تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 39 از 482 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خدا کنه زودتر درستش کنن

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من دیگه قاطی کردم
    میدونم آخر ماه چیکار کنم
    همچین اون دفترشون رو آوردم رو کله شان میفهمند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دیگه امروز زنگ زدم بشدت شاکیانه واقعا دیگه اعصاب رو ریخته بهم این سرعت افتضاح , ولی زنه گفت مخابرات بهمون پهنایه باند نمیده تقصیر ما نیست .

داره خودمونی میشه sharifi1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مخابرات ایران هم تو این قضیه بی تقصیر نیست .گل بگیرن در این مخابراتو هرچی Isp هست.بابا تو فقیر ترین کشور ها هم حداقل اینترنت 2مگه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ظاهرا این ترفند داتکه یکی از فامیلهای دور ما میگفت حدود 2 سال پیش عین همین داستان اتفاق افتاد و کار بجایی رسید که براش وبسایت ساختن به اسم مشترکان ناراضي داتک و حتی میگفت قانون ممنوعیت سرویس بالای 128 برای مصارف خانگی همونموقع وضع شد و اینو ارتباط میداد به داتک حالا این اینطوری استتنتاح میکرد که این شیوه کلاهبرداریشه که که چون امکان استرداد وجه و فسخ قرارداد وجود نداره (اینو من 100% خبر دارم) برای همین یعده از خیرش میگذرن پولش نصیب داتک میشه.
    حالا تفسیرش با خودتونه ولی بنظر شما داتک که میگه مخابرات پهنای باند نمیده راست میگه؟ فقط به داتک نمیده؟ زنگ یزنید بگید میخوایین سرویس بگیرین ببینین میگن نه؟ فعلا نمیشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اینا همه دروغه. پهنای بان نمیدن چیه.اگه واقعا پهنای باند نمیدن اینها هم نباید اکانت بفروشند. در واقع تو قرارداد که نوشتن ده به یک. اینا این تعهدشونو عمل نمی کنن و مطمئنم بیش از پنجاه به یکه. خودشون هم عمدی این کار رو انجام میدن. چون سود زیادی نصیبشون میشه. اگه واقعا کسی حوصله داشته باشه یا اگه همه متحد بشن یه وکیل بگیرن میشه مدیر عامل شرکت رو به اتهام کلاهبرداری تحت تعقیب کیفری قرار داد.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اینا همه دروغه. پهنای بان نمیدن چیه.اگه واقعا پهنای باند نمیدن اینها هم نباید اکانت بفروشند. در واقع تو قرارداد که نوشتن ده به یک. اینا این تعهدشونو عمل نمی کنن و مطمئنم بیش از پنجاه به یکه. خودشون هم عمدی این کار رو انجام میدن. چون سود زیادی نصیبشون میشه. اگه واقعا کسی حوصله داشته باشه یا اگه همه متحد بشن یه وکیل بگیرن میشه مدیر عامل شرکت رو به اتهام کلاهبرداری تحت تعقیب کیفری قرار داد.
    کسی حال و حوصله ی شکایت نداره
    تازه تا بخوان بیان بررسی کنند نیم قرن طول میکشه
    کاشکی یه هکری پیدا میشد هر کدام از این ISP ها که به قولشان عمل نمیکردن Down میکرد آنوقت میفهمیدند...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

امروز درست یک ماهه که از زمان عقد قرار دادم میگذره!و درست همین امروزم زنگ زدن گفتن خطتون رانژ شده!
    ما هم به جمع مشترکان داتک پیوستیم!

پ.ن
    بر خلاف گفته دوستان من با مشکل پهنای باند مواجه نشدم!
    هم تست ها و هم سرعت دانلودم تقریبا همون سرویس 128 رو نشون میده سرعت دانلودم بین 13-23!!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ظاهرا این ترفند داتکه یکی از فامیلهای دور ما میگفت حدود 2 سال پیش عین همین داستان اتفاق افتاد و کار بجایی رسید که براش وبسایت ساختن به اسم مشترکان ناراضي داتک و حتی میگفت قانون ممنوعیت سرویس بالای 128 برای مصارف خانگی همونموقع وضع شد و اینو ارتباط میداد به داتک حالا این اینطوری استتنتاح میکرد که این شیوه کلاهبرداریشه که که چون امکان استرداد وجه و فسخ قرارداد وجود نداره (اینو من 100% خبر دارم) برای همین یعده از خیرش میگذرن پولش نصیب داتک میشه.
    حالا تفسیرش با خودتونه ولی بنظر شما داتک که میگه مخابرات پهنای باند نمیده راست میگه؟ فقط به داتک نمیده؟ زنگ یزنید بگید میخوایین سرویس بگیرین ببینین میگن نه؟ فعلا نمیشه؟
    من از این که گفتی خبر ندارم و فقط اینو میدونم که بقیه ی آی اس پی ها هم الان همین مشکل رو دارن الان
    از پارس آنلاینش که خبر دارم.بقیه هم تقریبا همین طوره.اینام هنوز اکانت میدن با اینکه پهنای باند ندارن!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

امروز درست یک ماهه که از زمان عقد قرار دادم میگذره!و درست همین امروزم زنگ زدن گفتن خطتون رانژ شده!
    ما هم به جمع مشترکان داتک پیوستیم!

پ.ن
    بر خلاف گفته دوستان من با مشکل پهنای باند مواجه نشدم!
    هم تست ها و هم سرعت دانلودم تقریبا همون سرویس 128 رو نشون میده سرعت دانلودم بین 13-23!!!!!
    13 با 23 کلی فرق داره10 تا فرقشه.شما با 128 باید زیر 20 دانلود نکنی.حالا یه مدت که بگذره شمام متوجه میشی الان زوده برا قضاوت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •