دوست من این چه حرفیه میزنی
جیانت با این همه عزمتش الان تنه هاش تو چین تولید میشه
بله چرخ خوبیه
میتنید با یکمی هزینه بیشتر xtc جیانت رو خریدار کنید
سوالتون؟
دوست من این چه حرفیه میزنی
جیانت با این همه عزمتش الان تنه هاش تو چین تولید میشه
بله چرخ خوبیه
میتنید با یکمی هزینه بیشتر xtc جیانت رو خریدار کنید
سوالتون؟
دوچرخه هایی که خود چین تولید می کنه و قیمتش هم پایین هستش هم تنش سنگین تر هستش و هم لوازمش خوب نیست. جیانت هم یک شرکت معروف هستش اگر تنه ی بد براش تولید کنن که دیگه معروف نیست که.![]()
عزیز بهترین زمان برای دوچرخه سواری تفریحی ، ساعت 7 تا 10 صبح روز های جمعه و 5.30 تا 7.30 روزهای عادی شبهم ساعت 8 به بعد توی خط ویژه ( بجز Brt ) ( فقط روزهای عادی)این روزها چند بار با دوچرخه رفتم توی خیابون، که متاسفانه خیلی اذیت شدم!
میای توی خیابون پر پر پر از ماشین! اصلا تکون نمیشه خورد! یکی نیست بگه سر ظهر روز جمعه توی خیابون چی کار می کنید شماها آخه!
میری توی پیاده رو اونجا هم شلوغ و پر از آدمه و می ترسم یکی بی احتیاطی کنه و آدم بزنه بهش!
موندم چه موقعی و از کجا برم!
شب هم که دوچرخه سواری خطرناکه! احتمالا باید درست بعد از طلوع خورشید آدم بره بیرون!
البته این فقط برای تهرانه ، شهرای دیگه هروقت بخوای میشه رفت .
منم جمعه صبح ها تفریحی میرم و واقعا حال میده ... خلوت ترین زمان ، شب ها هم خط ویژه سرپایینی گیربیاری کیف میده ، فقط باید هواست به آمبولانس و اتوبوس باشه و حرفه ای کار کنی مگرنه فاتحت خودست ... خودم یه بار نزدیک بود مرحوم شم ، خوشبختانه یه در رو به سمتپیاده رو نزدیک بود رفتم تو پیاده رو.
در ضمن اصلا تو پیاده رو نرو ، هم چاله چوله هاش زیاده هم آدما اذیت میشن ، انصافا هم حق با انوناست ، با اسکیت هم پیاده رونباید رفت ... ( عجب نکته اخلاقیگفتم ! )
سلام
سائو سائو سوالم اینه:
دوستان من که قدم 178 سانتیمتر و وزنم معادل 69 کیلو است چه سایز دوچرخه ای باید بخرم. مثلا سایز 26 یا 24 یا 28. میشه یکه توضیحی در مورد اندازه مناسب دوچرخه بدید. منظورم برای دوچرخه کوهستان هست. البته برای داخل شهر میخوام. و اگه میشه یک دوچرخه آبرومند تو رنج قیمت 100 تا 150 تومان معرفی کنید.
ببخشید که سوالاتم آماتوری است.مرسی.
حالا بیخیال
دوستم میخواد یه دوچرخه بخره نه مسابقه ای و نه کوهنوردی
همین طوری تو شهر بگرده و اینا
چی پیشهناد میکنین؟ تا سقف 500 تمن
یه جیانت بهش بگو بخره حالشو ببره. مریدا هم می تونه بخره.
دوست من میشه واسه حرفتون مدرک بیارید؟
چین داره تنه میزنه در سطح امریکا ایتالیا اسرائیل شما رو چه حسابی میگید تنه هاش خوب نیست؟
بله اون تنهای که شما دید در 7 6 هست درجه 1 دست شما نمیاد لطفا بامدرک حرف بزنید
چند روز پیشیکی از دوستام یه تنه کولناگو از ترکیه گرفته 3.5 میلیون روش نوشته طرح از ایتالیا ساخت چین با حرف شما باید بتدازش دور نه؟
من خودم جیانت دارم ماله سال 2002 هست ساخت تایوان هست مال امریکا نیست بندازم دور؟
دوست من من
تو صفحات قبل واسه دوستان یه سری دوچرخه ارزون با کارایی خو گذاشته بودم که به لطف مدیرا پاک شد
حالا خودشون میان جواب میدن بهتون
ولی در مورد اندازه وظیفه منه هست شما یه چرخ میگیرید که سایز تنه 19 اینچ باشه و سایز چرخها 26 که اصطلاح مرسوم و امیانش میشه چرخ 26 تنه 19 اینچی و چون واسه شهر میخواد نیازی به کمک جلو نیست و یه نظر شخصیه من بدون کمک بهتره
ایگوانا دیسک 460 جیانت
بین جیانت و پژو کدوم بهتره؟
من که بهش میگم جیانت ولی میخواد از اینجا جواب بگیر نظر شمارو بدونه
ممنون
دوست عزیز شما اصلا نمی خواهی حرف منو بفهمی. من می گم دوچرخه هایی که کیفیت نداره و تولید چین هست خوب نیست. من کی گفتم تنه ای که چین برای جیانت میزنه بده.؟؟؟؟؟؟![]()
چقده خشنی تو خب اینو آروم بگو کر که نیستیم(ارادت تکمیله)دوست عزیز شما اصلا نمی خواهی حرف منو بفهمی. من می گم دوچرخه هایی که کیفیت نداره و تولید چین هست خوب نیست. من کی گفتم تنه ای که چین برای جیانت میزنه بده.؟؟؟؟؟؟
ولی راس میگی اون چینیا که میگی خوب نیس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)