تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 70 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 698

نام تاپيک: سوالات و مشکلات مربوط به نصب چندین سیستم عامل در کنار یکدیگر

داره خودمونی میشه javajava's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    منجیل(شهر باد)

پيش فرض

سلام
    من یه هارد جدید گرفتم الآن 2 تا هارد دارم
    تو یکی اکسپی نصب کردم
    رفتم تو اون یکی هاردم سون نصب کنم که بعد نصب هی این ارورو میده چیکار کنم؟!
    الان با اکسپی اومدم که کمکم کنین
    ممنون
    file:\Windows\system32\winload.exe
    status: 0xc000000d

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    من یه هارد جدید گرفتم الآن 2 تا هارد دارم
    تو یکی اکسپی نصب کردم
    رفتم تو اون یکی هاردم سون نصب کنم که بعد نصب هی این ارورو میده چیکار کنم؟!
    الان با اکسپی اومدم که کمکم کنین
    ممنون
    file:\Windows\system32\winload.exe
    status: 0xc000000d
    پارتيشن Primary که ويندوز روش نصب ميشه حتما بايد اکتيو باشه ولي در پارتيشن هاي Extended نيازي به اکتيو بودن نيست و ويندوز ديگر البته به شرطي که ويندوزي در پارتيشن اکتيو موجود باشه در درايو Extended نصب ميشه.
    براي مثال ويندوز xp اگه در درايو C که primary و اکتيو هست نصب شده باشه ميشه ويندوز 7 رو در درايو D که Extended باشه به راحتي نصب کرد .
    در هارد 3 پارتيشن Primary ميشه ايجاد کرد که فقط يکي رو ميشه اکتيو نمود که ويندوز نصب کرد . از 3 پارتيشن Primary ايجاد شده فقط يک درايو قابليت رويت در ويندوز هست و 2 درايو بقيه اجبارا بصورت Hide درميان که نميشه اونا رو در ويندوز رويت کرد .البته فقط در Disk Managment قايل رويت خواهند بود ولي عملا غير قابل استفاده هستند.
    خوب شايد بپرسي پس به چه دردي ميخوره؟ بهترين روش براي اين هست که سه ويندوز مختلف روشون نصب کرد و اين سه ويندوز به هم هيچ ارتباطي ندارند يعني اگه يکي از ويندوزها يا هارد ويروسي بشه و ويندوزي رو از کار بندازه ميشه به راحتي با ويندوز ديگه بالا اومد و کل هارد رو اسکن کرد . به اين حالت اصطلاحا Multi Primary ميگن.

و اما مشکل شما :

شما وقتي ويندوز 7 رو در هارد ديگه نصب ميکنين يعني اين عمل روي پارتيشن Primary و اکتيو انجام ميگيره و چون ويندوز xp هم در هارد ديگه همين شرايط رو داره و از اونجاييکه نميشه همزمان دو پارتيشن اکتيو داشت مشکل مذکور بوجود مياد.
    ويندوز وقتي ميخواد بوت بشه نياز به فايل بوت داره که اونم در پارتيشن اکتيو و قسمت MBR رايت ميشه . ولي چون اطلاعات مربوط به بوت روي يک پارتيشن اکتيو رايت ميشه و شما ويندوز 7 رو روي پارتيشن ديگه نصب ميکنين اين امکان براي ويندوز نامفهوم هست يعني در حقيقت فايل بوتي براي 7 ايجاد نميشه که بخواد بوت بشه.

شما دو راه داري :

1- يا از خاصيت مولتي Primary استفاده کني و هر ويندوزي رو که خواستي بوت کني با استفاده از برنامه هاي تحت داس پارتيشن C رو اکتيو کني که در اينصورت فقط يه ويندوز قابل دسترس خواهد بود
    2- يا مثله روش معمول ، ويندوز Xp رو در درايو C و ويندوز 7 رو در درايو D يک هارد نصب کني و از قابليت Multi Boot ويندوز 7 استفاده کني. در اينصورت 2 ويندوز هم به راحتي قابل دسترس هستند.
    هارد ديگه رو هم ميتوني کلا بصورت Primary پارتيشن بندي کني تا در ويندوز شناسايي بشه ولي در اين حالت هارد دوم بصورت درايو D در ويندوز نمايش داده خواهد شد . چون اولويت پارتيشن ها ابتدا با Primary ها و بعد Extended ها هست.
    يا ميتوني يک حجم کم مثله 2 گيگ به پارتيشن Primary هارد دوم اختصاص بدي و اونو Hide کني و بقيه رو پارتيشن بندي کني که بصورت Extented خواهند بود و در ويندوز هم بعد از پارتيشن هاي درايو هاي هارد اول شناسايي خواهند شد. منتهي اون 2 گيگ هارد غير قابل استفاده خواهد شد.

3. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بحث پارتيشن بندي خيلي مکافات داره بهتره بدي کسي که به اين کار وارد هست برات انجامش بده . ممکنه به اطلاعاتت آسيب برسه.

يه مورد هم هست :
    اگر مادربردت قابليت Raid داشته باشه و هاردي که خريدي هم حجم هارد اولت باشه ميتوني از اين امکان استفاده کني. منتهي در ريد کردن اطلاعات پاک ميشه يعني شما بايد از اطلاعات مهمت در هارد اول بکاپ بگيري.
    در حالتي که دو هارد ريد ميشه کل حجم دو هارد بصورت يک هارد تبديل ميشه . ولي باز شما بايد ويندوز XP رو در درايو C و ويندوز 7 رو در درايو D نصب کني تا از مولتي بوت استفاده کني.

5. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه javajava's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    منجیل(شهر باد)

پيش فرض

بحث پارتيشن بندي خيلي مکافات داره بهتره بدي کسي که به اين کار وارد هست برات انجامش بده . ممکنه به اطلاعاتت آسيب برسه.

يه مورد هم هست :
    اگر مادربردت قابليت Raid داشته باشه و هاردي که خريدي هم حجم هارد اولت باشه ميتوني از اين امکان استفاده کني. منتهي در ريد کردن اطلاعات پاک ميشه يعني شما بايد از اطلاعات مهمت در هارد اول بکاپ بگيري.
    در حالتي که دو هارد ريد ميشه کل حجم دو هارد بصورت يک هارد تبديل ميشه . ولي باز شما بايد ويندوز XP رو در درايو C و ويندوز 7 رو در درايو D نصب کني تا از مولتي بوت استفاده کني.
    خيلي ممنون از راهنماييتون مشكلم حل شد، طبق فرمودتون ويندوز سون رو تو هارد اول نصب كردم كه راحت بالا اومد.
    Last edited by javajava; 21-03-2011 at 22:41.

7. این کاربر از javajava بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من کامپیوترم روش ویندوز xp و سیستم عامل یونیکس نصب بود برای xp مشکل پیش آمد به هر حال تقریبا درست شده اما مشکل اصلی من اینجاست که قبلا کامپیوترو که روشن میکردم اگر چیزیو نمیزدم یا اگر enter میزدم مستقیم وارد یونیکس میشدم و اگر تایپ میکردم dos وارد یک صفحه میشد که 2تا خط اونجا بود اولیش ویندوز بود که انتخاب میکردم و وارد ویندوز میشدم دومین خط هم که نوشته بود ms-dos که من با این کاری نداشتم.
    حالا مشکل من اینجاست که دیگه نمیتونم وارد یونیکس بشم و مستقیم سیستم میاد جای همین 2 تا خط
    آیا راهی هست که من بتونم وارد یونیکس بشم مثل قبل؟
    شنیدم با نرم افزار boot magic میشه اگر درسته لطفا لینک دانلود و طرز کارشو به بنده بفرمایید که خیلی واسم حیاتی هست وارد شدن تو یونیکس
    با سپاس فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    کسی نیست جواب بده یا جواب من سخته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نمیدونم چرا نمیثونید یه سر به تاپیک بزنید جواب کاربرو بدید چرا تاپیک میزنید؟
    حداقل میتونید بگید جواب شمارو نمیدونیم که تکلیف ما هم معلوم بشه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

واقعا که....
    سایت مدیر هم نداره جوابگو باشه؟!!!

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    من کامپیوترم روش ویندوز xp و سیستم عامل یونیکس نصب بود برای xp مشکل پیش آمد به هر حال تقریبا درست شده اما مشکل اصلی من اینجاست که قبلا کامپیوترو که روشن میکردم اگر چیزیو نمیزدم یا اگر enter میزدم مستقیم وارد یونیکس میشدم و اگر تایپ میکردم dos وارد یک صفحه میشد که 2تا خط اونجا بود اولیش ویندوز بود که انتخاب میکردم و وارد ویندوز میشدم دومین خط هم که نوشته بود ms-dos که من با این کاری نداشتم.
    حالا مشکل من اینجاست که دیگه نمیتونم وارد یونیکس بشم و مستقیم سیستم میاد جای همین 2 تا خط
    آیا راهی هست که من بتونم وارد یونیکس بشم مثل قبل؟
    شنیدم با نرم افزار boot magic میشه اگر درسته لطفا لینک دانلود و طرز کارشو به بنده بفرمایید که خیلی واسم حیاتی هست وارد شدن تو یونیکس
    با سپاس فراوان
    سلام
    کسی نیست جواب بده یا جواب من سخته؟
    نمیدونم چرا نمیثونید یه سر به تاپیک بزنید جواب کاربرو بدید چرا تاپیک میزنید؟
    حداقل میتونید بگید جواب شمارو نمیدونیم که تکلیف ما هم معلوم بشه!!!
    واقعا که....
    سایت مدیر هم نداره جوابگو باشه؟!!!
    با سلام
    دوست عزيزم براي گرفتن پاسخ كمي صبر كنيد
    بعضي از سوالات گاهي ابهام داره و يا كسي نميتونه پاسخ بده
    و يا اينكه گذره دوستان به بعضي تاپيك ها كمتر ميفته و متوجه سوال شما نميشن
    ---
    با نرم افزار easy bcd امتحان كنيد
    منوهاي راحتتري داره واسه كار كردن

موفق باشيد.

13. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه graphic pix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

پارتيشن Primary که ويندوز روش نصب ميشه حتما بايد اکتيو باشه ولي در پارتيشن هاي Extended نيازي به اکتيو بودن نيست و ويندوز ديگر البته به شرطي که ويندوزي در پارتيشن اکتيو موجود باشه در درايو Extended نصب ميشه.
    براي مثال ويندوز xp اگه در درايو C که primary و اکتيو هست نصب شده باشه ميشه ويندوز 7 رو در درايو D که Extended باشه به راحتي نصب کرد .
    در هارد 3 پارتيشن Primary ميشه ايجاد کرد که فقط يکي رو ميشه اکتيو نمود که ويندوز نصب کرد . از 3 پارتيشن Primary ايجاد شده فقط يک درايو قابليت رويت در ويندوز هست و 2 درايو بقيه اجبارا بصورت Hide درميان که نميشه اونا رو در ويندوز رويت کرد .البته فقط در Disk Managment قايل رويت خواهند بود ولي عملا غير قابل استفاده هستند.
    خوب شايد بپرسي پس به چه دردي ميخوره؟ بهترين روش براي اين هست که سه ويندوز مختلف روشون نصب کرد و اين سه ويندوز به هم هيچ ارتباطي ندارند يعني اگه يکي از ويندوزها يا هارد ويروسي بشه و ويندوزي رو از کار بندازه ميشه به راحتي با ويندوز ديگه بالا اومد و کل هارد رو اسکن کرد . به اين حالت اصطلاحا Multi Primary ميگن.

و اما مشکل شما :

شما وقتي ويندوز 7 رو در هارد ديگه نصب ميکنين يعني اين عمل روي پارتيشن Primary و اکتيو انجام ميگيره و چون ويندوز xp هم در هارد ديگه همين شرايط رو داره و از اونجاييکه نميشه همزمان دو پارتيشن اکتيو داشت مشکل مذکور بوجود مياد.
    ويندوز وقتي ميخواد بوت بشه نياز به فايل بوت داره که اونم در پارتيشن اکتيو و قسمت MBR رايت ميشه . ولي چون اطلاعات مربوط به بوت روي يک پارتيشن اکتيو رايت ميشه و شما ويندوز 7 رو روي پارتيشن ديگه نصب ميکنين اين امکان براي ويندوز نامفهوم هست يعني در حقيقت فايل بوتي براي 7 ايجاد نميشه که بخواد بوت بشه.

شما دو راه داري :

1- يا از خاصيت مولتي Primary استفاده کني و هر ويندوزي رو که خواستي بوت کني با استفاده از برنامه هاي تحت داس پارتيشن C رو اکتيو کني که در اينصورت فقط يه ويندوز قابل دسترس خواهد بود
    2- يا مثله روش معمول ، ويندوز Xp رو در درايو C و ويندوز 7 رو در درايو D يک هارد نصب کني و از قابليت Multi Boot ويندوز 7 استفاده کني. در اينصورت 2 ويندوز هم به راحتي قابل دسترس هستند.
    هارد ديگه رو هم ميتوني کلا بصورت Primary پارتيشن بندي کني تا در ويندوز شناسايي بشه ولي در اين حالت هارد دوم بصورت درايو D در ويندوز نمايش داده خواهد شد . چون اولويت پارتيشن ها ابتدا با Primary ها و بعد Extended ها هست.
    يا ميتوني يک حجم کم مثله 2 گيگ به پارتيشن Primary هارد دوم اختصاص بدي و اونو Hide کني و بقيه رو پارتيشن بندي کني که بصورت Extented خواهند بود و در ويندوز هم بعد از پارتيشن هاي درايو هاي هارد اول شناسايي خواهند شد. منتهي اون 2 گيگ هارد غير قابل استفاده خواهد شد.
    چطور میشه یه پارتیشن primary ایجاد کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •