تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 41 اولاول ... 2935363738394041 آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 404

نام تاپيک: بررسی وضعیت کارتهای گرافیک ATI Radeon HD 4000 در بازار

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ولی الان دیگه هم قیمت شدند
    تفاوت قیمت پاورشون هست که برای 4870 پاور قوی تر و گرون قیمت تری میخواد
    و گرنه 4870 الان از 5770 هم ارزونتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این که ۵۷۷۰ از تکنولوژی جدید استفاده می‌کند که واضح هست ولی‌ عرضه بنده این هست که وقتی‌ یه کسی‌ به طور مثال, از پاور خوبی‌ بهره مند هست و می‌خواد قدرته خوب هم داشته باشه پس بهتره که ما به این شخص یه گرافیک به طور مثل از سری ۴۸۰۰ مثلا ۴۸۹۰ رو بهشون پیشنهاد بکنیم تا ۵۷۷۰ چون طرف میگه من FULL HD و‌ high detail بازی می‌کنم پس ۵۷۷۰ ضعیف هست برایه کار ایشون.
    بد یه نکته دیگه این هست که من بر این باورم که باید ۴۸۹۰ داشته باشن یا امثال این سری داشته باشن این هست که کو بازی با Direct X 11 ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

که کو بازی با Direct X 11 ؟؟؟؟؟؟
    Alien vs Predator
    Dirt2
    BattleForge

S.T.A.L.K.E.R.: Call of PripyatMetro 2033

Battlefield: Bad Company 2

BattleForge

4. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

اگه کسی بخواد 4890 بگیره بهتره که با یه خرده هزینه بیشتر 5830 بگیره .

دوستان 5770 از بین سه برند زیر کدوم بهتره
    گیگابایت ، کلاب و MSI و قیمتشون لطفا ، ممنون .
    [/COLOR][/SIZE]

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

دوستان 5770 از بین سه برند زیر کدوم بهتره
    گیگابایت ، کلاب و MSI و قیمتشون لطفا ، ممنون .
    این سه برد هر سه در یک حد هستند ولی من گیگا رو ترجیه میدم
    GIGABYTE - ATI RADEON HD 5770 - 1GB 210
    دو تای دیگر هم کلاب 195 و msi 200

7. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jojo_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امکانات و قابلیت های DirectX 11 خیلی فراتر از اونیه که فقط جنبه تاثیرش در Game رو در نظر بگیریم .

قابلیت هایی مثل GPGPU بهینه سازی شده به واسطه DirectCompute ، بهینه سازی هر چه بیشتر و بهتر قابلیت multi-threading که حتی ممکنه علاوه بر افزایش کیفیت و جزئیات موجود در تصاویر 3 بعدی ، افزایش کارایی نهایی رو هم به دنبال داشته باشه .

پشتیبانی بهینه تر از OpenCL توسط GPU های سری 5000 و مهم تر از همه قابلیت های دیگه این API جدید که حتی باعث افزایش Multi Core Efficiency هم میشه به شدت وسوسه برانگیزه .

علاوه بر این قابلیت Tessellation در بازی های رایانه ای بر پایه DirectX 11 ، افکت بسیار واقع گرایانه و جالبی هست . در این مورد عکس های زیادی تو نت می شه پیدا کرد .

هر یک از قابلیت ها و امکانات بالا به تنهایی برای خودشون یک انقلاب در صنعت پردازش محسوب میشن .

موارد بالا فقط از قابلیت های DirectX 11 به حساب میومدن .

اما یکی از عوامل مهم دیگه مسئله توان مصرفی این دو نسل هست . تصویر زیر رو ملاحضه بفرمایید :

[/URL]

[/URL]

همان طور که در تصاویر گویاست حداکثر توان مصرفی Radeon 4870 حدودا 60% بیشتر از Radeon 5770 هست !! در واقع میشه با یک پاور 500W Real با تنها یک پورت 6PIN Pci-e و قیمت حدودا 50 الی 55 هزار تومان به صورت کاملا مطمئن و بی دغدغه از Radeon 5770 در یک سیستم High-end استفاده کرد . ولی یک Radeon 4870 در یک سیستم High-end حداقل یک پاور با توان واقعی 600w با قیمت حدودا 80 الی 90 هزار تومان رو طلب می کنه ! در مورد Radeon 4850 و Radeon 5850 هم با مقداری تفاوت کمتر در اختلاف توان مصرفی ( 27% ) هم تقریبا همین شرایط در توان های پایین تر صدق می کنه .

توان مصرفی کمتر در حالت Load و همچنین تکنولوژی های مدیریت مصرف انرژی در حالت Idle باعث شده که مدل های Radeon 5700 نسبت به مدل های مشابه Radeon 4000 دمای کاری در حالت های Idle و Load هم به مراتب کمتر بشه .

قابلیت های اورکلاکینگ مثال زدنی GPU و مخصوصا Memory در این دو مدل Radeon 5700 که دیگه در حال حاضر نیاز به تعریف نداره .

به نقل از دوست خوبم Mahdi_Moosavi
    اقای ultra من یه 4890 با پاور 500w red max که 90 تومن خریدم و cpu x2 550 راه اندازی کردم و مشکلی هم نداشت(حتی با unlock کردن cpu)،در صورتی که شما میگین 4870 به 600w نیاز داره...
    4890 در حالت full load به 180w نیاز داره (که فک نکنم به 165w هم برسه) و اگه یه cpu با توان 125w مثل x4 965 میشه 305w و بقیه قطعات هم 195w که فک کنم خیلی هم اضافه باشه
    لطفا اگه اشتباه میکنم بگین تا سیستم نسوخته

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

اقای ultra من یه 4890 با پاور 500w red max که 90 تومن خریدم و cpu x2 550 راه اندازی کردم و مشکلی هم نداشت(حتی با unlock کردن cpu)،در صورتی که شما میگین 4870 به 600w نیاز داره...
    4890 در حالت full load به 180w نیاز داره (که فک نکنم به 165w هم برسه) و اگه یه cpu با توان 125w مثل x4 965 میشه 305w و بقیه قطعات هم 195w که فک کنم خیلی هم اضافه باشه
    لطفا اگه اشتباه میکنم بگین تا سیستم نسوخته
    دوسنت من راه اندازی میشه ولی پاور ضعیف در طولانی باعث آسیب جدی به قطعات میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه jojo_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوسنت من راه اندازی میشه ولی پاور ضعیف در طولانی باعث آسیب جدی به قطعات میشه!
    یعنی 500w برا این سیستمی که کفتم کمه؟
    به نظرتون غیر از گرافیک و cpu بقیه قطعات چقدر مصرف میکنن؟(بدون کارت --- و کپچر و...)

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

یعنی 500w برا این سیستمی که کفتم کمه؟
    حداقل بالای 550 وات میخوایین
    به نظرتون غیر از گرافیک و cpu بقیه قطعات چقدر مصرف میکنن؟(بدون کارت --- و کپچر و...)
    اینجا نوشته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام . من میخوام یه 5850 از ساپفایر بخرم. میخوام که برد مرجع (نمونه اولیه)باشه. از کجا بفهمم که برد مرجع (Reference) باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •