تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 97 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض

عزیزم ممنونم. خیلی لطف کردی که وقت گذاشتی و این ها را نوشتی کمک زیادی بهم کرد.
    دوست ندارم بیشتر اذییت کنم اما خودت درک میکنی که ما هر راهی را میریم تا به نتیجه برسیم پس میخوام یه زحمت دیگه بکشی و خلاصه اون چیزی که بالا در پرانتز گفتی یکم طولانیه و مربوط به کم شدن نفخ میشه را برامون توضیح بدی البته با کمال شرمندگی عزیز. ببخشید
    یه سوال دیگه اینکه خوردن روغن زیتون با عرق چهل گیاه هم زمانه؟؟
    قرص آرامبخشی هم که دکتر برای شب ها بهتون معرفی کرده را بی زحمت بنویسین.
    بازم ازت ممنونم. و خدا را شکر که شما خوب شدین دوست من
    موفق باشین
    با سلام،قابلت رو نداشت همینکه ببینم تمام افراد این تاپیک خوب شدن خودش کلی خوشحالیه واسم.
    در مورد سوال اولتون، اول نصف لیوان عرق چهل گیاه(عرق نعنا)، بعد دو قاشق روغن زیتون بخورید.
    در مورد سوال دومتون، اسم قرص Citalopram 20
    من خودم فعلا مصرف نکردم اما خواهشا شما هم سرخود مصرف نکنید
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با سلام،قابلت رو نداشت همینکه ببینم تمام افراد این تاپیک خوب شدن خودش کلی خوشحالیه واسم.
    در مورد سوال اولتون، اول نصف لیوان عرق چهل گیاه(عرق نعنا)، بعد دو قاشق روغن زیتون بخورید.
    در مورد سوال دومتون، اسم قرص Citalopram 20
    من خودم فعلا مصرف نکردم اما خواهشا شما هم سرخود مصرف نکنید
    موفق باشید.
    خیلی لطف کردی دوست من. نه سرخود مصرف نمیکنم حتما میرم پیش روانپزشک خواستم بدونم من قبلا مصرف کردم یا نه. بازم بابت کمکهاتون ممنونم دوست خوبم.

ارسال شده از XPAD-2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلامpeguesجان:
    حاجی این قرصا که تاثیر زیادی داره.میگی ماست سین بیوتیک تاثیرش بیشتره؟یعنی به جای قرص اگه دنبال ماست باشم بهتره؟
    این روزا حالت خوبه ؟هنوز هم قرص یا ماستو مصرف میکنی؟
    -
    آقا Mehdi.sasa بالاخره خواستگاری رفتی؟چی شد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام آشا
    باید بگم که این دوستم که شروع به دوره طب سوزنی کرده مهم ترین مشکلش همین سروصدای شکمه که داره واصلی ترین دلیلش هم همین بوده.
    واین که نظر خودش رو میزام ببینید:
    من تا الان سه جلسه (از10جلسه)که میرم طب سوزنی پیش دکتر علیرضا دانشور قبلا دکتر عمومی بوده وبعد طب سنتی خونده
    وکار کرده والان چند ساله که طب سوزنی رفته یادگرفته وداره کار میکنه .
    اما از علایمش رو ی خودم .من ای بی از نوع اسهال ویبوسته ومیدونین چند سال زیاده که گیرم باهاش کاملا بدون هیچ
    حاشیه ای برای دکتر علایممو توضیح دادم وبسیار خوب گوش داده وخوب داره کار میکنه این سوزنا درنقاطه خاصی از بدن فرو
    میره خب کمی درد داره فقط موقع زدن البته این دوسری که تو سرم هم سوزن وارد میکنه .
    من تا اندازه زیادی باید بگم نفخم کم شده واشتها زیاد شده نمیدونم چرا کلا میخورم واحساس میکنم کمی دستگاه گوارشم
    بچه مثبت شده موقع هضم غذا گیر نمیکنه.
    اسهالم کم شده به نسبت ولی نه کامل ....
    من مشکلی با انجام دادن طب سوزنی ندارم،چون تا حالا یه بار انجام دادم ولی برای مشکل دیگم،حالا می خوام بدونم برای مشکل ما،یعنی صدای شکم کدوم قسمت از بدن رو سوزن می زنن،کمر،پا،گردن،یا جای دیگه،و یه مساله دیگه،من برم پیش دکتر بگم مشکلم چی هست فکر نمی کنید بهم بخنده،برای خودم آخه عجیبه که مشکل ما با طب سوزنی حل بشه،من قبلا برای نفخ زیاد رو شنیده‌ بودم که با طب سوزنی درمان کردن ولی برای صدای شکم......نمی دونم،من که حاضرم همه راه ها رو امتحان کنم.میشه بازم از دوستتون سوال کنید الان در چه وضعی هستن.بازم ممنون دوست عزیز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام آشا
    سوالتو پرسیدم جوابشو که گرفتم برات میزارم.
    میگم اون رژم غذایی رو هنوز هم انجام میدی؟

اینم جواب دوستم:
    طب سوزنی کلا ای بی اس رو خوب میکنه وجالبه بدونید من خود دکتر ازم هنگاه زدن سوزن ها میپرسید بیشتر کدوم علایم رو دارید اگه بگم خوب نشدم دروغ گفتم هرچند دکترگفته بعد از پنج جلسه باید بگم اثرداشته یا نه وتقریبا همه چیز میخورم ونفخم کمتر شده کلا خورد وخوراکم عالیه شده ده جلسه برام زده...

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

پیشنهاد من ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است ، اگه استفاده کردی و اثر خوبی داشت ، بعد از یه هفته بیا اینجا یه پست بزار ( من چند نفر رو دیدم که با همین دارو درمان شدند)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

پیشنهاد من ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است ، اگه استفاده کردی و اثر خوبی داشت ، بعد از یه هفته بیا اینجا یه پست بزار ( من چند نفر رو دیدم که با همین دارو درمان شدند)
    میشه بیشتر توضیح بدی که چجوری سیاه دونه رو مصرف کردن؟واینا که مصرف کردن کاملا هم درمان شدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال از همتون دارم اونم اینکه
    آیا بررسی کردین ببینیدوضعیت غده تیروییدتون چطوریه؟امروز توی یکی از سایت ها که به بررسی کم کاری وپرکاری غده تیرویید پرداخته بود بحث شده بود که همین [پرکاری غده تیرویید میتونه باعث بیماری سندرم روده تحریک پذیربشه؟ایا کسی آزمایش داده؟
    راستی چرا این فروم خوابیده.دوستان نظری چیزی دیگه ندارن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدی که چجوری سیاه دونه رو مصرف کردن؟واینا که مصرف کردن کاملا هم درمان شدن؟
    بعد ها سوال نکردم ببینم کلا از بین رفته یا نه

مثل قرص مینداخت بالا
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 29-04-2013 at 00:47.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال از همتون دارم اونم اینکه
    آیا بررسی کردین ببینیدوضعیت غده تیروییدتون چطوریه؟امروز توی یکی از سایت ها که به بررسی کم کاری وپرکاری غده تیرویید پرداخته بود بحث شده بود که همین [پرکاری غده تیرویید میتونه باعث بیماری سندرم روده تحریک پذیربشه؟ایا کسی آزمایش داده؟
    راستی چرا این فروم خوابیده.دوستان نظری چیزی دیگه ندارن؟
    هستن دوستان منتهی تشخیص این مورد سخته نیاز به آزمایش و معاینه داره ، فقط مثل من نهایتا یه داروی گیاهی یا مثل این بتونن پیشنهاد کنن چون داروهای دیگه رو گمون نکنم کسی تخصص داشته باشه که توصیه کنه تخصص هم داشته باشه ، بدون معاینه نمیتونه ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •