آره اين اولين بازي از x-menبود كه ميتونستيم درست حسابي مثل فيلم حركات ولورين رو انجام بديم!
آره اين اولين بازي از x-menبود كه ميتونستيم درست حسابي مثل فيلم حركات ولورين رو انجام بديم!
خیلی بهتر هست خیلی .
حالا میگید گرافیکش خوب نیست ، یه بازی که گرافیکش بهتر یا از این بازی خیلی بالاتر هست رو میشه بگید ؟
الان من رسیدم به یه کارخونه تو کوهستان هست همش برفیه ، اینم عکسش :
اینجا چیکار باید بکنم ، اون وسط یه صفحه گردون هست ، کامیون رو باید بیاریم روش ؟ و بعد برچونمش دوباره ؟ بعدش چی ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب. بعد از قرار گرفتن کامیون رو صفحه, صفحه رو چرخونده و کامیون رو به عقب بکشین.
یک اتاق کنترل دراینجا وجود داره که با زدن سویچ یک جعبه که به جرثقیل وصله, پایین میاد.
به روی کامیون برین و جعبه رو بگیرین و مسیر رو ادامه بدین...
این بازی عالیه ولی این جوری هم که شما می گید نیست. من دقت کردم گرافیک چندانی نداشت. ولی زیبایی تصویر زیادی داشت. رنگ ها در این بازی خیلی به چشم می خورد. در کل بازی خوبی بود
ببین منظور این نبود که از این بهتر پیدا نمیشه ، منظورم اینه ( اینجا جاش نسیت اما خب چون مطرح شد میگم ) دیگه چه بازی ای هست که گرافیکش مثل این یا از این بالاتر باشه ، آخه الان تازه 3ماه که من کارت گرافیکمو عوض کردم تا قبلش 128 داشتم ، به همین دلیل گفتم اگه میشه چندتا بازی بگید که گرافیکش مثل این یا بالاتر باشه به جز : واچمن ، ترمیناتور ، وانتد ، پروتوتایپ ، دارک سکتوری ، فویل ، باینو کماندو .
این بازی عالیه ولی این جوری هم که شما می گید نیست. من دقت کردم گرافیک چندانی نداشت. ولی زیبایی تصویر زیادی داشت. رنگ ها در این بازی خیلی به چشم می خورد. در کل بازی خوبی بود
ببخشید این موضوع اینجا مطرح کردم .
بگذریم
تو اینجای بازی گیر کردم
وقتی این سنگ رو صفحه مخصوص میزارم بعدش چیکار باید بکنم .
چرخش های سرخود موس هم خیلی اعصاب خوردکنه .
Last edited by شـیـفــو; 04-08-2009 at 12:10.
......................
وقتی که در باز شده است .مجسمه رو به زیر اتشدان سمت چپ در ببر تا با استفاده از اتش مجسمه اتشدان شعله ور بشه و راهروی مخفی رو برات روشن کنه ........بعد به راهت ادامه بده
...اگه منظورت از چرخش هاس موس اینه که بازی دور خودش می چرخه .......احتمالا از یک وسیله مثل گیم پد هستش که به USB وصل شده من خودم سر بازی DEAD SPََACE همین مشکل رو داشتم .قبل از شروع بازی گیم پد هاتو ( اگه داری ) از USB جدا کن .........بعد بازی رو اجرا کن ........
ممنون
بعد از از اونجا ، الان رسیدم به یه تونل که توش لیزر هست ، اولش خاموش هستنا اما تا میرسیم بهشون روشن میشن و با یک ضربه می کشند .
اگه گنگ گفتم عکس بذارم !؟
نه ، ببین مثلا از جاهائی که باید آویزون دیوار بشیم یا جائی که مثلا هیلیکوپتر با مسلسل بهمون حمله میکنه دوربین خود به خود عوض میشه و از بغل و کناره ها بازی رو نشون میده ، این کار خیلی اعصاب خوردکن هست ....اگه منظورت از چرخش هاس موس اینه که بازی دور خودش می چرخه .......احتمالا از یک وسیله مثل گیم پد هستش که به USB وصل شده من خودم سر بازی DEAD SPََACE همین مشکل رو داشتم .قبل از شروع بازی گیم پد هاتو ( اگه داری ) از USB جدا کن .........بعد بازی رو اجرا کن ........
[quote=gtaexcess;4047458]ممنون
بعد از از اونجا ، الان رسیدم به یه تونل که توش لیزر هست ، اولش خاموش هستنا اما تا میرسیم بهشون روشن میشن و با یک ضربه می کشند .
اگه گنگ گفتم عکس بذارم !؟
...........................ه عکس بزار .من بازیشو چند وقت پیش تموم کردم.............الام یادم نمیاد که کجا رو می گی .یه عکس ازش بزار ............ok.
.................................................. .
اینو نمی دونم.........تغییر زاویه دوربین به صورت دستی نداره؟؟؟؟؟ مثل دکمه C یا V !!!!!!
من این بازی رو همون موقع که اومد خریدم و تا آخرش رفتم ........ولی اینجوری که تو میگی مشکلی برام پیش نیومد...........خیلی رون اجرا مشد و هیچ مشکلی هم با دروبین داشتم...........از اون حالت می تونی یه عکس برام بزاری........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)