نه عزیز جان آخه چیه c5 خاص هست ؟؟؟؟؟؟؟؟///
به نظر من بهتره فرشاد اسم اینجا رو به خودرو های سوپر اسپرت و خاص تغییر بده تا خودرو های خوف![]()
نه عزیز جان آخه چیه c5 خاص هست ؟؟؟؟؟؟؟؟///
به نظر من بهتره فرشاد اسم اینجا رو به خودرو های سوپر اسپرت و خاص تغییر بده تا خودرو های خوف![]()
یک ماشین رو راحت میشه عبور موقت کرد ؟!
خرج داره ؟! چقدر ؟ زمانی که میبره و ...
این ماشین یک هفته است تو شهر ما میگرده ...
گنبد کاووس - استان گلستان ...
نیسان 350 z ... قیمتش چنده ؟!
![]()
Last edited by Benygh; 02-09-2009 at 15:48.
22 تا 29 هزار دلار قيمت داره مدل 2008
بستگي به نوعش داره
را میزنینه عزیز جان آخه چیه c5 خاص هست ؟؟؟؟؟؟؟؟///
به نظر من بهتره فرشاد اسم اینجا رو به خودرو های سوپر اسپرت و خاص تغییر بده تا خودرو های خوف
ببخشید اشتباه تایپی بود
منظور من مرسدس بنز s500 نه c5 اخه c5 هم شد ماشین خوف
از کجا می شه فهمید چه مدل هایی و چند تاش به ایران وارد شده
مثلا از مدل مرسدس اس 500 چند تا به ایران وارد شده
من سال 87 بنتلی کانتیننتال GT سفید دیدم
Last edited by Amin-Nasim; 07-09-2009 at 10:49.
تنها راه فهمیدن اینکه دقیقا چه مدلی وارد شده چه مجوز پلاک بگیره چه اینکه گذر موقت دسترسی به اطلاعات گمرک ها هستش تنها کسی که من توی این انجمن میشناسم میتونه در این موارد اطلاعات بده پوریا هستش.
از کجا می شه فهمید چه مدل هایی و چند تاش به ایران وارد شده
مثلا از مدل مرسدس اس 500 چند تا به ایران وارد شدهممنون رامین جان! اگه مدل خاصی مد نظرتونه بگید تا آمارش رو براتون دربیارم!تنها راه فهمیدن اینکه دقیقا چه مدلی وارد شده چه مجوز پلاک بگیره چه اینکه گذر موقت دسترسی به اطلاعات گمرک ها هستش تنها کسی که من توی این انجمن میشناسم میتونه در این موارد اطلاعات بده پوریا هستش.
درسته! اون کنتیننتال GT سفید با تودوزی مارون(قرمز) که از Luxary Cars دوبی خریداری شده بود و به ایران آورده شده بود! اردیبهشت امسال دوباره برگشت به همون دوبی!من سال 87 بنتلی کانتیننتال GT سفید دیدم
آقا جگوار هم خوف حساب میشه
یه دونش تو بوشهر هست نمیدونم مدلش چیه ،ولی فک کنم قدیمی باشه
از کویت اوردتش اینجا 14 تومن رفته پلاک بگیره براش گفتن 50 تومن میگیرن پلاکش میکنه ،اونم 500 تومن داده پلاک موقت 6 ماه گرفته
حالا اگه عصر رفتم پیشش یه عکس میگیرم ازش!!!
ماشینش کپ اینه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdi_360; 07-09-2009 at 13:38.
می خواستم بدونم چند تا لامبورگینی از مدلهای مختلف به ایران وارد شدهاگه مدل خاصی مد نظرتونه بگید تا آمارش رو براتون دربیارم
آیا هنوز در ایران تردد دارند
اگه می شه منبع رو می توی به ما هم معرفی کنید
باور میکنین که خوفترین خودرویی که من تو ایران دیدم ژیان بود! جدی میگم! میگی نه؟ به این 2 تا دلیل نگاه کن:
1)موقع دور زدن از باندی به باند دیگه خیلی نرم تر و راحت تر از بنز ای300 مدل 2008 دور زد!
2)از هر سوراخی که پیدا کنه سبقت میگیره! (چون پهناش کوچیک تر از اون بنزه بود)
بی شوخی خودم با دو تا چشمم صحنه سبقت و دور زدن دو تا ماشین رو دیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)