الکس نیستی؟؟
من برنامه ی T-search رو توصیه میکنم
الکس نیستی؟؟
من برنامه ی T-search رو توصیه میکنم
با عرض سلام
لطفا در مورد فريز كردن جان يا اكسيژن در متال گير 2 راهنمايي كنيد
من artmoney وt-search رو دارم
ولي با هيچكدوم نتونستم اينكارو بكنم اما تير و ايتمها رو فريز كردم
نه الکس نیستم...
من برنامه ی T-search رو توصیه میکنم یعنی چی ؟؟؟؟برنامشو دارم... دقیقا بگو چه فرقی با artmoney داره توضیح بده ...بعدش من دقیقا میخوام بدونم بازی هایی که نمیشه بعضی از متغییر هاشون رو فریز کرد چطوری باید عمل کنیم که تو گفتی DMA رو شون پیاده میشه که تا اونجا که من فهمیدم در این رابطه یه چیزایی تو همین T-search پیدا میشه ........... خوب بگو اینجکش چطوریه ...... آقا جان من نمیخوام برای خودم اینها رو درست کنم من میخوام مثل یک ترینر باشه که وقتی اجراش کردی بازدن یه دکمه مثلا تیر و خشاب و اینها تموم نشن حالا من داشتم این آدرس ها رو پیدا می کردم که دیدم برنامه آرت نمیتونه مقدار جان رو در بازی فلان ثابت کنه حالا من باید چطوری این رو کاری بهش کنم که بشه با ترینری که براش میسازم ثابت بشه .....
توضیح کامل و دقیقی بنویس که ما اینجا معطل نشیم و هم دستامون از اینقدر نوشتن در نیاد
در مورد بازی ها یی که بعد از اینکه اونها رو ببندی و دوباره بازی رو اجرا کنی میرن آدرس های قبلی رو حذف میکنن و آدرس های جدیدی رو جایگزین میکنن آیا راه حلی هست......یادت نره جواب بدی ...ممنون
ايهالناس كسي نيست به داد ما برسه ؟
بابا يكي يه خيري برسونه
اين همه استاد كرك يكي به من كمك كنه
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllpppp meeeeeeeee
دوستان
ArtMoney آخرشه . ولی من تاحالا نتونستم نیترو در NFSMW رو هک کنم ولی پول و Bounty رو چرا
Stinger جان مشکلت چیه ؟
دوستان من ميخوام بدونم آيا آرت موني هم مثل tsearcht یک بخشی مثل اتو هک داره که بشه کدهایی که در ساخت تراینر استفاده مشه رو در آورد ؟؟
راستی اگه میشه آموزش هک کردن سیو بازه ها رو هم بزارید
ممنون
دوستان درود بر شما ..... راتش من هيچ جوري از اين از آرت ماني خوشم نيومدش و هنوزم دارم با گيم اكسپرت كار ميكنم ....يه سوپر پروفشيونال بيادو جوونمرد بازي درآره و يه راهنمايي چيزي در مورد كار كردنش بزاره ... سپاس
آقا كسي جواب سوال منو نميدونه !؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)