تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 58 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 572

نام تاپيک: برو بچ كرماني حتما بيان تو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام فكر مي كنم قرار امروز كنسل شده باشه آخه هيچكس كه نيومد و اگه اينطوري باشه من هم نمي آيم شرمنده دوستان
    كنسل
    Last edited by payman252000; 11-09-2006 at 14:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان شرمنده كه من نتونستم بيام عشق به خانواده نمي زاره عشق به اندازه ي كافي به دوستان برسه شرمنده روي ماه تك تك شما
    قرار بعدي كيه؟
    موفق باشين

داره خودمونی میشه Explorer2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    گواشیر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط deer
    سلام
    قرار بعدي كيه؟
    من پيشنهاد مي كنم هركسي يه محدوده زماني (يا يه روزهاي خاصي ) پيشنهاد بده وجه مشتركش ميشه قرار

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان شرمنده كه من نتونستم بيام عشق به خانواده نمي زاره عشق به اندازه ي كافي به دوستان برسه شرمنده روي ماه تك تك شما
    قرار بعدي كيه؟
    موفق باشين
    سلام
    خب پیشنهاده من اینه:

از اونجایی که شمام درست نیست بیای وسط یه مشت پسر من این پیشنهادو میدم که شما هم داخله سایت دنباله دخترانه کرمانی باش

حالایه موردی پیش میاد شاید اومدین گفتین که دختر کرمانی تو سایت نیست :

خب میتونین هر جایی که هستید حالا دانشگاه , دبیرستان و خلاصه هر جایی دوستانتون رو به این انجمن هایه بیارید یعنی دوستانتون رو عضو کنید و خوب شما دخترها قرار خودتون رو بزارید و ما پسر ها هم همینطور

خب اگه شما تعداد باشید ما هم میتونیم اگر تعدادی بودیم با همدیگه قرار بزاریم این را حله خوبیه.!

كنسل
    قرار به خاطر اینکه بروبچ اکثرا مشکل داشتن برایه اومدن کنسل شد.

من پيشنهاد مي كنم هركسي يه محدوده زماني (يا يه روزهاي خاصي ) پيشنهاد بده وجه مشتركش ميشه قرار
    سلام امید جان خب من میگم هر روزی که همه اومدن قرار بزاریم پس هر موقع که همه اعلام آمادگی کردن یه بوق بزنین.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

[QUOTE=Babak_King]سلام
    خب پیشنهاده من اینه:

از اونجایی که شمام درست نیست بیای وسط یه مشت پسر من این پیشنهادو میدم که شما هم داخله سایت دنباله دخترانه کرمانی باش

خب میتونین هر جایی که هستید حالا دانشگاه , دبیرستان و خلاصه هر جایی دوستانتون رو به این انجمن هایه بیارید یعنی دوستانتون رو عضو کنید و خوب شما دخترها قرار خودتون رو بزارید و ما پسر ها هم همینطور

خب اگه شما تعداد باشید ما هم میتونیم اگر تعدادی بودیم با همدیگه قرار بزاریم این را حله خوبیه.!

كي گفته قرار بود من تنها بيام يك سري از دوستان هم كه دختر خانم بود مي خواست بيان اونها حتي سر قرار هم رفته بودن ولي كسي نيومده بود من با چندتا از آقايون هم اشنا هستم(فكر بد نكين قوم هستيم) قرار بود بيان نمي دونم چي شد شما گفته بودين كنسل

حالا اگر خانمها هم مي يومدن چي مي دشد؟ به قول معروف:
    بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه! اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره! اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه! اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست! اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود! اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار! اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده! اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره! اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه ! اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه ! اگه............چکار کنه بمیره خوبه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

حالا شما مي گين ما چه كار كنيم
    Last edited by deer; 12-09-2006 at 13:21.

داره خودمونی میشه Explorer2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    گواشیر

پيش فرض

!! What's a pitty

نقل قول نوشته شده توسط Babak_King
    سلام امید جان خب من میگم هر روزی که همه اومدن قرار بزاریم پس هر موقع که همه اعلام آمادگی کردن یه بوق بزنین.
    بابك جان سلام
    من تا آخر تابستون وقتم آزاد تره ولي روز خاصي رو پيشنهاد نميدم
    با دوستان
    Last edited by Explorer2005; 12-09-2006 at 22:29.

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

[QUOTE=deer]
    نقل قول نوشته شده توسط Babak_King
    سلام
    خب پیشنهاده من اینه:

كي گفته قرار بود من تنها بيام يك سري از دوستان هم كه دختر خانم بود مي خواست بيان اونها حتي سر قرار هم رفته بودن ولي كسي نيومده بود من با چندتا از آقايون هم اشنا هستم(فكر بد نكين قوم هستيم) قرار بود بيان نمي دونم چي شد شما گفته بودين كنسل

بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه! اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره! اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه! اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست! اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود! اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار! اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده! اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره! اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه ! اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه ! اگه............چکار کنه بمیره خوبه؟

سلام
    اول از همه باید ببخشید که ناراحتتون کردم میدونید من تعصبی رو که نسبت به خواهرم دارم نسبت به شما هم دارم من فک کردم که شما میخواهید به این قرار تنها بیایید خب عرف جامعه حکم میکنه که شما به عنوان یه دختر جوون حداقل تنهایی سره قرارها حاضر نشید از نظره من هیچ ایرادی نداره که شما با دوستانتون بیاید اتفاقن بسیار باعث خوشبختی منو دوستان هست که با شما همشهریانه عزیز ملاقات کنیم

روده بر شدم از خنده درسته این چیزا تو جامعه هست ولی آخره همه چیز نجابت یه دختر ایرانی و صد البته یه دختر کرمانی برایه من و هر پسری ملاکه که باعث زیبایی صد چندانه اون میشه
    بابك جان سلام
    من تا آخر تابستون وقتم آزاد تره ولي روز خاصي رو پيشنهاد نميدم
    با دوستان
    خو از امروز نزدیکه 10 روزی تا آخره تابستون وقته بدویید برید رفیقاتونو جمع کنید این تاریخ قرار بچه هایه کرمان:

دوشنبه هفته آینده که نمیدونم چندم میشه همین دوشنبه ساعته 5 پارک ریاضیات قرار به صرفه صحبت هایه زیبا و خوردنه یه بستنی از طرفه من و اگر بابایه بنده اجازه داد دور زدن با ماشین تو خیابونا

قراره این دفعه به اتفاقه دخترانه عزیزه کرمانی

بازم از شما Deer عزیز بابته سوءتفاهم ایجاد شده معذرت میخواهم

مخلصه همه بچه هایه کرمان بابک

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام بابك جان
    اشكالي نداره مي دونستم سوتفاهم شده اگر خدا عمري داد مي ياييم با دوستان

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مي بينم كه قرار كرمان هم داره ميشه مثل قرار تهران كه يه عده تصميم بگيرن كه ....... كي بياد و كي نياد و هزار و يك حرف ديگه

اين حرفا رو يه كاربر قديمي مي زنه نه كسي كه 30تاپست داده باشه تازه اون چند هزار تايي كه با آِ دي قبلي پست داده كپي پيست نيستن

حالا اگر خانمها هم مي يومدن چي مي دشد؟ به قول معروف: بیچاره دخترا اگه خوشگل باشن می گن عجب جیگریه! اگه زشت باشن می گن کی اینو می گیره! اگه تپل باشن می گن چه گوشتیه! اگه لاغر باشن می گن چه مردنیه! اگه مودبانه حرف بزنن می گن چه لفظ قلم حرف می زنه! اگه رک و راست باشن می گن چه بی حیاست! اگه یه خورده فکر کنن می گن چقدر ناز می کنه! اگه سری جواب بدن می گن منتظر بود! اگه تند راه برن می گن داره می ره سر قرار! اگه اروم راه برن می گن اومده بیرون دور بزنه ول بگرده! اگه با تلفن کارتی حرف بزنن می گن با دوست پسرشه! اگه خواستگارو رد کنه می گن یکی رو زیر سر داره! اگه حرف شوهرو پیش بکشه می گن سر و گوشش می جنبه ! اگه به خودش برسه می گن دلش شوهر می خواد می خواد جلب توجه کنه ! اگه............چکار کنه بمیره خوبه؟
    سلام من در اين مورد چيزي نمي گم فقط
    البته ببخشيد
    حالا شما مي گين ما چه كار كنيم
    به نظر من شما هر كاري كه بخواهين مي تونيد انجام بديد و كسي هم نمي تونه دخالت كنه
    قرار به صرفه صحبت هایه زیبا و خوردنه یه بستنی از طرفه من
    از كي تا حالا برو بچ ولخرج شدن ما خبر نداشتيم اون روزي هر چي گفتيم شيريني بخرين كه از زيرش در رفتين!!!
    اگر بابایه بنده اجازه داد دور زدن با ماشین تو خیابونا
    حالا اگه نشد من ماشين ميارم يه گاري دارم البته اگه كسي بياد قرار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •