اینم یک کاریکاتور مربوط به همین قضیه وسایل اضافی رو بازی (البته واقعیش نه fan made)
کاریکاتور از سایت action trip برداشته شده.(هر 2 شنبه یک کاریکاتور جدید میاد فکر کنم)
اینم یک کاریکاتور مربوط به همین قضیه وسایل اضافی رو بازی (البته واقعیش نه fan made)
کاریکاتور از سایت action trip برداشته شده.(هر 2 شنبه یک کاریکاتور جدید میاد فکر کنم)
من که اگه قیمت واقعیش 20 هزار تومن هم بود حاضر نبودم بدم. چه برسه به 80 یورو![]()
شدیدا منتظر ریلیز بازی هستیم !!!!!
از خبر ها هم ممنون
به یه چیزی توجه کردید ؟ زیر اون عکسی که دوستمون به عنوان Fan Created گذاشته ، نوشته :
Xbox 360 , Playstation 3 , Games For Windows , Wii
و یه علامت سوال گذاشته کنار اسم Wii ! یعنی احتمال داره این بازی برای Wii عرضه بشه ؟![]()
این بار قبلی بود که یه خبر برای افزایش قیمت اومد ، یعنی بازم افزایش ؟؟؟
این قیمت جدید میشه 99دلار تا 113.69 دلار!!!! که میشه حدودآ 98 هزارتومن تا 112 هزارتومن!! چه خبره!!!!
خوش به حالمون(البته نه خیلی)
تریلر Multiplayer بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by google_boy07; 28-07-2009 at 01:15.
دوستان اگه ممکنه وقتی ترینلر از بازی ها میذارید چند تا اسکرین شات از قسمت مهم ترینلر بگیرید بذارید یا توضیح بدید چه اتفاقی توی ترینلر میوفته تا ما که سرعت اینترنتمون کمه هم بدونیم چی به چیه!!!
ممنون
عکس مولتی پلیر بازی
![]()
Last edited by google_boy07; 29-07-2009 at 01:21.
عزیز دلمی دل انگیز اگر COD دسته مارا نبسته بود !
این مپ Bog در MW1 هست ...
لطفا تصحیح فرمائید ..![]()
از اونجایی که کلاً PC بازها دیگه خیلی تو دنیای بازی جزو آدمین زاد حساب نمیشن، مثل اینکه قرار نیست از این Special Edition های خفن این بازی برای PC عرضه بشه و فقط برای کنسول ها عرضه میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)