تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 181 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1803

نام تاپيک: ◄ ™ Dell اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان من مي خوام تا چند رو ديگه يك 1530كانفيگ 2.5 با4گيگ رم وگرافيك 8600 با هارد 500بخرم كه شنيدم با گارانتي زيگوارت خوبه هست كه چند سوال در اين مورد از دوستاني كه از زيگوارت لپتابشون رو خريداري كرده اند دارم:
    1-من مي خواستم بدونم كه كسي تا حالا كارش به گارانتي زيگوارت افتاده چطور گارانتي اي هست قبول مي كنه و تعمير مي كنه يا نه ميزنه زيرش رو ايراد هاي الكي مي گيره ؟؟؟
    2- سوال بعدي من اين قضيه صداي هارد و امثال اين جور صداي هاي اضافه چي هست چند نفر از 1530دار هاي اين جمع به اين مشكل بر خوردند؟؟؟
    3-و اينكه 1530 ساخت كدوم كشور بهتره و كمتر به مشكل صدا هاي اضافه بر مي خوره ؟؟؟
    4-و كساني كه از زيگوارت 1530خريدند لطفا بگويند اقلام همراه زيگوارت چيه چون امروز زنگ زدم زيگوارت فروشنده گفت كه فروش 1530 با يك سري تغييرات در لوازم همراهش هست خواستم بدونم كه چه چيزي كم شده و شايد چه چيزي اضافه؟؟؟
    5-و در اخر تو همين تاپيك خوندم كه دوستي گفته بود كه من با زيگوارت صحبت كردم گفتم هر وقت 1530با كارتن اصلي دل اوردي به من زنگ بزن از دوستان اگر كسي از اين ماجراي اختلاف 1530با كارتن اصل و غير اصل با خبر هست لصفا به ما هم بگويد كه ماهم از اين اختلاف مطلع بشويم
    با تشكر از همگي دوستان زحمت كش بخش لپ تاب لطفا من رو راهنمايي كنيد

سلام

1- گذر لپ تاپ من به تعمیر گاه زیگرات نرفته اما از رفیقم که فرستاده بود برای تعمیر میگفت خیلی طول میدن .البته شاید مشکل اون اینجوری بوده که طول بکشه اما در آخر رفیقم میگفت درست شده بود مثل روز اول

2- ببینید این قضیه صدای هارد یکی از دوستان هم قبلا توضیح دادن که برای سرعت هارد هستش شما از قسمت boot راحت میتونید سرعت هارد زیاد کنید و کم کنید اما اگه روی تنظیمات خود کارخونه باشه یه صدای کمی اونم بعضی وقت ها که هارد کار بیشتری میکنه در میاد و صداشم مثل خارج شدن باد از فن کامپیوتر هست ولی خیلی کم تر

3- ساخت مالزی و لهستان. میگن که لهستان بهتره

4- کارتون لپ تاپم اینجا نیست که بهتون بگم اما میتونید یه سرچ بزنید کاملا پک کامل 1530 میتونید پیدا و مشاهده کنید

5- در این مورد من که چیزی نشنیدم . به نظر من مهم خود لپ تاپ و گارانتیشه وقتی بهت گارانتی با هر کارتونی میده نباید ناراحت بشی من خودم 3 ماه پیش از زیگرات خریدم و الانم راضیم از خریدم

2. 2 کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من تصميم به خريد يك 1530 دارم من زياد به مسافرت مي روم و خواستم ببينم كسي از دوستان تا به حال با 1530 به دفعات تو ماشين كار كرده نه كار سنگين كار هايي در حد ديدن يك فيلم يا يك بازي خيلي سبك يا كار با ورد امثال اين جور كار ها خواستم ببينم چطوري هست مشكلي پيش نمي ايد مخصوصا براي هاردش چون مي گن خيلي تند مي چرخه به همون دليل گفتم كه شايد مشكلي براي اوپتيكش پيش بياد و اين كه مثل گوشي مو بايل شارژري كه به فندك ماشين بخوره براي 1530پيدا مي شود و 1530با باتري 9سلولي و ميزان كاركرد در حد ديدن فيلم چند ساعت كار مي كنه ممنون مي شوم اگر كسي به سوالات من جواب بدهد
    باتشكر از همه كاربران و مديران زحمت كش اين بخش

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان من تصميم به خريد يك 1530 دارم من زياد به مسافرت مي روم و خواستم ببينم كسي از دوستان تا به حال با 1530 به دفعات تو ماشين كار كرده نه كار سنگين كار هايي در حد ديدن يك فيلم يا يك بازي خيلي سبك يا كار با ورد امثال اين جور كار ها خواستم ببينم چطوري هست مشكلي پيش نمي ايد مخصوصا براي هاردش چون مي گن خيلي تند مي چرخه به همون دليل گفتم كه شايد مشكلي براي اوپتيكش پيش بياد و اين كه مثل گوشي مو بايل شارژري كه به فندك ماشين بخوره براي 1530پيدا مي شود و 1530با باتري 9سلولي و ميزان كاركرد در حد ديدن فيلم چند ساعت كار مي كنه ممنون مي شوم اگر كسي به سوالات من جواب بدهد
    باتشكر از همه كاربران و مديران زحمت كش اين بخش
    مبارک باشه انتخاب خوبی کردین بله من خودم دائم در سفر هستم چه با ماشین خودم چه با اتوبوس و غیره و رفیق صمیمیم هم 1530 هستش و مشکلی تا به الان براش خدارو شکر پیش نیامده و در مورد فیلم با باتری 9 سلولی باید عرض کنم شما یک dvd که بخواین نگاه کنید وقتی که لپ تاپ تون فول شارژ هستش بعد از اتمام فیلم حدود 1 ساعت حالا کمتر بیشتر اما میتونید ازش استفاده کنید این جوری بگم از بابت شارژ و راندمان خیال من راحته

5. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

smokingجان ممنون از اين كه سريع جواب دادي
    پس يعني با ماشين و دست انداز و چاله هاي جاده مشكلي نداره و مشكلي براش پيش نمي ايد و به نظر شما كه با 1530زياد كار كردي به نظرت 1530كه از زيگوارت بخري به جز لوازم داخل چه چيز اضافه ديگري مي خواد منظورم به كيف و لوازم جانبي اين مدل هست چه نوع كيفي خود شما پيشنهد مي كني و به نظر شما از اين پد هاي خنك كننده هست كه مي زارن زير لپ تاب و بيشترشون 2تا هم فن داره پيشنهاد مي كني و اگر اره قيمتش چند هست و در بالا هم گفتم چه كيفي و قيمت كيف مورد نظر چند هست و نمي دوني كه شارژ از طريق فندكي براي 1530وجود داره يانه و در اخر ميانگين لپ تابت روزي چند ساعت كار ميكنه و چند ماه هست كه خريدي (مي توني به اين سوال جواب هم ندي چون شخصي هست)

7. این کاربر از hooraman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

smokingجان ممنون از اين كه سريع جواب دادي
    پس يعني با ماشين و دست انداز و چاله هاي جاده مشكلي نداره و مشكلي براش پيش نمي ايد و به نظر شما كه با 1530زياد كار كردي به نظرت 1530كه از زيگوارت بخري به جز لوازم داخل چه چيز اضافه ديگري مي خواد منظورم به كيف و لوازم جانبي اين مدل هست چه نوع كيفي خود شما پيشنهد مي كني و به نظر شما از اين پد هاي خنك كننده هست كه مي زارن زير لپ تاب و بيشترشون 2تا هم فن داره پيشنهاد مي كني و اگر اره قيمتش چند هست و در بالا هم گفتم چه كيفي و قيمت كيف مورد نظر چند هست و نمي دوني كه شارژ از طريق فندكي براي 1530وجود داره يانه و در اخر ميانگين لپ تابت روزي چند ساعت كار ميكنه و چند ماه هست كه خريدي (مي توني به اين سوال جواب هم ندي چون شخصي هست)

البته مشکلی که نیست اما باید احتیاط شرط عقل قرار بدید و در مورد کیف همراه باهاش فقط یه کیف کلاسوری دادن اما کیف دستی نه که من نمایندگی زیگرات توی پاساژ پایتخت اگه اشتباه نکنم خریدم همین تابستون و ازشون یه کیف برزنتی دستی هم خریدم که حدود 50 تومان قیمت کیفه شد البته چرمیشم داشت که من به نظرم برزنتیش توی بارون مقاوم تر هستش و در مورد میز لپ تاپ من از شهر خودمون خریدم 20 تومان که گرون انداخت به من. قیمتش حدود 17 تومان هستش و 2 تا فن زیرش داره البته من که هیچ استفاده ای ازش نمیکنم چون لپ تاپم اون قدری که بقیه لپ تاپ ها داغ میکنه این نمیکنه و گوشه اطاقم افتاده بی مصرف .در مورد شارژ فندکی من اطلاعی ندارم خودمم دونبالش هستم که بخرم در مورد کار کرد لپ تاپ باید بگم من خودم به شخصه روزی 6 ساعت باهاش کار میکنم و صداشم طفلک در نمیاد

9. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پس پدر اين طفل معصوم رو در اوردي روزي شيش سااااااعت خيليه من با سيستم خونمون فوقش روزي 3ساعت كار كنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

smoking عزيز امروز خيلي انداختمت تو زحمت
    لطفا به من بگو كه هارد لپ تابت صداي خه خه ميده چطورياست اصلا موقع كار صداي اضافه اي داري يا نه و اين كه فن هاي لپ تابت رو با چي تميز مي كني و براي تميز كردن روي و ال سي دي لپ تاب از چي استفاده مي كني و يكي از از دوستان كه خير انواتش دكتراي كامپيوتر داره به من گفت نري 1530بخري ها گفتم چرا گفت كه هر DVDو CDرو نمي خونه خواستم بدونم اين حرف چقدر صحت داره والا با اين وصفي كه شما داري از اين لپ تاب ميگي پس يك تراكتور پرقدرت به تمام معناست

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دارم مرد بارش میارم که فردا توی زندگیش موفق باشه

13. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

smoking عزيز امروز خيلي انداختمت تو زحمت
    لطفا به من بگو كه هارد لپ تابت صداي خه خه ميده چطورياست اصلا موقع كار صداي اضافه اي داري يا نه و اين كه فن هاي لپ تابت رو با چي تميز مي كني و براي تميز كردن روي و ال سي دي لپ تاب از چي استفاده مي كني و يكي از از دوستان كه خير انواتش دكتراي كامپيوتر داره به من گفت نري 1530بخري ها گفتم چرا گفت كه هر dvdو cdرو نمي خونه خواستم بدونم اين حرف چقدر صحت داره والا با اين وصفي كه شما داري از اين لپ تاب ميگي پس يك تراكتور پرقدرت به تمام معناست
    صدای هارد به خاطر سرعت زیادش هست که میتونی برای کم کردن صدای اون به تنظیمات بوت مراجعه کنید و کمش کنید من نمیدونم چرا الکی میگن 1530 صداش زیاده من که همچین مشکلی ندارم ! دوستتون اشتباه گفته نزدیکترین در خانوادم هم مدرکش مثل رفیق شماست و این ادعا رد میکنه و خودمم که این لپتاپ دارم همش باهاش dvd و cd نگاه میکنم هر مدلی که بگین این طفلک می خونه و این قضیه رد میشه در مورد تمیز کردن لپ تاپ و ال سی دی من 2 تا پک دستمال خریدم از پایتخت یکیش اسمش آیسان هست که مخصوص همین کاره در مورد تراکتور باهاتون موافقم
    Last edited by Re Z a; 29-12-2008 at 16:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

smokingعزيز لطفا اگر xpروي لپ تابت نصب كردي لطفا لينك درايور هاي xp رو كه بر روي سيستم خودت نصب كردي به من بده مي دونم جاش اينجا نيست ولي خواهشا كمك كن چون من تو بخش درايور ديدم اما گفتم شايد كار نكنه اگه كسي باشه كه تست كرده باشه بهتره و اين كه درايور هاي xp64بيت با 32بيت فرقي با هم دارند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •