سلام فكر مي كنم قرار امروز كنسل شده باشه آخه هيچكس كه نيومد و اگه اينطوري باشه من هم نمي آيم شرمنده دوستان
كنسل
سلام فكر مي كنم قرار امروز كنسل شده باشه آخه هيچكس كه نيومد و اگه اينطوري باشه من هم نمي آيم شرمنده دوستان
كنسل
Last edited by payman252000; 11-09-2006 at 14:41.
سلام
دوستان شرمنده كه من نتونستم بيام عشق به خانواده نمي زاره عشق به اندازه ي كافي به دوستان برسه شرمنده روي ماه تك تك شما
قرار بعدي كيه؟
موفق باشين
من پيشنهاد مي كنم هركسي يه محدوده زماني (يا يه روزهاي خاصي ) پيشنهاد بده وجه مشتركش ميشه قرارنوشته شده توسط deer
سلامسلام
دوستان شرمنده كه من نتونستم بيام عشق به خانواده نمي زاره عشق به اندازه ي كافي به دوستان برسه شرمنده روي ماه تك تك شما
قرار بعدي كيه؟
موفق باشين
خب پیشنهاده من اینه:
از اونجایی که شمام درست نیست بیای وسط یه مشت پسر من این پیشنهادو میدم که شما هم داخله سایت دنباله دخترانه کرمانی باش
حالایه موردی پیش میاد شاید اومدین گفتین که دختر کرمانی تو سایت نیست :
خب میتونین هر جایی که هستید حالا دانشگاه , دبیرستان و خلاصه هر جایی دوستانتون رو به این انجمن هایه بیارید یعنی دوستانتون رو عضو کنید و خوب شما دخترها قرار خودتون رو بزارید و ما پسر ها هم همینطور
خب اگه شما تعداد باشید ما هم میتونیم اگر تعدادی بودیم با همدیگه قرار بزاریم این را حله خوبیه.!
قرار به خاطر اینکه بروبچ اکثرا مشکل داشتن برایه اومدن کنسل شد.كنسل
سلام امید جان خب من میگم هر روزی که همه اومدن قرار بزاریم پس هر موقع که همه اعلام آمادگی کردن یه بوق بزنین.من پيشنهاد مي كنم هركسي يه محدوده زماني (يا يه روزهاي خاصي ) پيشنهاد بده وجه مشتركش ميشه قرار
[QUOTE=Babak_King]سلام
خب پیشنهاده من اینه:
از اونجایی که شمام درست نیست بیای وسط یه مشت پسر من این پیشنهادو میدم که شما هم داخله سایت دنباله دخترانه کرمانی باش
حالایه موردی پیش میاد شاید اومدین گفتین که دختر کرمانی تو سایت نیست :
خب میتونین هر جایی که هستید حالا دانشگاه , دبیرستان و خلاصه هر جایی دوستانتون رو به این انجمن هایه بیارید یعنی دوستانتون رو عضو کنید و خوب شما دخترها قرار خودتون رو بزارید و ما پسر ها هم همینطور
خب اگه شما تعداد باشید ما هم میتونیم اگر تعدادی بودیم با همدیگه قرار بزاریم این را حله خوبیه.!
كي گفته قرار بود من تنها بيام يك سري از دوستان هم كه دختر خانم بود مي خواست بيان اونها حتي سر قرار هم رفته بودن ولي كسي نيومده بود من با چندتا از آقايون هم اشنا هستم(فكر بد نكين قوم هستيم) قرار بود بيان نمي دونم چي شد شما گفته بودين كنسل![]()
![]()
![]()
حالا اگر خانمها هم مي يومدن چي مي دشد؟ به قول معروف:
بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه! اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره! اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه! اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست! اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود! اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار! اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده! اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره! اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه ! اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه ! اگه............چکار کنه بمیره خوبه؟
حالا شما مي گين ما چه كار كنيم![]()
![]()
Last edited by deer; 12-09-2006 at 13:21.
!! What's a pitty
بابك جان سلامنوشته شده توسط Babak_King
من تا آخر تابستون وقتم آزاد تره ولي روز خاصي رو پيشنهاد نميدم
با دوستان![]()
Last edited by Explorer2005; 12-09-2006 at 22:29.
[QUOTE=deer]نوشته شده توسط Babak_King
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
اول از همه باید ببخشید که ناراحتتون کردم میدونید من تعصبی رو که نسبت به خواهرم دارم نسبت به شما هم دارم من فک کردم که شما میخواهید به این قرار تنها بیایید خب عرف جامعه حکم میکنه که شما به عنوان یه دختر جوون حداقل تنهایی سره قرارها حاضر نشید از نظره من هیچ ایرادی نداره که شما با دوستانتون بیاید اتفاقن بسیار باعث خوشبختی منو دوستان هست که با شما همشهریانه عزیز ملاقات کنیم
حالا اگر خانمها هم مي يومدن چي مي دشد؟ به قول معروف:
بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه! اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره! اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه! اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست! اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود! اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار! اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده! اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره! اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه ! اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه ! اگه............چکار کنه بمیره خوبه؟![]()
![]()
روده بر شدم از خنده درسته این چیزا تو جامعه هست ولی آخره همه چیز نجابت یه دختر ایرانی و صد البته یه دختر کرمانی برایه من و هر پسری ملاکه که باعث زیبایی صد چندانه اون میشه![]()
![]()
خو از امروز نزدیکه 10 روزی تا آخره تابستون وقته بدویید برید رفیقاتونو جمع کنید این تاریخ قرار بچه هایه کرمان:بابك جان سلام
من تا آخر تابستون وقتم آزاد تره ولي روز خاصي رو پيشنهاد نميدم
با دوستان
دوشنبه هفته آینده که نمیدونم چندم میشه همین دوشنبه ساعته 5 پارک ریاضیاتقرار به صرفه صحبت هایه زیبا و خوردنه یه بستنی از طرفه من و اگر بابایه بنده اجازه داد دور زدن با ماشین تو خیابونا
قراره این دفعه به اتفاقه دخترانه عزیزه کرمانی
بازم از شما Deer عزیز بابته سوءتفاهم ایجاد شده معذرت میخواهم
مخلصه همه بچه هایه کرمان بابک![]()
سلام بابك جان
اشكالي نداره مي دونستم سوتفاهم شده اگر خدا عمري داد مي ياييم با دوستان
مي بينم كه قرار كرمان هم داره ميشه مثل قرار تهران كه يه عده تصميم بگيرن كه ....... كي بياد و كي نياد و هزار و يك حرف ديگه
اين حرفا رو يه كاربر قديمي مي زنه نه كسي كه 30تاپست داده باشه تازه اون چند هزار تايي كه با آِ دي قبلي پست داده كپي پيست نيستن![]()
سلام من در اين مورد چيزي نمي گم فقطحالا اگر خانمها هم مي يومدن چي مي دشد؟ به قول معروف: بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه! اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره! اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه! اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست! اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود! اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار! اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده! اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره! اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه ! اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه ! اگه............چکار کنه بمیره خوبه؟![]()
![]()
![]()
البته ببخشيد![]()
![]()
به نظر من شما هر كاري كه بخواهين مي تونيد انجام بديد و كسي هم نمي تونه دخالت كنهحالا شما مي گين ما چه كار كنيم![]()
از كي تا حالا برو بچ ولخرج شدن ما خبر نداشتيم اون روزي هر چي گفتيم شيريني بخرين كه از زيرش در رفتين!!!قرار به صرفه صحبت هایه زیبا و خوردنه یه بستنی از طرفه من
حالا اگه نشد من ماشين ميارم يه گاري دارم البته اگه كسي بياد قراراگر بابایه بنده اجازه داد دور زدن با ماشین تو خیابونا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)