تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 50 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 495

نام تاپيک: X-Men Origins: Wolverine

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

آره اين اولين بازي از x-menبود كه ميتونستيم درست حسابي مثل فيلم حركات ولورين رو انجام بديم!

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

خیلی بهتر هست خیلی .
    حالا میگید گرافیکش خوب نیست ، یه بازی که گرافیکش بهتر یا از این بازی خیلی بالاتر هست رو میشه بگید ؟
    الان من رسیدم به یه کارخونه تو کوهستان هست همش برفیه ، اینم عکسش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا چیکار باید بکنم ، اون وسط یه صفحه گردون هست ، کامیون رو باید بیاریم روش ؟ و بعد برچونمش دوباره ؟ بعدش چی ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خیلی بهتر هست خیلی .
    حالا میگید گرافیکش خوب نیست ، یه بازی که گرافیکش بهتر یا از این بازی خیلی بالاتر هست رو میشه بگید ؟
    کد:
    اینجا چیکار باید بکنم ، اون وسط یه صفحه گردون هست ، کامیون رو باید بیاریم روش ؟ و بعد برچونمش دوباره ؟ بعدش چی ؟
    خب. بعد از قرار گرفتن کامیون رو صفحه, صفحه رو چرخونده و کامیون رو به عقب بکشین.
    یک اتاق کنترل دراینجا وجود داره که با زدن سویچ یک جعبه که به جرثقیل وصله, پایین میاد.
    به روی کامیون برین و جعبه رو بگیرین و مسیر رو ادامه بدین...

4. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خیلی بهتر هست خیلی .
    کد:

این بازی عالیه ولی این جوری هم که شما می گید نیست. من دقت کردم گرافیک چندانی نداشت. ولی زیبایی تصویر زیادی داشت. رنگ ها در این بازی خیلی به چشم می خورد. در کل بازی خوبی بود

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

این بازی عالیه ولی این جوری هم که شما می گید نیست. من دقت کردم گرافیک چندانی نداشت. ولی زیبایی تصویر زیادی داشت. رنگ ها در این بازی خیلی به چشم می خورد. در کل بازی خوبی بود
    ببین منظور این نبود که از این بهتر پیدا نمیشه ، منظورم اینه ( اینجا جاش نسیت اما خب چون مطرح شد میگم ) دیگه چه بازی ای هست که گرافیکش مثل این یا از این بالاتر باشه ، آخه الان تازه 3ماه که من کارت گرافیکمو عوض کردم تا قبلش 128 داشتم ، به همین دلیل گفتم اگه میشه چندتا بازی بگید که گرافیکش مثل این یا بالاتر باشه به جز : واچمن ، ترمیناتور ، وانتد ، پروتوتایپ ، دارک سکتوری ، فویل ، باینو کماندو .
    ببخشید این موضوع اینجا مطرح کردم .
    بگذریم
    تو اینجای بازی گیر کردم

وقتی این سنگ رو صفحه مخصوص میزارم بعدش چیکار باید بکنم .
    چرخش های سرخود موس هم خیلی اعصاب خوردکنه .
    Last edited by شـیـفــو; 04-08-2009 at 12:10.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ببین منظور این نبود که از این بهتر پیدا نمیشه ، منظورم اینه ( اینجا جاش نسیت اما خب چون مطرح شد میگم ) دیگه چه بازی ای هست که گرافیکش مثل این یا از این بالاتر باشه ، آخه الان تازه 3ماه که من کارت گرافیکمو عوض کردم تا قبلش 128 داشتم ، به همین دلیل گفتم اگه میشه چندتا بازی بگید که گرافیکش مثل این یا بالاتر باشه به جز : واچمن ، ترمیناتور ، وانتد ، پروتوتایپ ، دارک سکتوری ، فویل ، باینو کماندو .
    بگذریم
    تو اینجای بازی گیر کردم

......................
    وقتی که در باز شده است .مجسمه رو به زیر اتشدان سمت چپ در ببر تا با استفاده از اتش مجسمه اتشدان شعله ور بشه و راهروی مخفی رو برات روشن کنه ........بعد به راهت ادامه بده

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بگذریم
    تو اینجای بازی گیر کردم

...اگه منظورت از چرخش هاس موس اینه که بازی دور خودش می چرخه .......احتمالا از یک وسیله مثل گیم پد هستش که به USB وصل شده من خودم سر بازی DEAD SPََACE همین مشکل رو داشتم .قبل از شروع بازی گیم پد هاتو ( اگه داری ) از USB جدا کن .........بعد بازی رو اجرا کن ........

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

ممنون
    بعد از از اونجا ، الان رسیدم به یه تونل که توش لیزر هست ، اولش خاموش هستنا اما تا میرسیم بهشون روشن میشن و با یک ضربه می کشند .
    اگه گنگ گفتم عکس بذارم !؟
    ...اگه منظورت از چرخش هاس موس اینه که بازی دور خودش می چرخه .......احتمالا از یک وسیله مثل گیم پد هستش که به USB وصل شده من خودم سر بازی DEAD SPََACE همین مشکل رو داشتم .قبل از شروع بازی گیم پد هاتو ( اگه داری ) از USB جدا کن .........بعد بازی رو اجرا کن ........
    نه ، ببین مثلا از جاهائی که باید آویزون دیوار بشیم یا جائی که مثلا هیلیکوپتر با مسلسل بهمون حمله میکنه دوربین خود به خود عوض میشه و از بغل و کناره ها بازی رو نشون میده ، این کار خیلی اعصاب خوردکن هست .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

[quote=gtaexcess;4047458]ممنون
    بعد از از اونجا ، الان رسیدم به یه تونل که توش لیزر هست ، اولش خاموش هستنا اما تا میرسیم بهشون روشن میشن و با یک ضربه می کشند .

...........................ه عکس بزار .من بازیشو چند وقت پیش تموم کردم.............الام یادم نمیاد که کجا رو می گی .یه عکس ازش بزار ............ok.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ممنون

نه ، ببین مثلا از جاهائی که باید آویزون دیوار بشیم یا جائی که مثلا هیلیکوپتر با مسلسل بهمون حمله میکنه دوربین خود به خود عوض میشه و از بغل و کناره ها بازی رو نشون میده ، این کار خیلی اعصاب خوردکن هست .

.................................................. .
    اینو نمی دونم.........تغییر زاویه دوربین به صورت دستی نداره؟؟؟؟؟ مثل دکمه C یا V !!!!!!
    من این بازی رو همون موقع که اومد خریدم و تا آخرش رفتم ........ولی اینجوری که تو میگی مشکلی برام پیش نیومد...........خیلی رون اجرا مشد و هیچ مشکلی هم با دروبین داشتم...........از اون حالت می تونی یه عکس برام بزاری........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •