تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 120 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1197

نام تاپيک: آموزش نصب Battlefield 2 برای بازی آنلاین + معرفی سرور ایرانی با پینگ پایین

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اره انلاین

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من از این اینترنت نا محدود ایرانسل استفاده میکنم {سرعت دانلود بین ۵ تا ۲۵ هست }{متغیره}
    میتونم باهاش بیام آنلاین بازی کنم
    سوال بود؟!

بستگی به پینگ داره.. پینگتون رو بگیرید.. با همون روشی که گفته شد..

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

پاک شود
    .................................................. ...

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

انا لله و انا الیه راجعون!

بنده با سرور اولی پینگم بین 440 تا 500 بود! اینم از این مملکت..!

میگم الان خیلیها این بازی رو با tunngle انجام میدن.. برا چی باید با این سرورا بریم؟

شما اینترنتتو از کدوم ISP می گیرید؟ پینگ ها نسبت به شرکت های گوناگون متفاوت هست. برای نمونه همین دوستمون فوآ پینگش توی یک سرور اوکرانی vault خیلی خوبه ولی پینگ من و دوست دیگمون divha متوسط هست. شما هم بستگی داره ممکنه برای نمونه توی سرور ترمیناتور پینگتون خوب باشه. باید بازی رو نصب کنید و یک یک همه رو آزمایش کنیم همه با هم و یکی رو انتخاب کنیم.

برنامه هر شب اینه که از ساعت 10 به بعد همه میان توی نت. وارد یاهو می شن و با همون آی دی pashangparsi4 ارتباط برقار می کنن و ما هم اونجا کنفرانس می زراریم و یک سرور که مورد پسند همه هست برمی گزینیم و می ریم برای بازی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

سوال بود؟!

بستگی به پینگ داره.. پینگتون رو بگیرید.. با همون روشی که گفته شد..

سوال بود دوست من
    کجاست؟
    میشه یه بار دیگه این روش پینگتون رو برا ما هم بذاری
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من از این اینترنت نا محدود ایرانسل استفاده میکنم {سرعت دانلود بین ۵ تا ۲۵ هست }{متغیره}
    میتونم باهاش بیام آنلاین بازی کنم

دوست گرامی سرعت زیاد مهم نیست. مهم تر از همه چیز پینگ هست. من شنیدم که پینگ در سرویس های اینترنتی ماهواره ای و البته بی سیم بالا هست ولی تا کنون نتونستم آزمایش کنم یا از نزدیک خودم ببی. شما یه لطف کنید و از بخش run ویندوز پینگ یکی از آی پی هایی که دوستان در برگ های پیشین نوشتن رو بگیرید تا ببینیم پینگ چنده

دوستان من کوشش می کنم با یکی از دوستان دیگه که bf2 بازی می کنه صحبت کنم. یه مدت بود یه سرور راه انداخته بود و برای ما ایرانی ها خیلی خوب بود. اگر بپذیره که سرور رو دوباره راه بندازه مشکل هممون حل می شه.

ولی فعلا پیش از هر چیزی باید همه بازی رو دانلود کنند. پس از اون یه مدت به صورت تک نفره بازی کنند تا کاملا با همه چیز آشنا بشن. بعدش همه میام و سرورها رو آزرمایش می کنیم تا یک سرور میانگین و متوسط و خوب برای همه پیدا کنیم و همه بریزیم توی اون سرور

---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

مطمئنین نمیتونم بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من الان nfs world رو رو بهترین گرافیک و کیفیت بازی میکنم

ببنید در هنگام پینگ گرفتن به هیچ عنوان هیچ چیزی رو نباید باز کنید یا دانلود کنید. اون زمان پینگ واقعی نشون داده می شه

البته پینگ خود من گاهی به 1000 و 20000 می رسه ولی خب در یک بازه ی زمانی کوتاه اینجوری هست و کاریش هم نمی شه کرد ولی برای نمونه پس از نیم ساعت درست می شه و دیگه می تونیم بازی کنیم.

همچنین زمانی که ساعت به 1 بامداد می رسه و معمولا دانلود های شبانه آغاز می شه پینگ می ره بالا و این هم طبیعی هست

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

دوست گرامی سرعت زیاد مهم نیست. مهم تر از همه چیز پینگ هست. من شنیدم که پینگ در سرویس های اینترنتی ماهواره ای و البته بی سیم بالا هست ولی تا کنون نتونستم آزمایش کنم یا از نزدیک خودم ببی. شما یه لطف کنید و از بخش run ویندوز پینگ یکی از آی پی هایی که دوستان در برگ های پیشین نوشتن رو بگیرید تا ببینیم پینگ چنده

ببنید در هنگام پینگ گرفتن به هیچ عنوان هیچ چیزی رو نباید باز کنید یا دانلود کنید. اون زمان پینگ واقعی نشون داده می شه

البته پینگ خود من گاهی به 1000 و 20000 می رسه ولی خب در یک بازه ی زمانی کوتاه اینجوری هست و کاریش هم نمی شه کرد ولی برای نمونه پس از نیم ساعت درست می شه و دیگه می تونیم بازی کنیم.

همچنین زمانی که ساعت به 1 بامداد می رسه و معمولا دانلود های شبانه آغاز می شه پینگ می ره بالا و این هم طبیعی هست

الان من هیچی نفهمیدم
    دقیقا بگین کجا برم و چیکار کنم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خب شما سرت درد نمیکنه ما متاسفانه درد میکنه!
    پینگ ما ظاهرا پایینه.. اون برنامه همه رو شبکه میکنه بصورت Lan و پینگ پایین..
    قطعا منم اگر همه بچه ها تو سرور خارجی برن میام و اگر برن tunggle میرم اونجا.. کلا یه پیشنهاد بود..

درباره ی این نرم افزار و کاربری اون هم اگر کمی روشنگری کنید بد نیست. تنها چیزی که من ازش فهمیدم اینه که یک شمار از بازیکن ها می تونن با هم آنلاین بازی کنند. این روند به چه صورت هست؟ اگر شدنی باشه که خوبه. همین ایرانی ها تا به حال نزدیک به 10 نفر یا حتی بیشتر شدن. اگر بتونیم به 20 نفر برسونیمشون خب خودمون یک سرور از این طریق راه می ندازیم و با هم بازی می کنیم

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

الان من هیچی نفهمیدم
    دقیقا بگین کجا برم و چیکار کنم
    ممنون
    شما پیش از هر چیزی برین به بخش RUN در ویندوز. و اونجا دستور CMD رو وارد کنید. پس از باز شدن پنجره کامند که همانند پجره ی داس خودمون هست این دستور رو وارد کنید و اینتر بزنید:

ping 212.26.144.9

در پایان یک نتیجه هست که avrage= هر چیزی که روبروی این نوشته پینگ شما هست

هم اکنون می تونیم سرورهای دیگه رو هم با همین روش آزمایش کنیم و نتیجه رو ببنیم

برای نمونه

ping 193.164.130.2

و دیگر سرورها که اگر خواستید می تونید همین جا از دوستان درخواست کنید.divha یک فهرست فراگیر در چند پیام پیش گذاشته بود از سرورها

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

این run تو ویندوز هفت کجاست و این دستور cmd چی هست

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یبا شاتل پینگ میگیرم.. البته 10 شب یکی دیگه میگیرم و خبر میدم..
    آقا ضمنا بد نیست یه لیستی از بچه هایی که کاملا پایه هستند آماده کنید ببینیم چندتا هستیم و کسی اگر توی دانلود یا تهیه بازی مشکل داشت کمکش کنیم..

درباره ی این نرم افزار و کاربری اون هم اگر کمی روشنگری کنید بد نیست. تنها چیزی که من ازش فهمیدم اینه که یک شمار از بازیکن ها می تونن با هم آنلاین بازی کنند. این روند به چه صورت هست؟ اگر شدنی باشه که خوبه. همین ایرانی ها تا به حال نزدیک به 10 نفر یا حتی بیشتر شدن. اگر بتونیم به 20 نفر برسونیمشون خب خودمون یک سرور از این طریق راه می ندازیم و با هم بازی می کنیم
    در مورد برنامه Tunggle باید بگم که من بتازگی باهاش آشنا شدم..
    - روش کلی اینه که این نرم افزار رو دانلود میکنیم..
    - توی سایتش ثبت نام میکنیم..
    - با همون یوزرنیم و پسورد توی برنامه لاگین میکنیم
    - یه چیزی مثل چت رومها میبینیم که اسم هر room که اصطلاحا بهش لابی میگن اسم بازیها هست.. (لابی همه ورژنهای Battlefield هم هست!)
    - وارد لابی بازی دلخواه میشیم..
    - لیست بچه هایی که توی اون لابی هستند بعلاوه پینگ هر کدوم رو میشه دید..
    - همه که وارد شدند بازی رو اجرا میکنیم و از طریق LAN یکی سرور میسازه و بقیه join میکنند!
    بهمین سادگی.. برنامه Tunggle باید باز باشه و بازی از دسکتاپ اجرا بشه..

لابی battlefield 2 یکی از شلوغترین لابیهاست!

این تاپیک اختصصاصیش هست تو همین فروم حتما بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پست اول همون تاپیک روش رو کامل کامل توضیح داده!

من وقتی حیریت کردم که این پست رو توی اون تاپیک دیدم از یکی از بچه ها :

در کل بازی های معروف مثل fifa ,borderland,battle field 2,blur جمعیتت مناسبی داره و من به غییر فیفا بقیه اونها رو انلاین بازی کردم و قراره اسپلینترسل کانویکشن و کال اف رو co op بزنیم
    در کل این نرم افزار بهتر از هاماچی و گرانا است و من موندم چرا این همه درگیر شدن که battlefield bad company و کال اف رو بازی کنن و تاپیک شونصد صفحه ای براش درست شده در صورتی که میشه مثب اب خوردن این بازی ها رو با این انجام داد

حالا تا نظر شما صاحب نظرها چی باشه..

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------

این run تو ویندوز هفت کجاست و این دستور cmd چی هست
    فکر کنم استارت رو که باز کنی همون پایین که جای تایپ داره اگر تایپ کنی cmd همه چی حله!

cmd محیطی شبیه داس هست..
    باز که شد توش دستور ping رو با آی پی سرور بنویس..
    دو صفحه بری عقب آی پی هاش هست..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •