نه ماله منم 64 بیتی 7 هست.مشکلی هم نداره مثه توپ داره جواب میده.![]()
نه ماله منم 64 بیتی 7 هست.مشکلی هم نداره مثه توپ داره جواب میده.![]()
کامله کامله .....سلام بچه ها
میگم این نسخه PC که توی بازاره دمو هست یا اریجینال؟!![]()
خوب دوستان خدا رو شکر که pc gamer ها هم تونستن نسخه ای رو بازی کنن که همون امیتاز 9 از سایت gamespot که به console ها تعلق گرفت رو از ان خودش کنه![]()
بازی های رانندگی codemasters بهتر از هر بازی رانندگی دیگه از دسته پشتیبانی می کنه. تو این انجمن چند نفر از دسته ی XBOX 360 استفاده کردند و به خوبی هم کار کرد.راستی دوستان در نسخه pc بازی از دسته یا همون joystick پشتیبانی میکنه یا نه
من که ندیدم آخه روی xbox با دسته کنترل خیلی راحتره و بیشتر لذت میده.
قیمت حدودی دسته ی ایکس باکس چنده ؟
باید با آنالوگ ها بازی کنیم ؟
(شرمنده اگه اسم ها رو اشتباه میگم من به Joy وارد نیستم)
دوست عزیز الانست که من و شما اخطار بخوریم
با این حال چیزی بالای 60 هزار تومن اسلامی.
من یک راه حل علمی برای این کار که از هر دسته ای
باشه پیدا کردم اول خودم تست میزنم ببینم کار میکنه خبر میدم.
Last edited by pcali; 13-12-2009 at 11:52.
سلام
دوستان اصلا نیاز به دسته xbox نیست با همین گیم پدای معمولی پنج هزار تومنی میشه بازی کرد. من یه گیم پد دبل آنالوگ شوکر دارم (البته از اون 5 تومنیا نیست ها ) که راحت دارم بازی می کنم و به طور کامل ساپورت میکنه. برای تنظیم هم کافیه برید تو بخش کنترل در آپشن بازی و روی هر کلید کلیک کنید سپس به جای اینکه کلیدهای کیبورد رو بزنید کلید های گیم پد رو بزنید. مثلا برای راست نوشته D ولی شما روش کلیک کنید و به جای اون کلید جهت راست گیم پد رو بزنید . به همین راحتی. راستی ما آخرش هم نفهمیدیم چطوری شوک دسته فعال میشه. و راهی برای تست شوک دسته هست یا نه ؟(البته تو ویندوز).
Last edited by mosolim; 13-12-2009 at 12:37.
من که صفحه 36 گفتم چطوزی میشه شوک رو تست کرد!!!
آقایون گرافیک و فیزیک ماشین ها در حد گرید هست؟؟؟
اتفاقآ من برای DiRT میخوام بگیرم امروز رفتم قیمت گرفتم ، دو مدل داشت یکیش 37 تومان و یک مدلش 42 تومان هر دوشون هم اصلی هستن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)