خدا کنه زودتر درستش کنن
من دیگه قاطی کردم
میدونم آخر ماه چیکار کنم
همچین اون دفترشون رو آوردم رو کله شان میفهمند
من دیگه امروز زنگ زدم بشدت شاکیانه واقعا دیگه اعصاب رو ریخته بهم این سرعت افتضاح , ولی زنه گفت مخابرات بهمون پهنایه باند نمیده تقصیر ما نیست .
مخابرات ایران هم تو این قضیه بی تقصیر نیست .گل بگیرن در این مخابراتو هرچی Isp هست.بابا تو فقیر ترین کشور ها هم حداقل اینترنت 2مگه
ظاهرا این ترفند داتکه یکی از فامیلهای دور ما میگفت حدود 2 سال پیش عین همین داستان اتفاق افتاد و کار بجایی رسید که براش وبسایت ساختن به اسم مشترکان ناراضي داتک و حتی میگفت قانون ممنوعیت سرویس بالای 128 برای مصارف خانگی همونموقع وضع شد و اینو ارتباط میداد به داتک حالا این اینطوری استتنتاح میکرد که این شیوه کلاهبرداریشه که که چون امکان استرداد وجه و فسخ قرارداد وجود نداره (اینو من 100% خبر دارم) برای همین یعده از خیرش میگذرن پولش نصیب داتک میشه.
حالا تفسیرش با خودتونه ولی بنظر شما داتک که میگه مخابرات پهنای باند نمیده راست میگه؟ فقط به داتک نمیده؟ زنگ یزنید بگید میخوایین سرویس بگیرین ببینین میگن نه؟ فعلا نمیشه؟
اینا همه دروغه. پهنای بان نمیدن چیه.اگه واقعا پهنای باند نمیدن اینها هم نباید اکانت بفروشند. در واقع تو قرارداد که نوشتن ده به یک. اینا این تعهدشونو عمل نمی کنن و مطمئنم بیش از پنجاه به یکه. خودشون هم عمدی این کار رو انجام میدن. چون سود زیادی نصیبشون میشه. اگه واقعا کسی حوصله داشته باشه یا اگه همه متحد بشن یه وکیل بگیرن میشه مدیر عامل شرکت رو به اتهام کلاهبرداری تحت تعقیب کیفری قرار داد.
کسی حال و حوصله ی شکایت نداره
تازه تا بخوان بیان بررسی کنند نیم قرن طول میکشه
کاشکی یه هکری پیدا میشد هر کدام از این ISP ها که به قولشان عمل نمیکردن Down میکرد آنوقت میفهمیدند...
امروز درست یک ماهه که از زمان عقد قرار دادم میگذره!و درست همین امروزم زنگ زدن گفتن خطتون رانژ شده!
ما هم به جمع مشترکان داتک پیوستیم!
پ.ن
بر خلاف گفته دوستان من با مشکل پهنای باند مواجه نشدم!
هم تست ها و هم سرعت دانلودم تقریبا همون سرویس 128 رو نشون میده سرعت دانلودم بین 13-23!!!!!
من از این که گفتی خبر ندارم و فقط اینو میدونم که بقیه ی آی اس پی ها هم الان همین مشکل رو دارن الان
از پارس آنلاینش که خبر دارم.بقیه هم تقریبا همین طوره.اینام هنوز اکانت میدن با اینکه پهنای باند ندارن!!!
13 با 23 کلی فرق داره10 تا فرقشه.شما با 128 باید زیر 20 دانلود نکنی.حالا یه مدت که بگذره شمام متوجه میشی الان زوده برا قضاوت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)