تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 60 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 594

نام تاپيک: مسائل جالب در vb6(سورس کدهای جالب کامپوننت های جالب و....)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام تکنیک برتر جان دستت خیلی درد نکنه خیلی جالب بود من که خیلی چیزا یاد گرفتم ولی آنتی ویروس سیستمم خسته شد از بس که ویروسهای این فایلها رو از بین برد.
    واقعاً مرسی من یه سوال داشتم و اونم اینه که شرکت Autodesk نرم افزار 3Ds Max رو با چه نرم افزار برنامه نویسی نوشته است ممنون میشم جواب رو دریافت کنم فعلا خداحافظ.
    بيشتر نرم افزار هايی که بايد محاسبات سنگين و پيچيده رو انجام ميدن از زبان های سطح بالايی مثل فورترن و C++ استفاده ميکنن.و زبانهايی از این خانواده. البته با ويبی هم ميشه این برنامه هارو نوشت که بسيار مشکل هستش. يعنی ويبی نميتونه اون پيچيدگی خاص رو درست در بيارهنمونه ديگه از این برنامه ها Autocad و Maya هستش.

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

خیلی ممنونم آقا مازیار دستت درد نکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خیلی ممنونم آقا مازیار دستت درد نکنه
    خواهش ميشه ولی نميدونم تکنيک برتر کجاست.کم کم دوروز يکبار يه سری به تاپيک ها ميزد شايد سرش شلوغ شده.به خاطر همون پروژه System Optimizer

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

پيش فرض

سلام یه برنامه یا OCX می خوام که این کارو بکنه وقتی وارد می کنم ico.* تمام فایلهای آیکون رو که توی یه دراوی خاص هست رو با مسیر و نام و پسوند برگردونه و توی یه آرایه ای لیست باکسی چیزی دخیره کنه مر30

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

12

سلام کسی کار با کنترل AGpopUp رو میدونه همون کنترلی که مثل منو هاست وقتی روی فرم یا قسمتی راست کلیک یا چپ کلیک میکنیم ظاهر میشه مخواستم بدونم چطوری میشه برای منوهاش کد نوشت و خواصیت کپشن و غیره رو تغییر داد آخه ویژوال بیسیک هیچ کمکی در این مورد نمی کنه ممنون میشم کمکم کنین

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام کسی کار با کنترل AGpopUp رو میدونه همون کنترلی که مثل منو هاست وقتی روی فرم یا قسمتی راست کلیک یا چپ کلیک میکنیم ظاهر میشه مخواستم بدونم چطوری میشه برای منوهاش کد نوشت و خواصیت کپشن و غیره رو تغییر داد آخه ویژوال بیسیک هیچ کمکی در این مورد نمی کنه ممنون میشم کمکم کنین
    شايد MSDN بتونه بيشتر و راحتر کمکت کنه. از اون استفاده کردی؟
    اگر ميشه با سايز کوچکتر بنويس

آخر فروم باز تکنیک برتر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز و عرجند
    شرمنده ام واقعا نمی دونم چی بگم از اینکه اینقدر دیر به سایت سر می زنم سرم شلوغ هست ولی سرم خلوت شده بود که با ماشین رفتم بیرون تو یکی از جاده های کرج که گوسفند پر بود زدم 4 تا گوسفند رو کوشتم در گیر این ماجرا ها بودم به نظر شما من تو اتوبانی که دارم با90تا سرعت می رم یهو 150 الی 200 گوسفند جلوی منه چیکار می تونستم بکنم تا زدم رو ترمز چهارتا آخری مردن گوسفندا از این زندگی اتوبانی خسته شده بودنند همه که داشتن از اتوبان می رفتند یهو 4 تاش برگشتن خوردن به ماشین من....
    به حرحال شرمنده که اینقدر دیر شد

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

12

شايد MSDN بتونه بيشتر و راحتر کمکت کنه. از اون استفاده کردی؟
    اگر ميشه با سايز کوچکتر بنويس

نه! استفاده نكردم. مي شه واسه دانلود بزارين؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

عزيزم با این اینترنت از آشغال بدتر هم که نميشه MSDN آپلود کرد.در بيشتر موارد تو همون CD ويژوال بيسيک MSDN هم هست که ميتونی نصب کنی. اما اگر ADSL خريدم خيلی چيزا دارم که براتون بزارم. و يه برنامه تقريبا ويروس مانّد ساختم که خيلی باهاله برای حال گيری. حتما اون رو آپلود ميکنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز و عرجند
    شرمنده ام واقعا نمی دونم چی بگم از اینکه اینقدر دیر به سایت سر می زنم سرم شلوغ هست ولی سرم خلوت شده بود که با ماشین رفتم بیرون تو یکی از جاده های کرج که گوسفند پر بود زدم 4 تا گوسفند رو کوشتم در گیر این ماجرا ها بودم به نظر شما من تو اتوبانی که دارم با90تا سرعت می رم یهو 150 الی 200 گوسفند جلوی منه چیکار می تونستم بکنم تا زدم رو ترمز چهارتا آخری مردن گوسفندا از این زندگی اتوبانی خسته شده بودنند همه که داشتن از اتوبان می رفتند یهو 4 تاش برگشتن خوردن به ماشین من....
    به حرحال شرمنده که اینقدر دیر شد
    به نظر من ارزش نداشت ترمز بکنی ميزدی همشونو قتل عام ميکردی بعد فرار ميکردی!!!! نگران نباش ما پشتّيم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •