دستت درد نکنه ولی قیمت هات مال چند قرن پیشه؟من فقط fgp-660 رو میشناسم که حدودای 15-16 تومنه.اين هم ليست انواع دسته هاي فراسو با قيمت اونها براي دوستان:
![]()
دستت درد نکنه ولی قیمت هات مال چند قرن پیشه؟من فقط fgp-660 رو میشناسم که حدودای 15-16 تومنه.اين هم ليست انواع دسته هاي فراسو با قيمت اونها براي دوستان:
![]()
نمي دونم براي كي هستش.از همين سايته كه تو صفحه قبل معرفي شده گرفتم.البته من مدل fgb 421 black رو هفته پيش تو پاساژ ايران ديدم 11 تومن.اينجا زده 10500 زياد فرق نداره.
قيمت ها مال خود فراسو هستش!(فروش مستقيم!)دستت درد نکنه ولی قیمت هات مال چند قرن پیشه؟من فقط fgp-660 رو میشناسم که حدودای 15-16 تومنه
در ضمن من اين گيم پد رو 13 خريدم!(چند ماهي ميشه!)
الان شده12500 (500 تومن ضرر كردم)
نه
من 20 روز پیش 16 خریدم
از مشهد(پاساژ تک)
عجب ادم هايي پيدا ميشن ها!نه
من 20 روز پیش 16 خریدم
از مشهد(پاساژ تک)
تا ---- ادم رو ميزنن![]()
نه بابا فکر کنم قیمتش همینه.
اخه ما ابان پارسال برای تولد یک دوستمون گرفتیم 15 تومن.
(مطمعنی مدلشو اشتباه نمیکنی؟من FGP-660 رو میگما!)
krauser جان کجایی که بدبخت شدم!
بعد از ریختن اون فایل هایی که زحمت کشیدی و اپلود کردی تو درایو c الان وقتی میخوام street fighter و fuel رو بدون دسته بازی کنم تو منوی بازی که میرم خود به خود رو گزینه های مختلف میره(با سرعت زیاد)و باید حتما گیم پد وصل باشه.
چی کار کنم؟
دوستان من اخر نفهمیدم fgp-660 یا fgp-666rf تو fifa مشکل داره با نه؟
این بازی هست که مشکل داره نه گیم پد در ضمن این دو تا گیم پد که گفتی گیم پد های طرح x360 هستند که خیلی عالی هستند و باید براشون devdata داشته باشی من برای 660 devdata دارم اگه می خوایین بذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)