دوست عزيز حالا نمي خواد انقدر جو فردين بازي بگيري (شوخي)
اون قرعه كشي رو هم البته اگر الكي نباشه شركت لوح زرين نيكان داره انجام ميده يعني شركت پخش كننده بازي. پس هيچ ربطي به تيم سازنده نداره.
راستي شما اون 400 ميليونو از كجا مي دوني؟
دوست عزيز حالا نمي خواد انقدر جو فردين بازي بگيري (شوخي)
اون قرعه كشي رو هم البته اگر الكي نباشه شركت لوح زرين نيكان داره انجام ميده يعني شركت پخش كننده بازي. پس هيچ ربطي به تيم سازنده نداره.
راستي شما اون 400 ميليونو از كجا مي دوني؟
Last edited by hobgoblin; 29-09-2010 at 15:07.
راست میگه 400 ملیون گیرشون اومده.تو خود سایت گرشاسپ هم هست
راستی بچه ها اگه من خرید پستی کنم (5600 تومن) بعد این قرعه کشیش چطوریه؟
یعنی هر هفته قرعه کشی میکنن؟بعد تو این هر هفته اسم منم هست یا فقط تو اون هفته هست و از قرعه میوفتم بیرون؟
ممنون![]()
.................................................. .................................................. ............
این خبری هست که توی سایت لوح زرین نوشته شده :
البته بعدشم این خبر رو منتشر کردن در تکمیل خبر قبلیقرعه کشی دستگاه های Xbox 360 arcade به صورت هفتگی می باشد . چنانچه در قرعه کشی خرید پستی برنده نشدید اصلا نگران نباشید . پس از دریافت بازی، فرم شماره 1 کارت قرعه کشی موجود در پکیج بازی را تکمیل و به آدرس ذکر شده در فرم شماره 2 کارت ارسال نمایید تا مجددا در قرعه کشی 100 دستگاه Xbox 360 arcade شرکت داده شوید.
ما که سفارش دادیم و منتظریم ببینیم کی به دستمون می رسه . شانس هم که نداریمکارت قرعه کشی موجود در پکیج بازی گرشاسپ شامل 2 فرم می باشد : فرم شماره 1 را کامل نموده و از فرم شماره 2 جدا نمایید و فقط فرم شماره 1را به آدرس ذکر شده ارسال کنید. حتما فرم شماره 2 را نزد خود نگهدارید .جهت دریافت جایزه ارائه قسمت دوم کارت الزامیست .
چنانچه باز هم در قرعه کشی برنده نشدید اصلا نگران نباشید فرم شماره 2 را نزد خود نگه داشته و مراقب آن باشید ، چرا که در توزیع بعدی بازی های جدید ایرانی ، فرم شماره 2 جهت شرکت در قرعه کشی دستگاه های PS3 مورد نیاز خواهد بود.پس امیدی به برنده شدن در قرعه کشی نداریم ......... ما یه بار در عمرمون تو یه قرعه کشی برنده شدیم اون هم اعزام به یه اردوی گردشگری بود از طرف دانشگاه که دو برابر پول سفر رو ازمون تیغ زدند و امکانات سفر در حد تن ماهی!!!!!!!!!!!!!!!!! ...............
یه سری از دوستان که برای تست بازی رفته بودند از بازی روان و گیم پلی خوب اون تعریف می کردند و گویا بازی مشکل افت فریم فاحش رو نداره و به راحتی به سیستم های امروزی سازگاره................
همچنان منتظریم...............
****** این خارجی ها چی می کشن فن بوی هاشون که مثلا از یه سال پیش یه بازی رو پیش خرید می کنند و هی به تاخیر می خوره********
اینا که بازی نمیشه .
فکر کنم اگر همین طوری پیش بریم یه 100 سال دیگه بتونیم یه چیزی تو مایه های God of Ware/Resident Evil / Assasin Creed طراحی کنیم اون وقت دیگه معلوم نیست خارجی ها تا کجا پیشرفت کردند ؟!
دوست عزیز آیه یاس نخون!
همین که یک گروه حاضر شدن با یک ریسک بالا دست به چنین کاری بزنند خودش خیلی حرفه...مطمئن باش اگه استقبال جامعه ایرانی از این بازی خوب باشه(به شرطی که اونها هم در ساخت بازی کم کاری نکرده باشن!) نوید بسیار خوبی برای ساخت بازی در ایران خواهد داد![]()
من که هرچی بازی ایرانی بیاد از این به بعد برا حمایت نسخه ی اورجینالش رو میخرم...........ولی اگه مثل این باشه که وافعا من خیلی بهش امید دارم
اینم که میگید 100 سال دیگه شما خیلی زیاد گفتید به نظر من........خیلیم زیاد گفتی........
سلام
بازی رو سفارش پستی دادم . تا ببینم کی دستم میرسه. من مثل اکثر جمیع دوستان به این بازی خوشبین هستم. حتی اگر انتظاراتم رو برآورده هم نکنه بازم به تیمشون تبریک میگم به خاطر کار بزرگی که انجام دادند.
سلام
شما بازی رو از کجا سفارش دادین.
برا من آدرسی که خود سایت گرشاسپ داده باز نمی شه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت لوح زرین اصلا برای من باز نمی شه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای منم باز نمیشه.فکر کنم سایتشون در دست تعمیره. یا شایدم پشیمون شدن 360 جایزه بدن ،سایتو بستن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)