همه مراکز هم این طوری نیستند
بالاخره باید مرکز امکانات داشته باشه
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
همه مراکز هم این طوری نیستند
بالاخره باید مرکز امکانات داشته باشه
دوست عزیز به کی شکایت کردید که کارتون رو راه انداختند؟
به دادگاه قضايي (شعبه فرهنگ شهر) چون طبق قانون حق هر مشترك براي استفاده از خط بدون پي سي ام مجاز است منم خونمون معالي آباده به خاطر همين گفتم
سلام دوستان من میخواستم یه راهنمایی بکنید که از این 2 گزینه کدوم بهتره
1-سرویس 1 Mb صبا با 2 گیگ دانلود ماهیانه 19 تومان
2-سرویس 512 Kb شاتل با 2.5 گیگ دانلود ماهیانه 19 تومان
یا شما چه سرویسی در این رنج پیشنهاد می کنید در ضمن من شیراز هستم
و اگر کسی 1 مگ صبا رو داشته سرعت دانلود حدودا چقدره؟ پینگ چی؟ و شبا حداقل سرعت دانلود میاد رو چند؟
خیلی سوال شد!!!
خیلی ممنونم!
من شاتل داشتم سرعتش راضي نبودم...صبانت نميدونم
من چند ماهی هست که میخوام adsl بگیرم اینقدر همه شرکتها ضعیف هستند و بدرد نخور که واقعا نا امید شدم با چند تاشون هم صحبت کردم ولی اینقدر حقه باز هستن که اول میگن ما فعلا مشترک جدید نمیگیریم شما شمارتو بده یا ثبت نام کن باهات تماس میگیریم فردا صبح بهت زنگ میزنن که بیا و پول بریز به حساب خداییش آدم کم میاره یه عده ای هم که توی این تایپیک و تایپیک قبلی که راجع به همین موضوع بود نظراتی دادن که فلان شرکت خوبه و فلانی بد ولی همه نظرات ضد و نقیضه مثلا شاتل بیشترین رای را آورده ولی در پست قبلی دوستمون نوشته من نا راضی هستم دوست خودم صبا نت داره سرعتش اندازه dialup بود خودم که باهاش کار کردم دیدم و خودش تایید کرد یکی از دوستان هم امین نت داره میگه آشغاله حالا ما توی این عصر ارتباطات با اینترنت ذغالی نمیدونم باید چکار کنیم خدایا به داد همه مظلومان عالم برس
سلام..میگم مگه امین نت مرکز وصال رو پوشش نمیده؟!چرا ما هر چی زنگ میزنیم میگه 753 ساپورت نمیکنیم؟!
سلام
آقا کسی شنیده که فن آوا داره جمع می کنه خدماتشو از تو شیراز؟
آخه من رفتم از کاوش رایانه و یه جای دیگه که هم صبانت داره هم فن آوا پرسیدم میگه یوزر ها دارن جمع می کنن.منم رفتم شاتل ثبت نام کردم.حالا که زنگ می زنم فن آوا 2353233 میگم جمع آوری کنید میگن چرا می خوایی جمع کنی؟ گفتم چون گفتند که داره یوزر هاشو جمع میکنه.بعد میگه نه اصلا همچین چیزی نیست و تازه سرعتشو زیاد می کنه.
حالا حرف کیو باور کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من تو يكي از پستهام گفتم توايران ما هر كاري داشتي با داشتن آشنا توهمون اداره براحتي حل ميشه ..تو isp هاهم از اين امر مستثني نيستنداگر آشنا پيدا كني سرعت شما طوري برات تنظيم مي كنند كه نگو ونپرس ولي با اين وضع كنوني متاسفانه بايد بسوزي وبسازي... يكي از دوستان گفت نه اينجوري نيست !!!؟؟؟؟توسفرهيئت دولت به استان فارس خدا كنه يك نگاهي هم به اينترنت بيندازن .... من قبلا هم گفتم امين نت را از گردونه حذف كنيد واقعا خدمات درستي نميده كه براش نظر خواهي گذاشتين؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)