دوست من nvidia یا AMD که برای یک گرافیک خاص درایور نمیدن بیرون و تموم درایورهاشون کلی هست و برای تموم گرافیکها عرضه میشه این رو اگه بتونین برید توی سایت خود nvidia به راحتی در قسمت details متوجه میشید.....
دوست من nvidia یا AMD که برای یک گرافیک خاص درایور نمیدن بیرون و تموم درایورهاشون کلی هست و برای تموم گرافیکها عرضه میشه این رو اگه بتونین برید توی سایت خود nvidia به راحتی در قسمت details متوجه میشید.....
مشکل شما مربوط به گرافیکه با آپدیت درایور هم بنظر من حل نشه چون دایرکست کارت شما کلا پایین 10 باید 10.1 باشه درهرصورت خواستین ازلینک پایین درایور مورد نظر خودتون برای کارتتون دان کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من کارت گرافیکم nvidia GeForce 9500 GT هستش. بی زحمت آخرین درایورش رو برام بذارید.
خودم که نمی تونم سایت NVIDIA رو باز کنم !
متشکرم
ازسایت پایین بسته به نوع سیستم عامل میتونید دان کنید
سلام من لب تابم sony vaio گرافیکم Geforce 310m الان ورژن 197.16 رو سیستممه ... 285.62 رو از سایت خود ان ویدیا دان کردم ولی ذو Setup که میزنم ارور میده اینم عکس
البته 197.16 هم رو Setup میزدم ارور میداد ولی از طریق Divice Manager -- Update Driver -- Have Disk نصب شد ... این جدیده از این طریق هم نصب نمیشه ... وقتی میزنم Reset میشه بعدم گرافیکم میپره ... تو رو خذا بگین چه کار کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها آخرین ورژن انویدیا برای گرافیک 9600gt چیه ؟
دوست عزیز دوباره امتحان کن![]()
ازسایت پایین بسته به نوع سیستم عامل میتونید دان کنید
بنده هم همین مشکل رو با 330m دارم
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
دوستان میشه درایو بتای انویدیا رو 290.36 برای وین 7 .32 bit بذار . کارتم 9500 gt
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)