سلام
آیا روی 5741g ویندوز اکسپی نصب میشود؟ و درایورهای اون پیدا میشه؟
سلام
آیا روی 5741g ویندوز اکسپی نصب میشود؟ و درایورهای اون پیدا میشه؟
زاویه دید عمودی کم هست ولی افقی زیاد مشکلی نداره
مسلما نسبت به سونی کمتر هست
پیشنهاد نمیشه نصب کردنش
درایوری هم ایسر ارائه نکرده
دوستان من قسط دارم 5741 بالاتربن کانفیگ بگیرم ولی مدل Acer Aspire 5820TG رو دیدم خیلی توپه هم گرافیک بالاتره هم 8 ساعت باتری نگه میداره ولی متصفانه تو ایران این مدل پیدا نمیشه به نظر شما چطور میتونم این لپ تاپ رو گیر بیارم؟ایا ارزش داره از اون ور بیارم؟
مشخصات:
Notebook: Acer Aspire 5820TG-434G50Mn (Aspire 5820 Series)
Processor: Intel Core i5 430M
Graphics Adapter: ATI Mobility Radeon HD 5650
Display: 15.6 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes
Weight: 2.4kg
Price: 800 euro
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که جدیدا 5741 حریدن اگه میتونن بگن از کدوم نمایندگی یا از کجا گرفتن . من هر جا زنگ میزنم میگن نداریم
مي توني اگه كه آشنا خارج داشته باشي مثلا آلمان....دوستان من قسط دارم 5741 بالاتربن کانفیگ بگیرم ولی مدل Acer Aspire 5820TG رو دیدم خیلی توپه هم گرافیک بالاتره هم 8 ساعت باتری نگه میداره ولی متصفانه تو ایران این مدل پیدا نمیشه به نظر شما چطور میتونم این لپ تاپ رو گیر بیارم؟ایا ارزش داره از اون ور بیارم؟
معلومه مي ارزه چون كيفيت ها كاملا فرق داره و اگه از خارج بگيري كيفيتش نسبت به خاورميانه خيلي بالاتره....!
من جديد گرفتم اونم از سازگار ارقام اگه اون نداره و عجله داري زنگ بزن از ايران ايسر يا ويستا بگير....دوستانی که جدیدا 5741 حریدن اگه میتونن بگن از کدوم نمایندگی یا از کجا گرفتن . من هر جا زنگ میزنم میگن نداریم
ولي توصيه ميشه از همون سازگار بگيري...!
4 روز صبر كني دوباره بار جديدشون وارد ميشه...!
شما كه تو تهراني 3 روزه به دستت ميرسه...!![]()
دوست عزیز مقایسه شما زیاد درست نیست ..دوستان من قسط دارم 5741 بالاتربن کانفیگ بگیرم ولی مدل Acer Aspire 5820TG رو دیدم خیلی توپه هم گرافیک بالاتره هم 8 ساعت باتری نگه میداره ولی متصفانه تو ایران این مدل پیدا نمیشه به نظر شما چطور میتونم این لپ تاپ رو گیر بیارم؟ایا ارزش داره از اون ور بیارم؟
قیمت این دومدل خیلی تفاوت داره..
اگه با زنگ زدن، به شما میگن نداریم سعی کن واسطه بندازیدوستانی که جدیدا 5741 حریدن اگه میتونن بگن از کدوم نمایندگی یا از کجا گرفتن . من هر جا زنگ میزنم میگن نداریم![]()
کیفیت ها هیچ فرقی نداره ، اونی که تو آمریکا فروش میره دقیقا همونی هست که تو ایران فروش میره و کیفیت فرق نمیکنهمعلومه مي ارزه چون كيفيت ها كاملا فرق داره و اگه از خارج بگيري كيفيتش نسبت به خاورميانه خيلي بالاتره....!![]()
شاید کانفیگ فرق کنه
پامي جان....کیفیت ها هیچ فرقی نداره ، اونی که تو آمریکا فروش میره دقیقا همونی هست که تو ایران فروش میره و کیفیت فرق نمیکنه
شاید کانفیگ فرق کنه
من در اين مورد اطلاعاتم به حدي هست كه بگم...
ايسر مدل سفارش اروپا كاملا كيفيتش با خاورميانه فرق داره...![]()
آقا ترو خدا لینک نزارید تا مجبور نشم پست رو پاک کنم
ممنون عزیزان
بله. اگه با گارانتی سازگار بخرید روش ویندوز اکس پی + تمام درایور ها رو سازگار روش گذاشته
این لپ تاپ بسیار فراتر از حد انتظار براتون کار میکنه . تا تجربه نکنین باور نمیکنید
من قصد داشتم ASUS N61JQ بخرم اما وقتی با این مدل آشنا شدم نظرم عوض شد .
به خاطر مشکلاتی که ایسوس داشت (میتونید به تاپیکش مراجعه کنید و ببینید که چه مشکلاتی عجیب غریبی دارن باهاش . از قبیل صدای هارد ، نداشتن بلوری رایتر در بعضی مدلها و داشتن بلوری رایتر در بعضی دیگر با همان قیمت ، از حد انتظار پایین تر بودن ...)
یه مدت هم میخواستم VAIO F11DGX بخرم و وقتی 1 روز با این مدل کار کردم به کل نظرمو عوض کرد. گرمایی که در حالت عادی تولید میکرد برای سوزاندن دست کافی بود! حالا بماند که خطر ذوب شدن کیبرد داشت!!!(میتونید به وبسایت سونی مراجعه کنید . من حال ندارم لینک بذارم!!!)
این مدل ایسر فوق العادس . علیرغم قیمت پایینش قطعات عالیی داره .
1-مانیتورش اصلا و ابدا اونطور که بدگویان(!) میگند نیست .اینم فراتر از انتظاره
2-برند هاردیسکش WD یه . منظورم اینه پرت و پلا و متفرقه نیست
4GB رم 1333 سامسونگ داره . که همه میدونن پرفورمنس عالیی هم داره.
باطریش بین 2.5 تا 3 ساعت جواب میده(برای کار معمولی)
طراحی بسیار بسیار بسیار زیبایی داره . عکسا به هیچ وجه گویای این مسئله نیست!
گرمای خیلی خیلی کمی تولید میکنه. دمای سی پی یو من تو این 3 هفته که خیلی هم ازش کار کشیدم بالای 70 نرفته!
ببین یعنی خلاصه حرف نداره
نکته آخر : گرافیک من GT320M هست + Core i5 که بازیهای روز رو متوسط اجرا میکنه اما برای کارای محاسباتی عالیه
من فکر میکنم اگه بازی مد نظرتونه کانفیگ ATI دار مناسبتره (اگه دوستان نظر دیگه ای دارن بگن)
من 839 از پایتخت خریدم .(از این پایین تر پیدا نمیکنید) جای مطمئنی هم بود و خواستین آدرس دقیق بدم بگین.
اینم نمره ویندوز :
سوالی بود در خدمتیم دوستان . . .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)