سلام خدمت دوستان . من back up گوشی Ku990R رو میخواستم خیلی واجبه خواهشن کمک کنید.
سلام خدمت دوستان . من back up گوشی Ku990R رو میخواستم خیلی واجبه خواهشن کمک کنید.
عزيزم، تاجاييكه اطلاع دارم اينجا كسي از بچه ها گوشي KU990R را نداره...
گوشيتون فارسيه يا انگليسي، اگر انگليسي باشه شايد بتونم براي شما پيدا كنم...
سلام . گوشی من انگلیسی هستش .اگه زحمتشو بکشی ممنون می شم.
با تشکر
سلام
KE990 با گارانتي اصلي رو 240 خريدم بسلامتي (فريمور V10f )
بنظر من بزرگترين عيب گوشي فايل منيجرشه كه بسيار ضعيفه البته يه لم خاصي داره
ولي باتري اصلا مشكلي نداره من يه شب تا صبح گزاشتم شارژ بعد فرداش كلي باهاش ور رفتم و الان كه دو ا روز و اشب كامل از شارژش گذشته هنوز 1 خونه هم از 3 خونه خالي نشده
بقيه چيزها هم خوبه
Last edited by htondkar; 09-06-2009 at 09:26.
[دوستان تورو به خدا گوشیتونو با کامپیوتر شارز نکنید!!! باتری گوشی منو خراب کرد
اصلا خوب نیست گوشی رو با USB کامپیوتر شارژ کنی (هر گوشی).[دوستان تورو به خدا گوشیتونو با کامپیوتر شارز نکنید!!! باتری گوشی منو خراب کرد
مبارك باشه عزيز، انشاالله باهاش چهارتا همسر اختيار كني!!!
ولي 7 هزار تومان گرانتر خريدي، شنبه 16 خرداد 233هزارتومان بود؛
عزيزم پورت USB كامپيوتر شما مشكل داشته وگرنه بهتره با نرخ جريان پايين باتري هاي شارژي، شارژ شوند؛
اتفاقا هرچقدر با نرخ جريان پايينتري باتري هاي شارژي، شارژ شوند، طول عمر اونها افزايش پيدا ميكنه؛ اگر توجه كرده باشيد، با رايانه، 4 ساعت طول ميكشه تا ويوتي شارژ بشه ولي با شارژز 2 ساعت؛ پس اگر از پاور و USB هاي سيستمتون مطمئن هستيد، بهتره با رايانه گوشيتونو شارژ كنيد....
راستش من شنیده بودم که میگفتن خوب نیست و از این حرفها! ممنون که راهنمایی کردید.اتفاقا هرچقدر با نرخ جريان پايينتري باتري هاي شارژي، شارژ شوند، طول عمر اونها افزايش پيدا ميكنه؛ اگر توجه كرده باشيد، با رايانه، 4 ساعت طول ميكشه تا ويوتي شارژ بشه ولي با شارژز 2 ساعت؛ پس اگر از پاور و USB هاي سيستمتون مطمئن هستيد، بهتره با رايانه گوشيتونو شارژ كنيد....
منکه وقتی با usb شارژ مینم پشت گوشیم برقدار میشه !
سلام
می خواستم ببینم راه حلی واسه حرف "د" و "پ" ÷یدا شده یا نه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)