بازي داستان جالبي داره البته يه الهام گيري محض از GOW نيست اما شبيه چرا !
يك عشق و قولي كه مرد به همسرش آينده اش ميده و شرطي كه همسر با شيطان مي بنده سر به سلامت برگشتن شوهرش و شيطان ميگه شوهرت بهت خيانت مي كنه و شكست در مقابل شيطان و در آخر ...
بازي داستان جالبي داره البته يه الهام گيري محض از GOW نيست اما شبيه چرا !
يك عشق و قولي كه مرد به همسرش آينده اش ميده و شرطي كه همسر با شيطان مي بنده سر به سلامت برگشتن شوهرش و شيطان ميگه شوهرت بهت خيانت مي كنه و شكست در مقابل شيطان و در آخر ...
واقعا از همون ابتدا داستان قشنگی داره ولی چون گیم پلیش تکراری بود ( God of War ) زود دلزده شدم ولی میخوام هنوز برم
بعد از کشتن اون غوله که دمش هی از زیر زمین در میاد وارد یه جایی میشم که یه کله مار هست و با دستگیره اون کله رو میدم بالا ولی هرکار میکنم از جایی رد نمیشه . اونجا رو میشه کسی توضیح کوچیک بده ؟
رفیق کجاشو میگی کمی دقیق بگو من یادم رفته..؟
همونجا که یه غوله یه گردباد سیاه درست میکنه که توش پر مرده هست و تو باید وارد گردباد بشی . با یه توپ رعد و برقی میزنی گردباد رو سوراخش میکنی و میری تو که یه کله مار سنگی اونجاست و دستگیره رو که میچرخونی کله ماره میره بالا جوری که دندوناش از زمین در میاد . سقف هم میره بالا . اونجا رو میگم چه جوری رد کنم ؟
اونجا كه دوتا دستگيره هست
اون ماره رو بزن تا بيفته انگار كه ميخوابه
بعد برو سمت چپ دستگيره اولي رو بكش
بعد سريع رو سمت راست يه آسانسورمانندي مياد پايين
برو بالاش دستگير رو بكش
از دوتا كله مار آتيش بيرون مياد و اونو مي سوزه و فرار مي كنه
این کله مار که میگم سنگیه و یه دستگیره بیشتر اونجا نیست . من همون جایی رو میگم برای اولین بار یه زن هایی میان که از توی ...شون یه چیزی زبون مانند در میاد
آها فهميدم
برو سمت چپ يه چيزي هست اونو بكش بعد ماره كله اش مياد بالا يا دهنشو باز مي كنه يه همچين چيزي بود
بعد دندون مارو از جلو بزن خلاصه از جلو بزنه تا بشكنه بعد برو تو
بازي خوبي هست و جهنم رو به خوبي به تصوير كشيده ( البته من از نزديك نرفتم ببينم)
فقط چطوري ميشه اين بازي رو سيو كرد ؟!
به غير از جاهايي كه اون مجسمه هست ؟
نمیشه فقط باید به مجسمهها بری تا سیو بشه.
بازی خوبی هست ولی نمی دونم چرا من اصلا باهاش حال نکردم. خخخخخخ
ببینم God of War شاید بازی کردی که با این حال نکردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)