تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 140 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1394

نام تاپيک: ســمـنـد Samand

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه هارفتمو ماشين يكي از بچه ها رو آوردم ديدم كه استپر رو مال اون اينطوري نميشه(الكي گاز نمي خورد)...!!!!!!!!!
    (راستي يادم رفته بود بگم كه ماشين بد روشن مي شد (پرت پرت مي كرد 2 ثانيه تا روشن شه) فرقي هم نمي كرد هوا سرد باشه يا گرم كه 1 ماه نبود واسش باطري عوض كرده بودم......حالا ادامه جريان....
    يك دفعه متوجه صداي خر خر دينام شدم (بهش شك كرده بودم ولي تو بهرش نرفته بودم)بردمش پيشه تعمير كار گفته ديگه عمرش تمامه(بو سوخته مي داد).....تازه تعمير كاره گفت مال خودش جنسش جالب نيست و يك بار مصرفه تعمير نميشه(جنس آشغال گذاشتن رو ماشين اين ناكساي ايران خودرو جالب اينه كه ماشينم زير70 تا كار كرده و مدل 83 هست خدا وكيلي هر كي ميبينه ميگه 86يشه..حالا عكسشو واستون مي زارم..) خلاصه گفتم يك خوبشو بهم بده يكي خريدم 100 تومن طرف هم آشنا بود گفت ببر مطمئن باش كه عاليه با تضمين.......
    حالا گفتم يك چند روزي كار كنه ببينم چي ميشه.......

2. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تنظیم موتور؟؟؟ منظورتون رو دقیقتر میگید؟؟؟

فیلر گیری؟ تنظیم گاز؟ برنامه ریزی ecu ؟ یا چیز دیگه ...؟
    بابا هی مردم میگن ماشینتو ببر تنظیم موتور .. کمی بد صدا میده..! منم که به این تنظیم موتوری ها اطمینان ندارم.. گفتم اگر شما یک چیزی میدوند به من هم بگید..

بچه هارفتمو ماشين يكي از بچه ها رو آوردم ديدم كه استپر رو مال اون اينطوري نميشه(الكي گاز نمي خورد)...!!!!!!!!!
    (راستي يادم رفته بود بگم كه ماشين بد روشن مي شد (پرت پرت مي كرد 2 ثانيه تا روشن شه) فرقي هم نمي كرد هوا سرد باشه يا گرم كه 1 ماه نبود واسش باطري عوض كرده بودم......حالا ادامه جريان....
    يك دفعه متوجه صداي خر خر دينام شدم (بهش شك كرده بودم ولي تو بهرش نرفته بودم)بردمش پيشه تعمير كار گفته ديگه عمرش تمامه(بو سوخته مي داد).....تازه تعمير كاره گفت مال خودش جنسش جالب نيست و يك بار مصرفه تعمير نميشه(جنس آشغال گذاشتن رو ماشين اين ناكساي ايران خودرو جالب اينه كه ماشينم زير70 تا كار كرده و مدل 83 هست خدا وكيلي هر كي ميبينه ميگه 86يشه..حالا عكسشو واستون مي زارم..) خلاصه گفتم يك خوبشو بهم بده يكي خريدم 100 تومن طرف هم آشنا بود گفت ببر مطمئن باش كه عاليه با تضمين.......
    حالا گفتم يك چند روزي كار كنه ببينم چي ميشه.......
    خو اون پرت پرت که گفتی بر طرف شد چون ماشین من هم مشکل استارت زدنش همینه..

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امین جان شاید تنظیم موتور نباشه
    اون صدای چق چق میگی که انگار ماشین دنده مرده هست ؟
    اگه اونه باید بری و تایم سوپاپ بگیری

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

امین جان شاید تنظیم موتور نباشه
    اون صدای چق چق میگی که انگار ماشین دنده مرده هست ؟
    اگه اونه باید بری و تایم سوپاپ بگیری
    نگاه کن وقتی میخوام استارت بزنم ماشین سریع روشن نمیشه و یک مکس شدیدی تو استارت زدن می کنه .. مخصوصا وقتی که یک بار ماشین رو روشن و خاموش کردی و دوباره می خوای روشنش کنی.. اون وقت خیلی گیر داره..

البته روزهای اول اینجوری نبود و مشکلی نداشت.. شمع و روغن موتور و باطری و... هم تازه عوض کردم..

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نگاه کن وقتی میخوام استارت بزنم ماشین سریع روشن نمیشه و یک مکس شدیدی تو استارت زدن می کنه .. مخصوصا وقتی که یک بار ماشین رو روشن و خاموش کردی و دوباره می خوای روشنش کنی.. اون وقت خیلی گیر داره..

البته روزهای اول اینجوری نبود و مشکلی نداشت.. شمع و روغن موتور و باطری و... هم تازه عوض کردم..
    شاید به خاطر سرما باشه
    وقتی میخوای استارت بزنی میذاری که بنزین برسه یعنی سویچ رو رو حال استارت ( زمانی که آمر روغن و باطری و .. روشن میشن و بعد از مدتی خاموش میشن !) 3 - 4 ثانیه نگه داری که صدای بنزین رساندن قطع بشه بعد استارت میزنی؟
    ماشینت که بد کار نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تو گرما هم مشکل داشت .. وقتی یکبار روشنش می کنی مشکلی نداره ولی مثلا اگر دوباره بخوای خاموش و روشنش کنی زیادی گیر داره و به قول خودمون یک چکی روشن نمیشه..

اون بالا یکی گفته بود دینام ماشین خراب بوده..!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سورن نام يه پلي فكر كنم تو ايتاليا
    از اولين پلهاي ساخت دست بشر كه 30 متد درازا داره . شايد دونستنش مفيد باشه

سمند ما رو با همون سيمي كه ميگين از كنار شيشه جلوي چشم خودم باز كردند
    ماشيناي مارو خدا نگه ميداره

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سمند رو زیر 1 دقیقه باز و روشنش میکنن.. البته از کنار شیشه نه ... از روزنه زیر دستگیره در بازش میکنن..

البته تو این دست ماشینها سمند بهترینش هست.. مثلا پراید رو یک بچه دو ساله هم میتونه درش رو باز کنه..

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سورن نام يه پلي فكر كنم تو ايتاليا
    از اولين پلهاي ساخت دست بشر كه 30 متد درازا داره . شايد دونستنش مفيد باشه

فکر نکنم منظور از سورن اون پل باشه. کلمه سورن یه کلمه آذری به معنی راننده فکر کنم.

11. این کاربر از M.etallic.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام..
    مال منم همين طوريه و هر جا بردم و طبق تجربه اي كه تو اين چند مدته بدست اوردم همش زير سر اين استپ موتور هست(دينام رو هم عوض كردم ولي رو روشن شدنش زياد تاثيري نداشت).....يكي خريدم مارك زيمنس 36 تومن كه 2 روز كار نكرد...يكي ديگه خريدم مارك ايساكو 18 تومن كه بهتر از اون زيمنسه بود ولي هيچ كدوم مثل اون فيليپس خودش نميشه(حيف كه دست كاريش كردم خراب شد وگرنه اون موقع ياد ندارم ماشين بد روشن بشد هميشه كمتر از 1 ثانيه كه استارت ميزدم روشن ميشد....حيف)...ناكس هر چي مي گردم فيليپس آمريكايي كه قيمتش 80-90 تومنه گيرم نمي ياد........

13. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •