تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 502 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خیر هیچ گارانتی رسمی نداره ... یادتون رفته تحریم هستیم ؟

گارانتی های غیر رسمی ولی خوب :

همپارد

ایران اچ پی

سبز

امتیاک پرشین

2. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام فعلاً با این طرح مسخرۀ مالیات بر ارزش افزوده باید نزدیک 50 هزار تومان پیاده بشید. صبر کنید ببینم اعتصابات به کجا کشیده می شه. فعلاً بازار کامپیوتر به طور رسمی این طرح رو اجرا می کنه .

آیا کسی از زمان اومدن سری جدید dv5 به خاور میانه خبر داره ؟

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنماییت؛ شکی نیست که 9600 از 9200 بسیار قوی تره !
    والا دوستان رو نمی دونم ولی من حقیقتا حیفم میاد با یه دستگاه 1 میلیون و سیصد چهارصد هزار تومنی بشینم بازی کنم !! دستگاه بازی همه جورش موجوده پس ...

عمده کار گرافیکی من با لپ تاپ شاید درحد یه فتوشاپ یا نرم افزارهای مشابه و یا دیدن یه فیلم باشه، حالا شاید بعضا هم یه بازی بکنم ولی اینکه فقط بازی کنم نه!

شما میتونی راهنماییم کنی که برا این جور کارها 9200 گزینه مناسبیه یا باید برم سراغ9600 ؟؟
    (در واقع دارم 9600 با کارایی بالا رو میدم و به جاش9200 با کارایی پایین تر می گیرم + نقصهای گرما و باطری رو هم برطرف می کنم)
    براي كار فتوشاپ بيش از هر چيز به حافظه با ظرفيت بالا و در صورت كار با تصاوير چند لايه بزرگ با فيلترهاي متعدد ترجيحا به هاردهاي سرعت بالا نظير هاردهاي اسكازي يا SSD نياز داريد. پردازنده و گرافيك dv4t-1050 براي اين كار كافيه. فيلم ديدن هم كه سخت‌افزار خفن نمي‌خواد (حتي اگر Full HD باشه و نياز به Decoding هاي پيچيده داشته باشه، همين سيستم جوابتو ميده). در مورد بازي هم اگر نخواهي بازي هايي نظير Crysis را بازي كني و در مورد نحوه اجرا شدن ساير بازي ها هم سخت‌گير نباشي، مشكلي پيش نمياد. ولي گرافيك هاي GeForce از سري 8 به بعد كه مجهز به 256 مگابايت حافظه اختصاصي باشن از تكنولوژي PhysX و Cuda پشتيباني مي‌كنند كه كاربردهاي جالبي داره (اگه دوست داشتي بگو بيشتر واست توضيح بدم!) و خوب 9200 نمي‌تونه به خوبي 9600 از اين ويژگي استفاده كنه! در كل اگر گرافيك براتون مهم نيست انتخاب خوبيه. يه گزينه ديگه هم وجود داره كه بد نيست مقايسش كني (پيشاپيش از مقايسه نه چندان حرفه‌اي خودم معذرت مي‌خوام، قصدم يه مقايسه ساده بود):

dv5z-1050
    -------------
    - پردازنده ضعيف‌تر (تقريبا 30%)
    - هارد 320
    - Blu-Ray
    - عدم پشتيباني از پروتكل IEEE 802.11n
    - صفحه نمايش بزرگتر 15.4
    - گرافيك قوي‌تر ATI (تقريبا 20%)
    - Finger Print Reader
    - وزن 300 گرم سنگين‌تر
    - عمر باتري تقريبا برابر
    - حدودا 8-9 درجه بيشتر گرم ميشه و در مورد صداي فن فكر مي‌كنم با dv4t-1050 برابر باشه

مشخصات دقيق‌تر را ميتوني از سايت HP بگيري!

تقریبا تا کی باید صبر کنم؟
    ظاهرا اين لپتاپ فعلا تمام شده و يه عده از فرصت استفاده مي‌كنند و قيمت ها را مي‌پرونند. پس بهتره يكي دو هفته صبر كرد. فكر هم نمي‌كنم قيمتش تغيير چنداني بكنه، تغيير قيمت پايه ناشي از تغييرات پي در پي HP در قطعات پيشنهادي و تخفيف هاشه كه يه جورايي همديگه را پوشش مي‌دهند و كانفيگ نهايي تغيير چنداني نمي‌كنه! در مورد باتري چيز زيادي دستگيرم نشد ولي ممكنه باتري 12 سلولي با كانفيگ‌هاي بالاتر ارائه بشه، مثلا 1080!!!... راستي اگر ممكنه يك نفر لطف كنه و يه عكس از لپتاپ با باتري 12 سلولي بذاره. ميخوام بدونم چقدر ضايعه!

5. 2 کاربر از T.N.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی می دونه تفاوت گرمای 1050 و 1060 چقدر هست؟ آیا واقعا 1050 به طور قابل قبولی از 1060 خنکتر است؟
    لطفا اگه کسی درباره ی میزان گرمای 1050 اطلاع داره دربارش توضیح بدهد و اون رو با 1060 مقایسه کند.
    اينطور كه سايت‌هاي خارجي نظير studentbuyingguide و notebookreview نوشتند، بله واقعا خنك‌تر هست.
    يه نگاهي به اين لينك‌ها بنداز (قسمت Heat & Noise)، منظورمو متوجه ميشي!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

7. این کاربر از T.N.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ایا مدل های سری dv5 , dv7 نسخه Artist Edition ندارند چون یه سری از مدل های اچ پی دارای ویرایش هنری هستند که از طراحی های بی نظیری برخوردار هستند می خواستم لپ تاپی در حد قدرت dv5-1070 بخرم اما زیبا هم باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام ميشه بيگين بين ِHP DV5 1060 و HP Dv5 1050 كدوم بهتره ؟ تقريبا يك قيمت هستن. با تشكر

داره خودمونی میشه bijan.tm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

T.N.T جان بازم ممنون؛
    میتونی یکمی در مورد تفاوتهای سی پی یو dv5 1050 کهAMD turion 2.2 2m هست و dv4 1050 با سی پی یو intel 2.26 3m توضیح بدی و اونها رو از نظر اختلاف سرعت، گرما و مصرف باطری مقایسه کنی ؟

راستی تهران چه جور بود، به اسرار بازار تونستی دست پیدا کنی ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام ميشه بيگين بين ِHP DV5 1060 و HP Dv5 1050 كدوم بهتره ؟ تقريبا يك قيمت هستن. با تشكر
    اين دو مدل كه در بازار ايران رايج هستند در واقع dv5z-1050 و dv5t-1060 هستند. سري z از پردازنده AMD و سري t از پردازنده Intel استفاده ميكنه. 1060 بسيار قوي‌تر از 1050 به خصوص در زمينه كارهاي گرافيكي ولي خوب بيشتر گرم ميشه و عمر باتريش كمي كمتر هست (تقريبا 15 دقيقه). علت قيمت برابرشون هم استفاده 1050 از درايو Blu-Ray هست كه حدود 200$ به قيمتش اضافه كرده.

داره خودمونی میشه bijan.tm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

دوباره سلام؛
    من امشب رفتم بازار طالقانی که dv4 1050 بگیرم؛ یکی گفت ندارم ولی dv4 1040 دارم دقیقا با همون مشخصات dv4 1050 , با قیمت 1.280 !!!!!

من اصلا dv4 1040 ندیدم و نمیدونم طرف راست میگه یا نه !!
    ولی گفت به شرطی بهت میدم که دقیقا کانفیگ با 1050 یکی باشه، حالا از دوستان کسی هست که بدونه قضیه چیه ؟

فقط خیلی فوریه چون قرار شده فردا صبح برم سراغش ...

ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

T.N.T جان بازم ممنون؛
    میتونی یکمی در مورد تفاوتهای سی پی یو dv5 1050 کهAMD turion 2.2 2m هست و dv4 1050 با سی پی یو intel 2.26 3m توضیح بدی و اونها رو از نظر اختلاف سرعت، گرما و مصرف باطری مقایسه کنی ؟

راستی تهران چه جور بود، به اسرار بازار تونستی دست پیدا کنی ؟؟؟
    با اين كه من از طرفداران AMD هستم، بايد اعتراف كنم كه بعد از يك دوره كوتاه موفقيت AMD در يكي دوسال اخير روند خوبي را دنبال نكرده و به طور چشمگيري از رقيب خودش Intel عقب افتاده!
    با اينكه پردازنده مد نظر شما يعني AMD Turion X2 Ultra 2.2 GHz جزو پلتفرم Puma محسوب ميشه و نسبت به Turion X2 هاي قبلي سريع‌تر هست ولي دركل در رقابت با Intel Core 2 Duo كم مياره. به خصوص پردازنده Intel كه مد نظر شما هست از پردازنده هاي پلتفرم جديد Centrino 2 محسوب ميشه كه سرعت و كارايي بالاتري را ارائه ميده.
    اينم مقايسه مشخصات دو پردازنده:
    Intel Core 2 Duo P8400 AMD Turion X2 Ultra ZM-82
    ---------------------------- --------------------------------
    FSB: 1066 MHz 3600 MHz
    L2 Cache: 3 MB 2 MB
    Clock: 2.26 GHz 2 GHz
    Thermal Design Power: 25 W 35 W
    Manufactoring Technology: 45 nm 65 nm
    64 bit Support: Yes Yes

از لحاظ سرعت اين پردازنده Intel از پردازنده AMD مذكور حداقل 30% سريعتر هست و 40% كمتر باتري مصرف ميكنه (ولي براي مقايسه بهتره كل مصرف لپتاپ را در نظر بگيري) و درمورد ميزان گرماي توليدي هم بايد بگم كه AMD همواره كمي گرم‌تر بوده ولي در مورد اين دو پردازنده خاص اطلاعي ندارم.

14. این کاربر از T.N.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •