تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 156 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

داره خودمونی میشه تکاور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز از اینکه راهنماییم کردی ممنون اما از شما دو سوال دارم شما الان از dvbh میتونید استفاده کنید یا نمیگیره دوما برنامه گارمین رو چطور نصب کردید قابل توجه که بگم گوشی رو اپدیت هم کردم ولی متاسفانه گارمین نصب نشد لا اقل اگه گارمین روش کار میکرد اونقدر ناراحت نمیشدم من گارمین رو تو n82 نصب کردم راه افتاد ولی تو n96 راه نمی افته یعنی ایکون هست ولی اجرا نمیشه اگه ممکنه راهنمایی کنید

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

دوست عزیز از اینکه راهنماییم کردی ممنون اما از شما دو سوال دارم شما الان از dvbh میتونید استفاده کنید یا نمیگیره دوما برنامه گارمین رو چطور نصب کردید قابل توجه که بگم گوشی رو اپدیت هم کردم ولی متاسفانه گارمین نصب نشد لا اقل اگه گارمین روش کار میکرد اونقدر ناراحت نمیشدم من گارمین رو تو n82 نصب کردم راه افتاد ولی تو n96 راه نمی افته یعنی ایکون هست ولی اجرا نمیشه اگه ممکنه راهنمایی کنید
    ----H الان سیگنال داره ولی چیزی پخش نمیکنه.
    الان سرچ کنید باید IRIB رو نشون بده اما خوب کانالی پیدا نمیکنه.

چند هفته قبل برای دو سه روز برقرار بود و کیفیت و قدرت سیگنالش بسیار بالاست.در سطح شهر هم تستش کردم و مشکلی نداشت.

گارمین هم از این تاپیک نصب کردم:(توجه داشته باشید این ورژن که قابلیت مسیریابی داره سنگینه و توی همه گوشیها کند اجرا میشه)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست خوبم از این راهنماییت ممنونم قضیه نصب گارمین n96 با n82 زمین تا زیر زمین فرقش بود به خدا خداییش دستت درست مشگلم رو تا حدودی حل کردی ان شا الله ----H ایرانم راه بیوفته یعنی بهت قول میدم تا دوسال رو دست این گوشی نمیاد راستی N96 شما زبان فارسی داره یا انگلیسیه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

دوست خوبم از این راهنماییت ممنونم قضیه نصب گارمین n96 با n82 زمین تا زیر زمین فرقش بود به خدا خداییش دستت درست مشگلم رو تا حدودی حل کردی ان شا الله ----H ایرانم راه بیوفته یعنی بهت قول میدم تا دوسال رو دست این گوشی نمیاد راستی N96 شما زبان فارسی داره یا انگلیسیه
    -برنامه smartcom رو هم برای Gps میتونی نصب کنی.به نظر من از گارمین بهتره.

-بعضی بازیهای انگیج هم میتونی روی گوشی نصب کنی و حالشو ببری.(چند پست قبل لینک تاپیکشو گذاشتم)

-----H هم دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره.(البته فقط برای تهران)
    الان اگر بری توی LiveTv و اسم IRIB رو ببینی یعنی توی اونجایی که هستی سیگنال داری.
    (تهران هستی ؟)

-یک بازی Marble Maze مخصوص N96 هم هست که از سنسور شتابسنج گوشی استفاده میکنه.
    بهت پیشنهاد میکنم نصب کنی.

-گوشی من زبان فارسی هم داره.

-حق با شماست.اگر تلویزیون راه بیوفته N96 یکی از گزینه های اصلی خرید تهرانیها میشه.
    مشکل اصلی N96 باطری ضعیف است که اگر نمیتونی باهاش کنار بیای زودتر گوشیتو عوض کن تا از قیمت نیوفتاده ...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گوشی من فارسی نداشت نوع جعبه اش هم با بقیه فرق داره یعنی اول متوجه فارسی نبودنش نشدم بعد متوجه شدم تو یکی از تایپیک ها اپدیت جدید n96 رو گذاشته بود منم با نرمافزار اپدیت سعی کردم اپدیت کنم ولی براش اپدیت موجود نبود اخرین ورزنش 11 بود بعد تو یکی از تایپیک ها متوجه شدم اپدیت جدید برای پروداکت کد فارسی دار اومده منم پروداکتشو عوض کردم و 120 مگابایت دانلود شد و گوشی فارسی دار شد دلیل سوالمم این بود مال من فارسی نداره یا کلا اینجوریه در مورد باتریشم تواین فروم خیلی ازش بد شنیدم اوایل هم راست میگی باتریش زود خالی میشد ولی الان احساس میکنم بعد از پدیت یعنی مطمعنم خط اول شارزش بعد از یه روز یه خط بعد میرسه باز خدارو شکر این یکی اینجوری شده حالا نمیدونم مال شما هم اینطوریه البته پریدن خطش بعد از یه روز با احتساب حد اقل مقداری حرف زدن اهنگ گوش دادن و بازی کردن و ور رفتن البته نه زیاد ا راستی اینم بگم بعد از اپدیت نرم افزار n-gage گوشیمم پرید و دستمو تو حنا گذاشت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه من n96 دارم و رازیم من گارمین رو نصب کردم عالیه و خیلی سریع در ضمن برای مشکل باتری کسانی که زیاد با گوشی کار می کنن برن باتری n95 هشت گیگ بخرن چون 1200 میلی امپر و بیشتر شارژ نگه میداره من خودم این کار رو کردم زعیه در ضمن من در تهران هستم یه راهی یاد میدم که بتونید dVBH N96استاده کنید برید زیر یکی از انتن های همراه اول که فاصله شما بیشتر از 100 متر نباشه دکوه کوچیک را روی گوشی کنار c را فشار دهید زینه live TV رو انتخاب کنید گوشی شوع به سرچ کانال می کند سپس 'گزینه IRIB را پیدا می کند ان را انتخاب می کنید بعد شروع به سرچ کانال ها میکند ین کار را انقدر تکرار کنید تا کانالها را سرچ شده را سیو کند بعد از سیو حالا بر روی هر کانا بروید نشان می دهد چه از انتن دور باشد چه نزدیک چه در حال حرکت کانالها رو نمایش می دهد در تهران من هفت کانال سرچ کردم و دارم استفاده میکنم و رایگان هست در ضمن روی خط همراه اول فقط کار میکند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

گوشی من فارسی نداشت نوع جعبه اش هم با بقیه فرق داره یعنی اول متوجه فارسی نبودنش نشدم بعد متوجه شدم تو یکی از تایپیک ها اپدیت جدید n96 رو گذاشته بود منم با نرمافزار اپدیت سعی کردم اپدیت کنم ولی براش اپدیت موجود نبود اخرین ورزنش 11 بود بعد تو یکی از تایپیک ها متوجه شدم اپدیت جدید برای پروداکت کد فارسی دار اومده منم پروداکتشو عوض کردم و 120 مگابایت دانلود شد و گوشی فارسی دار شد دلیل سوالمم این بود مال من فارسی نداره یا کلا اینجوریه در مورد باتریشم تواین فروم خیلی ازش بد شنیدم اوایل هم راست میگی باتریش زود خالی میشد ولی الان احساس میکنم بعد از پدیت یعنی مطمعنم خط اول شارزش بعد از یه روز یه خط بعد میرسه باز خدارو شکر این یکی اینجوری شده حالا نمیدونم مال شما هم اینطوریه البته پریدن خطش بعد از یه روز با احتساب حد اقل مقداری حرف زدن اهنگ گوش دادن و بازی کردن و ور رفتن البته نه زیاد ا راستی اینم بگم بعد از اپدیت نرم افزار n-gage گوشیمم پرید و دستمو تو حنا گذاشت
    گوشی من فکر کنم چینیه و از اول روش فارسی داشت.روی کیبوردش هم فارسی داره.
    ورژن 10 و 11 خیلی باگ داشت.توی 12 خیلی بهتر شده.

کلاینت انگیج رو از سایت خودش میتونی بگیری .اون مشکلی نیست.

در مورد شارژ هم من با گوشی زیاد کار میکنم و 24 ساعت بیشتر دووم نمیاره.(در کل من با شارژ کردنش مشکلی ندارم)

بعد از آپدیت فیلم ترسفورمرز رو از دست ندادی ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

سلام به همه من n96 دارم و رازیم من گارمین رو نصب کردم عالیه و خیلی سریع در ضمن برای مشکل باتری کسانی که زیاد با گوشی کار می کنن برن باتری n95 هشت گیگ بخرن چون 1200 میلی امپر و بیشتر شارژ نگه میداره من خودم این کار رو کردم زعیه در ضمن من در تهران هستم یه راهی یاد میدم که بتونید dVBH N96استاده کنید برید زیر یکی از انتن های همراه اول که فاصله شما بیشتر از 100 متر نباشه دکوه کوچیک را روی گوشی کنار c را فشار دهید زینه live TV رو انتخاب کنید گوشی شوع به سرچ کانال می کند سپس 'گزینه IRIB را پیدا می کند ان را انتخاب می کنید بعد شروع به سرچ کانال ها میکند ین کار را انقدر تکرار کنید تا کانالها را سرچ شده را سیو کند بعد از سیو حالا بر روی هر کانا بروید نشان می دهد چه از انتن دور باشد چه نزدیک چه در حال حرکت کانالها رو نمایش می دهد در تهران من هفت کانال سرچ کردم و دارم استفاده میکنم و رایگان هست در ضمن روی خط همراه اول فقط کار میکند
    جالبه.
    حتما اینم تست میکنم با اینکه اعتقادی بهش ندارم.چون اصلا ----H مثل بلوتوث و GPS و Wifi ربطی به اپراتور نداره.

احنمالا شما در یکی از زمانهایی که سیستم وصل بوده سرچ کردی و لیست کانالها اومده توی گوشیت.

شما توی این هفته ای که گذشت تلویزیون رو دیدی ؟

9. این کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان منم در تایید حرف بالا میگم که ----h به کمپلت ربطی به اوپراتور نداره میخواد همراه اول باشه یا تالیا یا ایرانسل این یه سیگنال ماهواره ایه مثل ----s با این تفاوت که فرکانسش پایینه . این از این در جواب خدمت دوستم باید عرض کنم که نه تمام فیلم میلما حتی برنامه هایی هم که نصب کرده بودم تعجب میکنم با وجود اینکه مطمعنم گوشی اپدیت شد گوشی روشن شد و صفحه اش کاملا سفید شد و ریست شد ولی اونا سرجاش بود در صورتی که n73 , n82 رو اپدیت که کردم همش پرید ولی لا مذهب N-GAGE چرا پرید معطل موندم
    Last edited by تکاور; 14-12-2008 at 09:04.

11. این کاربر از تکاور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

از این پلاستیک های نازک روی lcd توی بازار نمیفروشن ؟
    مال من داره کنده میشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •