من بیست و هفتم فروردین قیمت کردم تا 390 هزار هم قیمت گرفتم....
شاید دوباره الان بالاتر رفته باشه...
من بیست و هفتم فروردین قیمت کردم تا 390 هزار هم قیمت گرفتم....
شاید دوباره الان بالاتر رفته باشه...
تو تاپیک قیمت گوشی ها بری میبینی 360 تا 390 بدون گارانتی قیمت دادن،قیمت بیاد پایین که گوشی بدرد نخور نمیشه که.
دوستان دارنده رنوار به یه پرسش من پاسخ بدن:
** صفحه نمایش این گوشی در حالتی که نور زیاد هست - مانند تابش مستقیم آفتاب روی صفحه نمایش - مانند گوشی های نوکیا قابل دیدن هست یا نه؟؟؟ این بگین چون خیلی برام مهمه **
سپاس!!!![]()
سلام
نرم افزار تم ادیتور رنیور:
LG Renoir Theme editor
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کله پوک جان سلام. ممنون از لینکت. اما مشکل اینجاست که برای ویرایش کردن تم ها و یا خیلی کارهای دیگه، باید به فایل های سیستمی گوشیمون دست بزنیم.
عیب کار اینجاست که با اینکار گارانتی گوشی باطل می شه.
برای همین، من که فعلاً تصمیم گرفتم از این کارها نکنم تا 8-7 ماه دیگه که گارانتیم تموم شد؛ اونقت بیافتم به جونش![]()
دقت دید توی نور زیاد به اندازه همون گوشی های نوکیا کم میشه و به به قدری نیست که نشه دید، به طور کلی زیر نور زیاد هم میشه ازش استفاده کرد.
بچه ها رنوآر مثل ويوتي حالت فوكاس دستي داره، ميخواستم ببينم فوكاس كردن در اين حالتش چجوريه؟ يعني ميشه روي يك نقطه اي خاص روي صفحه تاچ ضربه زد و روي اون جسم فوكاس كرد يا اينكه مثل ويوتي يك نوار افقي ظاهر ميشه و با كم و زياد كردنش يك محدوده توي فوكاس دوربين قرار ميگيرند؟
رنوار تاچ فوکس هم داره، یعنی با دست به اون جایی که میخوای ضربه میزنی و خلاص! منظورم از هم اینه که تاچ دستی هم داره، مثل ویوتی.
آقا من چند وقت دور بودم ، جریان GPS چی شد؟ به نتیجه رسید ؟ الان یعنی دارین استفاده می کنین ؟
شهاب جان مثل اينكه دوستان به نتيجه رسيدند و استفاده هم ميكنند.......
حالا فقط مونده بفهميم چجوري GPS ويوتي كه نداره را بايد راه بياندازيم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)