چرا برای من موقع نشون دادن فیلمهاش تصویر چهار خونه ای میشه و صداش هم زودتر از تصویر پخش میشه ؟!!! گرافیکش را که تا ته بردم بالا و تو بازی هیچ مشکلی نداره !![]()
چرا برای من موقع نشون دادن فیلمهاش تصویر چهار خونه ای میشه و صداش هم زودتر از تصویر پخش میشه ؟!!! گرافیکش را که تا ته بردم بالا و تو بازی هیچ مشکلی نداره !![]()
گورگن و گويگن كيا هستن !! Gouken منظورته !!
Gouken قلق داره ... مثلا با فاير بال های Gouken ميشه همرو نفله كرد ... بايد تمرين كنی مثلا اول يه فاير بال
معمولی بزنی به احتمال زياد حريف ميپره حالا خيلی سريع يه دونه فاير باله هوايی هم بزنيد !! اينطوری اشك حريف رو در مياريد
در ضمن مقاومت Gouken هم خوبه و دميجی كه هر ضربش هم ميده بسيار خوبه ... فقط بايد باهاش يه خورده بازی كنی
اره بابا منظورم همونGouken بود حوصله تایپ انگلیسیشو نداشتم در ضمن کجاش کاراکتر جالبیه التراش که مزخرفه باید نزدیک حریف باشی در غیر این صورت الترات به هدر میره به نظرم کاراکتر کندی هست حالا حتما لازم نیست که وقتی فایربال زد بپریم بالا؟؟؟؟؟؟؟ در این صورت فایربال دومش هم هدر رفته منکه خوشم نیومد
فقط اکوما و کن و ریو و اون کارکتره که شبیه بروسلی هست کارکترهای خیلی خوبین الیته zargif اگه املاشو درست نوشته باشم هم که اخرشه
بابا یکی بهم یاد بده چه طور با اکوما الترا بزنم من چیزی از کوماند لیست اکوما در مورد التراش متوجه نشدم
یعنی باید حالت devil فعال بشه بعد هر وقت که این حالتش فعال میشه این ور اون ور میره که
نمیشه الترا زد بدون الترا هم که حال نمیده البته کی بردم دیگه داغون شده![]()
والا من خودم همونجوری همرو آنلاک کردم !! نمیدونم دیگه !
پس چرا من انقد با Keyboard راحتم ؟!!! حتی احساس میکنم با Analog به شدت خود بازی کردنم سخت میشه !!!! به غیر از Vega و Guile با بقیه خیلی راحت Ultra میزنم !
باید به شدت سریع دکمه C ( البته اگه اشتباه نکنم C ، تا جایی که یادمه High Kick بود ) رو بزنی به طوری که هنوز پاشو نیورده بالا برشگردونه !!! من خودمو کشتم تا تونستم بزنم !
اولترا رو بيخيال ... حركاتش رو ببين ... بايد بفهمی كدوم حركتش رو كی بزنی
موافقم اصلا نمیشه با کیبورد بازی کرد...من که به همه کلاس می ا مدم تو
کیبورد اخرشم اینبار زایع شدم باید رفت دسته خرید![]()
Last edited by Layken; 29-07-2009 at 23:10.
بابا شما تو بازی حرفه ای شدیوالا من خودم همونجوری همرو آنلاک کردم !! نمیدونم دیگه !. اینو برای امثال خودم گذاشتم که هنوز تو زدن الترا ها هم موندن
![]()
شما تو قسمتی که نوشته چطوری باید اولترا و سوپر زد رو برو ببینپس چرا من انقد با Keyboard راحتم ؟!!! حتی احساس میکنم با Analog به شدت خود بازی کردنم سخت میشه !!!! به غیر از Vega و Guile با بقیه خیلی راحت Ultra میزنم !
باید به شدت سریع دکمه C ( البته اگه اشتباه نکنم C ، تا جایی که یادمه High Kick بود ) رو بزنی به طوری که هنوز پاشو نیورده بالا برشگردونه !!! من خودمو کشتم تا تونستم بزنم !
همش با آنالوگ توضیح داده باید یه کارایی بکنی که عمرا به این راحتی ها نمیشه با کی بورد انجام داد
کسی سیو کامل بازی street fighter 4 رو برای کامپیوتر نداره که تمام شخصیت ها هم باز باشه
بیا عزیز هم ترینر وهم سیوگیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)