تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 90 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 894

نام تاپيک: ADSL Sepanta / شرکت سپنتا

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

چراغ مودم باید ثابت باشه(چشمک نزنه) ینی خطت رانژه شده دیگه.....
    شما که دیگه حرفه‌ای هستی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببین همه اون هایی که اونجا نشستن همه از دم دیپلمه کام هستن که یک قران هم سرشون نمیشه !!! شما باید یگی چه کار کنن
    من خودم همیشه زنگ که میزنم کاملا جدی و با برخورد قاطع و حالتی که خیلی عجله دارم کارم رو جلو میبرم !!!
    ببینید من 4 هفته رو که گفتم از این بابت هست تا خط شما از اون یکی شرکت در بیاد و به شرکت سپنتا منتقل بشه طول میکشه وگرنه عموما یک هفته ای اینترنت وصل هست

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چراغ مودم باید ثابت باشه(چشمک نزنه) ینی خطت رانژه شده دیگه.....
    شما که دیگه حرفه‌ای هستی
    فهمیدم مهدی جان
    یادم نبود
    ببین همه اون هایی که اونجا نشستن همه از دم دیپلمه کام هستن که یک قران هم سرشون نمیشه !!! شما باید یگی چه کار کنن
    من خودم همیشه زنگ که میزنم کاملا جدی و با برخورد قاطع و حالتی که خیلی عجله دارم کارم رو جلو میبرم !!!
    ببینید من 4 هفته رو که گفتم از این بابت هست تا خط شما از اون یکی شرکت در بیاد و به شرکت سپنتا منتقل بشه طول میکشه وگرنه عموما یک هفته ای اینترنت وصل هست
    مال من نهایت یه هفته میخواد از رانژه در بیاد ویه هفته هم میخواد طول بکشه که سپنتا خطمو رانژه کنه دیگه.بیشتر از این که نمیشه
    بعدم منم زودتر به سپنتا و داتک میگم که زودتر هم خطمو ازاد کنه و هم زودتر سپنتا کارای اداری رو بکنه و منتظر ازاد شدن خطم بشه

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

من ADSL 128 سپنتا دارم... سرعت انتقال تو این حالت چنده؟
    واسه من خیلی زیاد بشه در حدد 15 kb/s میشه... ربطی به منطقه مون داره سرعت ؟
    یا تنظیماتم اشکال داره؟؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من ADSL 128 سپنتا دارم... سرعت انتقال تو این حالت چنده؟
    واسه من خیلی زیاد بشه در حدد 15 kb/s میشه... ربطی به منطقه مون داره سرعت ؟
    یا تنظیماتم اشکال داره؟؟
    متوسط سرعت باید بین 14-16 باشه

6. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من امروز سرعتم خيلي افت كرده و نوسان داره. حدوداً 10 كيلوبايت بر ثانيه كم شده!
    كسي تجربه مشابهي داره؟

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چطور تو سایت سپنتا میشه همزمان وقتی یک نفر رو براش درخواست دوستی ارسال می کنیم درخواست معرف بودن هم ارسال کنیم؟یعنی این دو تا همزمان ارسال بشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من امروز سرعتم خيلي افت كرده و نوسان داره. حدوداً 10 كيلوبايت بر ثانيه كم شده!
    كسي تجربه مشابهي داره؟
    متین جان دیگه کمبود سرعت الان که نداری.سرعتت الان چنده؟

داره خودمونی میشه mehtism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به بروبچ سپنتا
    آقا من از برج چهار 87 سپنتا استفاده می کنم اما از این سرعت ها که تو این تاپیک ازش صحبت می کنید ندیدم
    6 ماه اول که 384 داشتم بیشترین سرعتم 38 بود الان هم که 6 ماهه 128 استفاده می کنم بیشتر از 13 دانلود ندارم اما با همه این صحبتها از سپنتا به طور کلی راضی هستم و بنظرم بهترینه
    اما یه خاطره از این سپنتا می خواستم بگم که شما دوستان هم در جریان باشید.
    1387/12/8 خونمون رو می خوستیم عوض کنیم ومن 6 ماه اکانت داشتم و به سپنتا تماس گرفتم و پرسیدم که می خوام اکانتم رو از این خط فعلی به خط جدید انتقال بدم از همین جا روزگار سیاه من اغاز شد.به من جواب دادند که 10 روز بیشتر طول نمیکشه و باید برم دفتر هفت تیر و در اونجا مدارک مورد نیاز رو تحویل بدم . یادتون باشه چند رو تعطیلی بود و من دهم اسفند شنبه رفتم دفتر هفت تیر و مدارک رو بعلاوه 10000 تومان تحویل دادم. بعد از ده رو به اونا زنگ زدم که چی شد پس چرا وصل نمی کنید بهم گفتند که مخابرات قبل از عید قبول نمی کنه و باید بعد از عید اقدام کنیم خلاصه کلی زدن تو خالم ولی چه می شد کرد دیگه من تا بعد از عید منتظر موندم. 20 فروردین زنگ زدم به انجا ببینم چی کار کردن که گفتن که مخابرات قبض قبلی رو قبول نداره و باید قبض بهمن تا فروردین رو پرداخت کرده به اونا بردم تا کارم راه بیوفته. رفتم مخابرات و قبض المثنی گرفتم چون اگه می خواستم منتظره قبضه جدید بمونم باید تا اردیبهشت باد می خوردم خلاصه پرداخت کردم و بردم تحویلشون دادم و گفتن که برات تا 3 روز وصل می کنیم گذشت تا 1 اردیبهشت خبری نشد و من زنگ زدم که چی شد گفتند که پورت من یه مشکلی داره و دارن روش کار می کنن اون فقط پورت من !!!!! بعد خلاصه همین جوری سر کار بودم که از این منشی به اون خانوم از اون خانوم به اون منشی تا قاطی کردم رفتم سپنتا اونجا کار داشت بالا می گرفت که مسئول اصلی در عرض دو ساعت کارم رو درست کردو در 10 اردیبهشت طلسم شکست و دوباره بعد از دو ماه به اینترنت وصل شدم اما حالا از اکانت من دو ماه کم کرده بودند بدونه اینکه من خطی داشته باشم این شد دردسر دوم . زنگ زدم به فروش و اونجا مطرح کردم گفتند به پشتیبانی تماس بگیر به پشتیبانی تماس گرفتم گفتند که از عهده اونها خارجه و باید با داخلی 140 تماس بگیرم 140 تماس گرفتم گفتن به 136 تماس بگیر یکی برداشت گفت تا دو ساعت دیگه برات 60 روز اضافه می کنم اما تا 30 اردیبهشت درست نشد دیدم دارن بالا میکشن منم باز مجبور شدم که برم اونجا کلا 10 دقیقه اونجا کار داشت و 60 روزم رو پس گرفتم اما با تلفن تا آخر سال هم نمی تونستم پس بگیرم .
    اقا با سپنتا به مشکل بر نمی خوری اگه بخوری دیگه خوررررررررردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. این کاربر از mehtism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به بروبچ سپنتا
    آقا من از برج چهار 87 سپنتا استفاده می کنم اما از این سرعت ها که تو این تاپیک ازش صحبت می کنید ندیدم
    6 ماه اول که 384 داشتم بیشترین سرعتم 38 بود الان هم که 6 ماهه 128 استفاده می کنم بیشتر از 13 دانلود ندارم اما با همه این صحبتها از سپنتا به طور کلی راضی هستم و بنظرم بهترینه
    اما یه خاطره از این سپنتا می خواستم بگم که شما دوستان هم در جریان باشید.
    1387/12/8 خونمون رو می خوستیم عوض کنیم ومن 6 ماه اکانت داشتم و به سپنتا تماس گرفتم و پرسیدم که می خوام اکانتم رو از این خط فعلی به خط جدید انتقال بدم از همین جا روزگار سیاه من اغاز شد.به من جواب دادند که 10 روز بیشتر طول نمیکشه و باید برم دفتر هفت تیر و در اونجا مدارک مورد نیاز رو تحویل بدم . یادتون باشه چند رو تعطیلی بود و من دهم اسفند شنبه رفتم دفتر هفت تیر و مدارک رو بعلاوه 10000 تومان تحویل دادم. بعد از ده رو به اونا زنگ زدم که چی شد پس چرا وصل نمی کنید بهم گفتند که مخابرات قبل از عید قبول نمی کنه و باید بعد از عید اقدام کنیم خلاصه کلی زدن تو خالم ولی چه می شد کرد دیگه من تا بعد از عید منتظر موندم. 20 فروردین زنگ زدم به انجا ببینم چی کار کردن که گفتن که مخابرات قبض قبلی رو قبول نداره و باید قبض بهمن تا فروردین رو پرداخت کرده به اونا بردم تا کارم راه بیوفته. رفتم مخابرات و قبض المثنی گرفتم چون اگه می خواستم منتظره قبضه جدید بمونم باید تا اردیبهشت باد می خوردم خلاصه پرداخت کردم و بردم تحویلشون دادم و گفتن که برات تا 3 روز وصل می کنیم گذشت تا 1 اردیبهشت خبری نشد و من زنگ زدم که چی شد گفتند که پورت من یه مشکلی داره و دارن روش کار می کنن اون فقط پورت من !!!!! بعد خلاصه همین جوری سر کار بودم که از این منشی به اون خانوم از اون خانوم به اون منشی تا قاطی کردم رفتم سپنتا اونجا کار داشت بالا می گرفت که مسئول اصلی در عرض دو ساعت کارم رو درست کردو در 10 اردیبهشت طلسم شکست و دوباره بعد از دو ماه به اینترنت وصل شدم اما حالا از اکانت من دو ماه کم کرده بودند بدونه اینکه من خطی داشته باشم این شد دردسر دوم . زنگ زدم به فروش و اونجا مطرح کردم گفتند به پشتیبانی تماس بگیر به پشتیبانی تماس گرفتم گفتند که از عهده اونها خارجه و باید با داخلی 140 تماس بگیرم 140 تماس گرفتم گفتن به 136 تماس بگیر یکی برداشت گفت تا دو ساعت دیگه برات 60 روز اضافه می کنم اما تا 30 اردیبهشت درست نشد دیدم دارن بالا میکشن منم باز مجبور شدم که برم اونجا کلا 10 دقیقه اونجا کار داشت و 60 روزم رو پس گرفتم اما با تلفن تا آخر سال هم نمی تونستم پس بگیرم .
    اقا با سپنتا به مشکل بر نمی خوری اگه بخوری دیگه خوررررررررردی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پس خدا به داد من برسه که دارم از یه شرکت دیگه میام سپنتا
    منم این موضوع خیلی ذهنمو مشغول کرده که دارم کار درستی میکنم یا نه؟
    میترسم کلیی وقت بگذره و من بعد از 10-20 روز اینترنت نداشتم بیام سپنتا و ببینم که این شرکت نمیتونه خدمات خوبی بهم بده
    راستی در مورد مطلبتون باید بهت بگم که برای 128 سرعت 13 یک سرعت متوسط رو به بالا حساب میشه.شما اگه با 12 هم دانلود کنی خوبه اما پایینترش خوب نیست
    اما برای 384 نه سرعتی که شما گفتی خوب نیست و شدی مثه الان من که 512 دارم اما با 50 دانلود میکنم
    ایشالا برای من از این مشکلات پیش نمیاد
    من اخر این ماه قراره بیام سپنتا

13. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •