سلام خسته نباشید
ورژن دستگاه من 2.08955است ، ورژن جدید رو دانلود کردم (Fall09_8955) و رو یه flash ریختم اما هر چی دستگاه رو خاموش و روشن می کنم هیچ اتفاقی رخ نمی ده، چی کار کنم ؟؟؟
سلام خسته نباشید
ورژن دستگاه من 2.08955است ، ورژن جدید رو دانلود کردم (Fall09_8955) و رو یه flash ریختم اما هر چی دستگاه رو خاموش و روشن می کنم هیچ اتفاقی رخ نمی ده، چی کار کنم ؟؟؟
Last edited by ramin_pilot; 16-02-2010 at 11:01.
سلام
دوست عزیز شما اواتار هات سالمه؟ اگر سالمه که بک بار اپدیت انجام شده و نیازی به امجام 2باره اون نیست ولی اگر اواتارهاتون سیاهه (یعنی اواتار ندارید) اپدیت باید بدون مشکل انجام بشه.
ایا فابل اپدیت را درست روی فلش میریزید؟
در ضمن روی فلش هیچ فایل دیگری به جز فایل اپدیت نباید باشه و گرنه دستگاه اپ میشه
از کجا میشه ورژن دستگاه رو تشخیص داد...؟؟؟؟؟؟
با سلام من یه الیت با هارد 120 گرفتم ولی بازیها را اجرا نمیکرد و پیغام آپدیت میداد البته وقتی هارد را در میاوردم بازی اجرا میشد آخرین آپدیت را که چند پست قبل بود دان کردم ولی هیچ رقم نصب نشد (روی فلش هیچ فایل دیگه ای نبود یه بار کل فولدر رو کپی کردم به بار هم فقط فایلهاشو ولی نشد که نشد)دستگاه بردم پیش فروشنده آپ کردم ظاهرا درست شد ولی فرمت فیلمهای رو که قبلا نشون میداد دیگه نشون نمیده چکار باید بکنم دیگه دارم کلافه میشم از خریدش دارم پشیمون میشم
ورژن چی دستگاه رو ؟ دشبورد رو ؟ توی ستینگ بخش About یا همچین چیزی نوشته .
به این مسیر برید:
system setting>console setting>system info
در خط اخر ورژن دستگاه نوشته شده
سلام
آره اواتارها سالمه، فلش هم فورمت کردم فقط فایل update هست اسمش هم همون اسم خودشه(update system$)
مرسی
خوب دوست عزیز شما یه مقدار به سوال اولتون دقت کنید:
اون قسمتهایی که رنگی کردم نشون میده که ورژن داشبورد دستگاه با ورژن اپدیت یکیه . یعنی اپدیت دیگه انجام نمیشه چون قبلا یک بار اپدیت انجام شده.ورژن دستگاه من 2.08955است ، ورژن جدید رو دانلود کردم (Fall09_8955) و رو یه flash ریختم
سلام ، من کنسولم رو با 8955 آپدیت کردم ولی از اون موقع به بعد بعضی از بازیهایی که از روی هارد اجرا میشه افت فریم پیدا میکنه و تکسچرهاش دیر لود میشه ، مشکل از هارده یا داشبورده ؟ اصلا کسی با همچین مشکلی مواجه شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)