سلام مدلش CS36GJ
بله تا اینجا که خوبه ٍمن مشکلی نداشتم
سلام مدلش CS36GJ
بله تا اینجا که خوبه ٍمن مشکلی نداشتم
سلام دوستان کسی اطلاع داره مدل fw-490jeb و FW46GJ/B ایران اومده یا نه؟اگه اومده چنده؟
رم گرافیک fw490dfb چه مدلی هست؟ddr3 یا 2
لطفا با منبع ذکر کنید.
ddr3
سایت ati ,و همچنین notebookcheck.com
سلام دوستان
من جدید اومدم، کلی تحقیق کردم (نزدیک به یک ماه) و آخر کار رسیدم به Vaio CS38GD/B به قیمت 1490 هم ویستا داره هم xp و هم میتونه به W7 آپدیت شه فقط نمیدونم ساخت کجاست. نظر شما چیه؟
مشخصات CS 38 GD/B در آدرس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلایلی که باعث شد من به VAIO CS - VGN-CS38GD/B برسم
1. فناوری centrino2 (P8800) و سرعت 2.66 گیگاهرتزی با سرعت باس 1066 و 3 مگ کش مموری
2. رم 4 گیگ و قابل ارتقا تا 8
3. ظرفیت هارد نسبتاً مناسب 320 گیگ
4. کارت گرافیگ NVIDIA® GeForce® 9300M GS با 256 مگ حافظه اختصاصی
5. صفحه نمایش 14.1 اینچی که نسبتاً مناسبه چون نه مثل 13.3 اینچی ها خیلی گرونه و نه مثل 15.6 اینچی ها خیلی بزرگ و پرمصرف برقه
6. دارا بودن تمامی فناوری های ارتباطی یعنی: مودم، USB 2.0 اونم 3 تا، پورت IEEE، مموری استیک، کارد اسلات SD که با SDHC هم کار می کنه، اکسپرس کارد 34 میلیمتری که البته اگه 54 بود بهتر بود ولی با توجه به اندازه نوت بوک چاره ای نیست، Intel® WiFi Link 5100 ، Integrated Wireless LAN IEEE 802.11a/b/g/Draft n، بلوتوث، فینگر پرینت ریدر، وب کم و...
7. ویندوز ویستا بیزنس 64 بیتی که به ویندوز7 قابل آپگریده (طبق اعلام سونی)
8. سی دی ویندوز XP professional همراه
9. گارانتی معتبر ایران رهجو
10. ظاهر و رنگ زیبا
فقط چیزی که هست اینه که هنوز از کسی که قبلاً خریده درباره شرایطش سوالی نکردم در واقع کسی که داشته باشه رو پیدا نکردم، اگه کسی این مدلو داره کمک کنه، ممنون می شم.
آقا فرزاد لپ تاپ شما تقریباً مشابه همونیه که من میخوام بگیرم؛ میشه بگین ساخت کجاست؟ آیا اشکال خاصی توش ندیدین؟ زیادی گرم نمیشه؟
آبا سونی هنوز هم مشکل دادن درایورها رو داره؟
جدیداً اگه سونی روی یه لپتاپ ویستا نصب کنه، ارائه دادن درایورهای ویندوز XP چجوریه؟
دوست من حدود 6 ماه پیش یکی گرفت البته با کانفیگ پایینتر و گرافیک ایتنل
فوق العاده پایداره و حتی ذره ای تو استفاده با فشار معمولی و طولانی مدت داغ نمیکنه
در ضمن خیلی قشنگه البته مال دوستم صورتیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)