رو بگه.تو تاپیک قیمت روز انواع گوشی قیمت ها رو خیلی بالا میگن نمیدونم از کجا می پرسن.مثلا همین N86 رو میگن 460 درحالی که رشت 450 تومنه.ولی تجربه ثابت کرده که قیمت رشت با تهران 20-30 تومن فرق داره !
من وامیستم به 350 برسه بعد بخرم.
راستی دوستانی که خریدن بگن کد انگیج داره یا نه ؟
Last edited by nemesis; 31-07-2009 at 04:37.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كجاي زنجان يعني كدوم گوشي فروشي داره
من هر چه قدر گشتم پيدا نكردم
آماده شده بودم برم تهران
ارزون مي شه به نظرتون؟؟؟
يعني اونقدي كه به صبر كردنش بيرزه؟؟؟
اگه تا 400 تومن بياد پايين حرف نداره
اسلايدش كمي لقي داره ولي اصلا مثل 85 نيست1.اسلاید گوشی مثل ان 85 لق میزنه و رو اعصابه؟؟؟من n85 رو بخاطر همین مساله فروختمش.
2.باطری گوشی چقدر دووم میاره؟؟
3.از لحاظ استحکام گوشی محکمی هست یا شل و وله؟
و آخرین سوال
4.دوربین گوشی سریع بالا میاد یا مثل قدیم 4 5 ثانیه تاخیر+یکی دو ثانیه تاخیر تو عکسبرداری داره؟؟
باطري گوشي دقيقا مثل 85 ولي كمي بهبود يافته تره
جنس بدنه عالي هست و استحكامش هم خوبه
دوربيين گوشي 1ثانيه اي بالا مياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)