تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 105 اولاول ... 293536373839404142434989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1042

نام تاپيک: Dead Space

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

شما اول انرژی که به صورت نیم دایره هستش رو پر کن با دستگاهی که جلوته
    بعد دکنه سمت راست موس رو بزن و بعد دکمه C
    جلوی در
    ممنون دوست عزیز ردش کردم

آقا بازیه خیلی خوبیه هم از نظر گرافیک هم از نظر گیم پلی و هم نظر جذابیت
    ولی من تصمیم گرفتم بیخیال بازی بشم
    آخه یه جورایی قلبم ضعیفه میترسم سکته بکنم
    البته زیاد نترسیدما ولی خوب از این مدل بازیا زیاد حال نمیکنم با این که از این خیلی خوشم اومد
    چاکرم
    موفق باشید

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

سلام
    بازی را من هم تمام کردم غول اخرش واقعا جذبه خاصی داشت!!!!
    چندتا سوال در مورد داستان
    Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اول اینکه اون موجودات بازی جریانشون چی بوده!!!من فکر کنم نتایج ازمایشاتی بوده که تو ایشیمورا بوده!!!!نظر شما چی هست
    دوم اون دکتر که از پشت شیشه با ما حرف میزد و ریش هم داشت چرا اونکارها را میکرد منظور کشتن اون فرد و بقیه کارهاش!!!
    سوم اینکه تو چپتر 11 بازی اونجا که اون فرد سفید پوشه قلبش سوراخ شد من فکر کنم اون دختر اول بازی زدش!!!چرا اونکار را کرد!!!
    بعد اون دختر که میگفت به ایزاک دوستت دارم!!از کجا تو ایشیمورا بوده ایا ایزاک هم قبلا تو ایشیمورا بوده جریان این دوتا چی بوده و اینکه چرا اخرش به خودش امپول زد و خودشو به اون شکل تبدیل کردش!!
    اینها چیزایی بودند که بعد از تمام کردن یک بار بازی به ذهنم رسید و چون بازیهای زیادی روی سرم ریخته نمیتوانم دوباره از اول برم!!!!
    نظر شما چی هست!!!!کمی درباره داستان صحبت کنیم!!!!
    سلام joey جان

!!!هشدار: وجود spoiler!!!

1)هیولاهای بازی که Necromorph نامیده می شوند حاصل انحراف پروژه ی کلون سازی در ایشیموراست که در این بین دکتر مرسر نقش بزرگی ایفا کرد و تقریباٌ تمامی دانشمندانی که در برابرش مقاومت کردند رو از پیش رو برداشت.
    2)دکتر مرسر به باورهای خرافی ای از جمله "این پروژه ی خداست" و "او از طرف خداوند مأموریت یافته که نسل بشر را از بین برده و Necromorph ها رو جایگزین کند" اعتقاد داشت.او با این سخنان سعی در همراه کردن دانشمندان داشت و مخالفان را با فرو کردن شی ای نوک تیز در وسط پیشانی آنها از بین می برد.
    3)بله.دکتر Kyne توسط Kendra کشته شد.Kendra بعد از کشتن دکتر Kyne به آیزاک گفت که او یک agent حکومتی بوده و مأموریت داشته مارکر رو که در واقع دوباره سازی مارکر اصلی هست رو به زمین برگردونه و این یعنی اینکه امکان پاکسازی ایشیمورا از Necromorph ها وجود نخواهد داشت و آیزاک هم قادر نخواهد بود که از ایشیمورا خارج بشه.اما نیکول،دوست دختر سابق آیزاک به داد آیزاک رسید.
    *توضیح: آیزاک پیش از مبارزه با Hive Mind مارکر رو فعال کرد اما Kendra مارکر رو غیرفعال کرده و به شاتل برگردوند(فعال شدن مارکر سبب غیرفعال شدن Necromorph ها می شد) و وقتی قصد داشت با شاتل فرار کنه توسط Hive Mind کشته شد.
    4)نیکول قبلاٌ به عنوان یک پزشک متخصص به ایشیمورا اعزام شده بود و آشناییش با آیزاک بر می گرده به قبل از اعزام به ایشیمورا.در مورد اینکه چرا نیکول خودش رو به این شکل درآورد در بازی توضیحی داده نشد و احتمالاٌ در قسمت های بعدی مشخص خواهد شد.

3. این کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

من يه سوال برام پيش اومده .
    من كلا بازي رو تموم كردم ولي تو هيچ كدوم از مراحلش همچين موجودي رو نديدم . اين رو هم كه ميبينيد عكش رو از اون دموي بازي گرفتم. مخواستم بدونم اين موجود تو كدوم مرحله هستش؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

يه سوال ديگه و اون اينه كه شما ميگيد نيكول خودشو به اين شكل در اورد منظورتون چيه . البته من اينو ديدم كه نيكول به خودش امپول زد ولي بعدش كه چيزي نشون نميده كه نيكول به چي تبديل شده؟ در ضمن اون اخر بازي كه ايزاك ميره سوار اون فضا پيما ميشه وقتي كلا هش رو از سرش بر ميداره بعد يه اهي ميكشه و بعد صفحه سفيد مشه و در اين موقع يه صداي جيغ وشتناگي مياد , مخوام بدونم اون صداي جيغ چي بود؟
    Last edited by soliman; 15-11-2008 at 23:25.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام دوباره!!!خوصصا اقا ساسان که من همیشه وقتی باهاش صحبت میکنم بر دانشم افزوده میشه !!!!
    ای کاش تو همین تاپیکهای بازیها اینجور بحثی در مورد داستان بشه که هم به جمعبندی خوبی برسیم و تحلیلمون از بازی بهتر از قبل باشه!!!!خصوصا داستان بازیها که یکی از ارکان اصلی هست نه اینکه بیایم در مورد اینکه سیستم من اینه ایا بازی اجرا میشه یا نه و دانلود ترینر و ............... بحث کنیم!!!ولی خیلی ها بازیها را تمام میکنم هر چقدر اون بازی شاهکار باشه!!!همین جوری از بغلش رد میشن!!!!به نظر من بهتر هست بیشتر از اینها روی نکات بازیها توجه بشه!!!!
    Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    خوب با تشکر از تو ساسان عزیز دوباره!!!
    اما میرسیم سر بحثمون من قبل از بازی خونده بودم خیلی جاها!!!سفینه ایشیمورا صرفا یک سفینه حفاری بوده!!!که در اون کارهای حفاری سیاره های به اصطلاح مرده انجام میشه اما وجود نکرومورفها که شما هم اشاره کردید حاصل پروژه کلون سازی بودند ایا به نظر شما این کار کلون سازی به صورت مخفیانه انجام میشده!!!یعنی بدون اطلاع به سازمان خاصی چون احساس من اینه که این پروژه شوم خصوصی بوده و پنهانی!!!میخوام بدونم نظر شما چیه؟؟؟
    یا نه اصلا سفینه ایشیمورا سفینه حفاری نبوده!!!!!
    و نکته بعدی جناب مرسر هستند که در نوع خود اعتقاد خاصی پیدا کرده بود که من احساس میکنم به مرور زمان به این باور رسیده بودش!!!نمیدونم ایا از روی وسواس و یک جور حالت روانی پیدا کرده بوده یا قضیه این طور طرز فکرش چیز دیگه ای بوده!!!
    خود به خود من را یا دکتر استایمن بایوشاک میاندازه!!!نمیدونم چرا البته شاید این تشابه را فقط من هستم که اینطور میدونم!!شایدم نباشه
    ولی خوب استایمن هم به مرور زمان اتفاقاتی براش میفته که دچار وسواس در کار و البته افراط بیش از حد در رسیدن به اهدافش باعث شد که به یک خونخوار و جانی تبدیل بشه و این حس برای من به نوعی البته مقادیر اندکی در مورد دکتر مرسر صدق میکنه!!البته بازم میگم مقادیر اندکی
    البته بهتر بودش از باورهای دکتر مرسر زیاد اشکار میکردن چون اینطور من حس میکنم سرسری از روش گذشتند!!!
    که این قضیه در BioShock به خوبی بهش پرداخته میشه یعنی منظور اهداف هر یک از شخصیتها و کارهاشون!!!اما در اینجا اونطور که باید و شاید انتظار داشتیم اشکار نشد!!!
    و البته در مورد سوم چرا ایزاک را با خودش نبرد!!!الته به نظر میرسه شماره دومش که 100 % ساخته خواهد شد داستان بازی وسیعتر بشه چون حس من به من میگه پشت این قضیه داستان اهداف شومی که توسط کله گنده ها هدایت میشده کشیده شده!!!نظرت چی هست؟؟
    البته ما به جوابهای زیادی در قسمت بعدی خواهیم رسید!!!!

اما Soliman جان
    اون تصویر که قبل از بازی خیلی جنجال به پا کرد!!که همه میگفتند ایزاک خودش هیولا هست یا بعد میشه چیزی جز نتیجه فینیشهیم یکی از نکرومورفها روی ایزاک نبودش!!!
    اون موجودات را یادت میاد که کوچیک بودند و یک کله بودند و 4 تا پا داشتند که هی میپریدن سر ادم وقتی که نمیتوانستی اونها را از خودت جدا کنی سرت را قطع میکردند و میرفتند داخل گردن و ایزاک به این شکل در می امد!!!!مطابق عکس!!!

7. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

يه سوال ديگه و اون اينه كه شما ميگيد نيكول خودشو به اين شكل در اورد منظورتون چيه . البته من اينو ديدم كه نيكول به خودش امپول زد ولي بعدش كه چيزي نشون نميده كه نيكول به چي تبديل شده؟ در ضمن اون اخر بازي كه ايزاك ميره سوار اون فضا پيما ميشه وقتي كلا هش رو از سرش بر ميداره بعد يه اهي ميكشه و بعد صفحه سفيد مشه و در اين موقع يه صداي جيغ وشتناگي مياد , مخوام بدونم اون صداي جيغ چي بود؟
    اول از همه بهتر بود نوشتت را سفید میکردی تا کسانی که بازی را انجام ندادند و نمیخواهند موضوع روشن بشه نبینن!!!
    خوب وقتی نکول به خودش امپول زد در واقع احتما میدم ویروسی بوده که به بدنش تزریق کرد و خودش را به اون موجود در صحنه اخر بازی تبدیل کردش!!!
    شما احتمالا دقت نکردی!!!
    اون اخر که ایزاک کلاهش بر میداره!!یک لحظه از روی دوست داشتن نیکول اون صحنه را میبینه و ناراحتی در چهره او هم موج میزنه بعد که به سمت راست خودش نگاه میکنه نیکول با قیافه وحشتناک یک لحظه میاد طرف ایزاک و تصویر قطع میشه و بازی تمام میشه!!!!

9. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

ممنونم joey jordison جان توضيحاتت مختصر و مفيد بود.
    من دوباره بازي رو تمومش كردم و صحنه اخر بازي رو دوباره با دقت نگاه كردم اما اين دفعه با تنظيمات گرافيك بالا و اين دفعه به جاي اون صفحه سفيد نيكول رو ديدم كه با اون قيافه و حشتناك به ايزاك نگاه ميكرد و اون جيغ وحشتناك مربوط به نيكول بود.

11. این کاربر از soliman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

با سلام دوباره!!!خوصصا اقا ساسان که من همیشه وقتی باهاش صحبت میکنم بر دانشم افزوده میشه !!!!
    ای کاش تو همین تاپیکهای بازیها اینجور بحثی در مورد داستان بشه که هم به جمعبندی خوبی برسیم و تحلیلمون از بازی بهتر از قبل باشه!!!!خصوصا داستان بازیها که یکی از ارکان اصلی هست نه اینکه بیایم در مورد اینکه سیستم من اینه ایا بازی اجرا میشه یا نه و دانلود ترینر و ............... بحث کنیم!!!ولی خیلی ها بازیها را تمام میکنم هر چقدر اون بازی شاهکار باشه!!!همین جوری از بغلش رد میشن!!!!به نظر من بهتر هست بیشتر از اینها روی نکات بازیها توجه بشه!!!!
    Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    خوب با تشکر از تو ساسان عزیز دوباره!!!
    اما میرسیم سر بحثمون من قبل از بازی خونده بودم خیلی جاها!!!سفینه ایشیمورا صرفا یک سفینه حفاری بوده!!!که در اون کارهای حفاری سیاره های به اصطلاح مرده انجام میشه اما وجود نکرومورفها که شما هم اشاره کردید حاصل پروژه کلون سازی بودند ایا به نظر شما این کار کلون سازی به صورت مخفیانه انجام میشده!!!یعنی بدون اطلاع به سازمان خاصی چون احساس من اینه که این پروژه شوم خصوصی بوده و پنهانی!!!میخوام بدونم نظر شما چیه؟؟؟
    و البته در مورد سوم چرا ایزاک را با خودش نبرد!!!الته به نظر میرسه شماره دومش که 100 % ساخته خواهد شد داستان بازی وسیعتر بشه چون حس من به من میگه پشت این قضیه داستان اهداف شومی که توسط کله گنده ها هدایت میشده کشیده شده!!!نظرت چی هست؟؟
    البته ما به جوابهای زیادی در قسمت بعدی خواهیم رسید!!!!
    خواهش می کنم Joey جان.لطف دارید

!!!هشدار:وجود spoiler!!!
    من فکر می کنم این قضیه ی کلون سازی محرمانه بود چرا که کادر USG Kellion کوچکترین اطلاعی از کلون سازی در ایشیمورا نداشتند.به علاوه در یکی از log های صوتی بازی یکی از دانشمندان میگه که قصد داره که پیامی درباره ی کارهایی که در ایشیمورا در جریان هست بفرسته و همه رو از این قضیه آگاه کنه.

احتمالاٌ Kendra و بالادستاش نمی خواستند که کسی از قضیه بویی ببره و به همین دلیل Kendra نمی خواست آیزاک رو با خودش ببره.
    به هر حال قسمت های مبهمی وجود داره که به احتمال فراوان در شماره(یا شماره ها)ی بعدی پاسخ داده خواهد شد.

13. این کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

اقا همه دارن سفید مینویسن

کسی هست که داستان کل رو بنویسه
    مثل این رزدینت که میدران و همکارا انجام دادن
    Last edited by king-hitler2; 16-11-2008 at 16:21.

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستش عکست نصفه بود یعنی کل اتاق نبود
    یه عکس بهتر بزار
    من با کیبرد بازی میکنم
    سلام ...
    اینم عکس از تمام جهات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    ممنون ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •