3 تا شهر بیشتر نیست.
3 تا شهر بیشتر نیست.
سلام
من دارم دو روزه این بازی رو میکنم خیلی اعتیاد اوره
فقط چند تا مشکل دارم
اول اینکه دو تا از دوستام رو با خودم آورده بودم که تو یه درگیری کشته شدند خودمم مردم حالا دیگه رفتم خونه نیستند
فقط اونهایی هستند که علامت دلار بالا سرشونه
چطوری میشه اینا رو با خودمون ببریم؟ وقتی باهاشون حرف میزنم همش میگند بعدا فقط دو تاشون رو میشد ببرم که اونها هم مردن یکیشون بمبی بود یکیشونم آتیشی
مثلا اون که میتونه گاو صندوق ها رو باز کنه رو چطوری میتونم ببرمش؟
و سوال دیگه اینکه من اکثرا دارم ماموریت های بیخودی رو میرم یعنی از مردم مشکلشون رو میپرسم بعد میرم انجام میدم برای انجام دادن ماموریت های اصلی باید کجا برم؟
من هنوز توی نیو یورک هستم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
بازی هیچ فرقی با شماره ی قبل نداره فقط یه مقدار بدتر شده!! شهر عاری از هر گونه جزئیات و جذابیت.
برید یه بار دیگه پدر خوانده ی 1 رو بازی کنید ولی اینو نه!! روحیه ی گیمری خودتونو با این بازی خراب نکنید.![]()
قبول دارم به قشنگی 1 نیست ولی برای سرگرمی بد نیست
من مرحله های burglary رو نمیتونم رد کنم
تو این مراحا باید بریم گاو صندوق باز کنم درسته؟
خوب وقتی آدمش با من نمیاد چه کار کنم؟
ممنون
یعنی چی ادمش باهات نمیاد؟ استخدام نکردی؟
اگه استخدام نکردی استخدام کن
اگه کردی تو پنجره Family تو More Don's View رو فرد مورد نظر کلیک کن و Add To Crew(یه چیزی تو این مایع ها) رو بزن میاد
اگر هم کنارت نیست , V رو بزن میاد پیشت! و روی گاوصندق C رو بزن
سلام
چطوری میتونم استخدام کنم؟
میرم باهاشون حرف میزنم 3 تا گذینه داره پاینیه که کنسل میکنه سمت چپیه یه کلمه بک گراند داره سمت راسته هم یه چیز دیگه هست که وقتی سمت راستیه رو میزنیم بعد از حرف زدن یه صفحه باز میشه که مشخصات اون فرد رو نوشته
من همشون رو میزنم ولی اصلا استخدام نمیشند
تو اون پنجره هم که گفتید رفتم دو تاشون رو که داشتم فقط یه آدم دیگه بود که اونم بمبی بود
یعنی الان دو تا بمبی دارم و یه دونه هم آتیشی
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
بعد ازينكه چپ و راست رو انتخاب كردي و حرف زد بايد يه گزينه هم بالا بياد كه با اون ميشه استخدامش كرد !!!
شايد استخدام كردي خودت خبر نداري و ديگه نميتوني استخدام كني !!! :دي
برو توي Your family بعد اگه اشتباه نكنم Family tree ببين كسي غير از خودت اونجا هست يا نه !!!
حتما همینطوره.
افرادی رو که استخدام کردی و لازم نداری بکش و یکی که به دردت میخوره بردار.
آخه چرا مگه ؟! به نظر من که جذابیت اولی رو داره ولی داستان بی اساسی داره . واسه سرگرمی و بکش بکش خوبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)