من تا جایی که میدونم برای جلوگیری از این جوش هایی که از راه اصلاح ایجاد میشه استفاده میشه !روی جوش های بعد از اصلاح_البته همه افتر شیو های موجود این خاصیت رو ندارن)
من تا جایی که میدونم برای جلوگیری از این جوش هایی که از راه اصلاح ایجاد میشه استفاده میشه !روی جوش های بعد از اصلاح_البته همه افتر شیو های موجود این خاصیت رو ندارن)
جوش هاتون چه نوعی هست؟
آیا قبلا هم جوش داشتید یا نه؟
خیر
همشون این کارایی رو نداره
بهترینشون seagull هست!
آره ... من کلا آدم جوشی هستمجوش هاتون چه نوعی هست؟
آیا قبلا هم جوش داشتید یا نه؟![]()
سلام.
اقا من موهای کلم کم پشته چیکار کنم؟
چی مصرف کنم؟
سشوار 2 روز در میون میزنم و کرم موی داکس قرمز البته من از بدو تولد موهام کم پشت بوده
پس بهتره زير نظر يه پزشك خوب و متخصص از قرص هاي گرون قيمت ايزوترتينوئين استفاده كني تا عمر داري جوش نزني...ولي حتما زير نظر پزشك چون عوارض داره...
اگه ذاتي كم پشت هستيد كه كاري نميشه كرد...
مگه قیمتش چنده ؟پس بهتره زير نظر يه پزشك خوب و متخصص از قرص هاي گرون قيمت ايزوترتينوئين استفاده كني تا عمر داري جوش نزني...ولي حتما زير نظر پزشك چون عوارض داره...
من که پول ندارم![]()
در مورد جوش صورت می خواستم بگم که محصولات اوریفلیم خوبه. محلول چای یا تونر را روی صورت بمالید بعد از مدتی جوش ها خشک میشه
در مورد سفید کردن یا سرحال کردن پوست از ژل گیاه آلوو ورا استفاده کنید و هرشب بمالید روی صورت تا صبح
از ویتامین C استفاده کنید و ویتامین E در صورتی که خود ارضایی در کار نباشد چون این کار هم پوست را تیره و باعث ریزش مو و باعث گودی چم میشود.
سلام.
من مدتی قبل به دلیل یه حساسیت که علتش رو هنوز نفهمیدم صورتم شروع کرد به جوش زدن و تا مدتی هم ادامه پیدا کرد ! تا قبل از این صورتم پوست خیلی خوبی داشت ! از جوش خبری نبود و لک هم نداشت . بعد از یه مدت یه دفعه جوش ها تموم شدن ! جوش ها فقط روی گونه ها و نواحی کناری دماغ به طرف قسمت های کناری صورت میزدن ! یعنی پیشانی و قسمت ریش ها جوشی وجود نداشت ...
الان که جوش ها تموم شدن و دیگه بهم جوش نمیزنه جای اون ها مونده و چون فقط در یک نواحی خاصی جوش بهم میزد جای اون ها هم فقط توی اون نوحی مونده و بقیه قسمت های صورت تقریبا بدون لک هستش و به همین دلیل شکل خوبی نداره و یه مقدار خودم با این جای جوش ها الان مشکل دارم و اعصابم رو خورد میکنه چون تا قبل از این از این مشکل ها نداشتم !! البته حالت حاد و خیلی تابلویی نداره !
حالا می خواستم بدونم به جز مراجعه به پزشک ! پیشنهاد شما اساتید چی هست و به نظرتون از چه چیزایی استفاده کنم واسه از بین رفتن جای این جوش ها و شاداب شدن پوست صورتم !؟
در ضمن من پسر هستم و بیست سالمه و روزی یک بار هم صورتم رو با ژل شستشوی صورت سینره میشورم و بعضی مواقع هم از کرم C20 شرکت آردن هم استفاده می کنم ...
منتظر راهنمایی های شما دوستان عزیز هستم ...
به جز مراجعه به پزشک ! مراجعه به داروخونه و دریافت کرم مورد نظر![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)