تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 72 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 715

نام تاپيک: نتایج سراسری 87

داره خودمونی میشه Arman_awn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

2

آخ گل گفتیا !! منم دارم همینو بگم ! به خدا به ما ظلم شد !!! کاش منم نیمه اول 68 بودم ! پارسال هم راضی بودن . همه قبول شدن ! همه !!!! چند بار نکمیل ظرفیت کردن !

من تصمیم داشتم یه سال دیگه بخونم . ولی مثل اینکه با این وضع . هیچی معلوم نیست . بچسبم به همینی که قبول شدم . به چه امیدی رتبه بیارم !؟ مثل این پسر 50 آورده و هیچ جا قبول نشده !!! یکی نمی گه این حقشه بره دانشگاه یا بچه شهید که هیچی درس نخوند با سهمیه اومده بالا ؟!
    نه بابا خوب شد کار ندادی دست خودت، می دونی که وضع قدر افتضاح شده.
    سال قبل وقتی نتایج اومد باور کنین همه بهتر از چیزی شده بودن که انتظارشو داشتن.
    اتفاقاً همه رشته هایی قبول شدن که بازم انتظارشو نداشتن.
    اما امسال، یعنی واسه دوره ما، همه چی عوض شد. همه چی. یادش بخیر یه دوستی
    امسال تو پیش دانشگاهی همش می گفت من چشمم آب نمی خوره کنکور امسالمون
    مثل 86 بچه بازی باشه، مطمئنم هممون رو می کنن عبرت سایرین که همینطور هم شد.

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

برای شکایت کردن چه کاری باید کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برای شکایت کردن چه کاری باید کرد؟
    یه سر اینجا بزن.... ولی چشم اب نمیخوره...
    نامردااااااااااااااااااا.. ....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariax77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این است ثمرات دولت مهر ورز

آخه ما دایه مهربون تر از مادر نخوایم باید کیو ببینیم (ماموت رو ببین!!!)
    گوسفند این یارو خدایی میگه به دلیل مشکلات اسکان و اخلاااااااااقییییییی؟!!!! این بلا رو سر جووونای مردم آوردن.
    کره خر من ریخت این یارو خدایی رو نمیتونم ببینم. توی گفتگوی ویژه خبری 22:30 گراز نفهم نمیدونست چی بگه. گه زدن رفته با بی شرمی تمام میان میگن خوب کاری کردیم. کثافتای بی همه چیز. تف به گور پدر هر کی به این ماموت رای بده. کاپشن پاره.

فقط شما بچه تهرونیا بدونین که حق ماها رو به راحتی خوردین. من که راضی نیستم. البته ناراحت هم نیستم. 4 سال دیگه نوبت شماست که بیاین توی افتضاح ترین دانشگاه ها. ما هستیم فعلا.
    مطمئن باشین چوب این کار رو خواهید خورد. از سال آینده منتظر 10 برابر شدن مشروطی ها باشین. چون استادای تهران حوصله دانشجوی بی مخ رو ندارن. (البته کسایی که رتبه خوب آوردن نوش جونشون تهران ولی کسایی که الان تو کفن نمیدونن چطوری و از کجا تونستن تهران قبول شن الاهی که کوفتشون بشه)

به خدا من همه ی کارهامو کرده بودم واسه عزیمت به تهران. الهی گور به گور بشی ماموت.

ایران سربلند، ایرانی سرفراز و پرچم سه رنگ شیر و خورشید نشان همیشه در اهتزاز باد
    .(جمله ای که همیشه دکتر نوری زاده استفاده میکنه)

5. 2 کاربر از ariax77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آخه ما دایه مهربون تر از مادر نخوایم باید کیو ببینیم (ماموت رو ببین!!!)
    گوسفند این یارو خدایی میگه به دلیل مشکلات اسکان و اخلاااااااااقییییییی؟!!!! این بلا رو سر جووونای مردم آوردن.
    کره خر من ریخت این یارو خدایی رو نمیتونم ببینم. توی گفتگوی ویژه خبری 22:30 گراز نفهم نمیدونست چی بگه. گه زدن رفته با بی شرمی تمام میان میگن خوب کاری کردیم. کثافتای بی همه چیز. تف به گور پدر هر کی به این ماموت رای بده. کاپشن پاره.

فقط شما بچه تهرونیا بدونین که حق ماها رو به راحتی خوردین. من که راضی نیستم. البته ناراحت هم نیستم. 4 سال دیگه نوبت شماست که بیاین توی افتضاح ترین دانشگاه ها. ما هستیم فعلا.
    مطمئن باشین چوب این کار رو خواهید خورد. از سال آینده منتظر 10 برابر شدن مشروطی ها باشین. چون استادای تهران حوصله دانشجوی بی مخ رو ندارن. (البته کسایی که رتبه خوب آوردن نوش جونشون تهران ولی کسایی که الان تو کفن نمیدونن چطوری و از کجا تونستن تهران قبول شن الاهی که کوفتشون بشه)

به خدا من همه ی کارهامو کرده بودم واسه عزیمت به تهران. الهی گور به گور بشی ماموت.

ایران سربلند، ایرانی سرفراز و پرچم سه رنگ شیر و خورشید نشان همیشه در اهتزاز باد.(جمله ای که همیشه دکتر نوری زاده استفاده میکنه)
    حالا تو گفتگوی 22:30 چی گفتن؟
    یعنی دیگه نمیشه اون بدبخت رتبه 41 کاری کنه؟
    باید بمونه سال دیگه نفر اول بشه؟
    اگه من جاش بودم خودکشی می کردم....نامرداااااااااااااا اااااا

اگه نباشه جاش خالی می مونه nkhdiscovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان،مسافر خانه ای به نام تن....

پيش فرض

خدایی رو که نیست! :

کد:
    به تاریخ این خبر هم نگاه کنین! :
    کد:
    اینم تکمیل ظرفیت :

کد:
    اوه! کجای دفتر چه اینو نوشته بودن من که همه رو خوندم؟!

کد:

8. این کاربر از nkhdiscovery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ugly_girl_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Where

پيش فرض

ایران سربلند، ایرانی سرفراز و پرچم سه رنگ شیر و خورشید نشان همیشه در اهتزاز باد.(جمله ای که همیشه دکتر نوری زاده استفاده میکنه)

بچه تهرانی ها حق شما رو نخوردن.میشه بگی بچه های کنکوری امسال چه نقشی تو بومی سازی داشتن؟این کارا ناشی از تصمیمای غلط دولته نه کنکوری های تهران!!!فکر کردی ما اینجا نشستیم خوشحال و خندان داریم به شما میخندیم؟؟نه خیر اصلا هم اینجوری نیست همه واقعا از این کارا ناراحت هستن.برو پست قبلیه منو بخون تا بفهمی نظر ما هم با شما یکیه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اینو میگی یه همکلاسی (دوست نبودیم) که باباش جانباز بود با 26000 شبانه عمران سازه دانشگاه تبریز قبول شد
    اما یه دوستی داشتم با 8000 قبول نشد

آیا این عدالته

خوب اون فرد جانباز ارجش بیشتر از اینه که بیان تو دانشگاه برا فرزندش سهمیه بدن
    اول واسه اونا امکانات رفاهی فراهم کنن
    بهترین دانشگاهها رو براشون بسازن
    اینطوری به ما هم ظلم نمیشه

آقا سال قبل یکی از بچه های همین مدرسمون با رتبه 1022 توی رشته انسانی مدیریت بازرگانی شهید بهشتی قبول شد با سهمیه فرزند جانبازی و ازین حرفا
    من عشقم مدیریت بهشتی بود و از سال سوم به همه میگفتم همینو دوست دارم،رتبه امسالم هم 511 شد ولی قبول نشدم،به جاش مجبورم اقتصاد بازرگانی برم

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

دوستان گرامی من خودم که یه تهرانیم! به شدت با این کارشون مخالفم ، چون یک لحظه خودم رو جای اون داوطلب میذارم دیوونه میشم!
    ولی این هیچ ربطی به داوطلبای تهرانی نداره!
    به همین دلیل هیچ توهینی رو نه به خودم ، نه به تمام داوطلبای تهرانی تحمل نمیکنم!

جلوی خودم رو گرفتم!اگه نه ...

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

بچه ها امسال روز نامه می یاد یا نه ؟
    دیروز اخبار دیدین چه خبر بود شبکه 2 رو هم دیدید ؟ دیدین آخر به معدل هم کشیده شد ؟ از بچه های اینجا کسی اونجا نبود یه اخبار بده ؟ شنیدم دیگه شیشه ی سالمی واسه سازمان سنجش نمونده ؟!ولی واقعا این مسئله بومی سازی دیگه چه بدشانسیی بود ؟ باید اسم ما رو به عنوان بد شانس ترین بچه ها تو دوران تحصیل بنویسن !!!!!!!
    Last edited by mahsa1469; 07-09-2008 at 11:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •