شما باید موقع تنظیمات مودم رو به جای حالت PPPOE روی حالت Bridge تنظیم کنید بعد مجددا کانکشن بسازید و یوزر و پسورد رو واد کنید , حالا هر وقت خواستید میتونید کانکت بشید و اگر هم نخواستین به راحتی دیسکانکت کنید![]()
شما باید موقع تنظیمات مودم رو به جای حالت PPPOE روی حالت Bridge تنظیم کنید بعد مجددا کانکشن بسازید و یوزر و پسورد رو واد کنید , حالا هر وقت خواستید میتونید کانکت بشید و اگر هم نخواستین به راحتی دیسکانکت کنید![]()
آخوند جان من کشته مرده این کانکشنم من از پارس 3 تا اکانت دارم یکی مال خودم 2 تا هم مال دو تا از فامیلها که کم مصرفن ولی پارس اینطور که شما میتونی کانکت بشی نمیشه یعنی اگه بردبند توی مودم تعریف شده باشه کانکشن ساخته شده بردبند ویندوز هیچ جوری کانکت نمیکنه ولی خودم مال شاتل رو دیدم که بردبند توی مودم تعریف شده بود و کانکشن ویندوز هم کار میکرد من موندم تو کف با این شانسم![]()
کسی میگه چطوری من wan سمفونی رو عوض کنم
میخوای چیکارش کنی؟
من یه مودم alfex گرفتم
پشتش یه پرت usb داره و یه ethernet
این ethernet واسه چیه؟یه توضیح میشه بدید؟
این واسه اتصال دو کامپیوتر به نت هست.
کلا نصب توسط لن راحتتره.
سلام وحید جان .
آقا از پشت هم دکمه ریست رو زدم ، فایده ای نداره ، انگار بی خیال یوزر و پس ما نمی خواد بشه این دیوونه ...
چی کار کنم ؟
مرسی
باید15 تا 30 ثانیه نگهش داری
؟؟ من فکر میکنم شما مودم رو فقط ریستارت عادی میکنی که با زدن دکمه ریست میشه.
باید نگهش داری و اون تنظیمات رو بری
ممنونم
آره وحید جان ، اصلا حواسم به اون نوشته ات نبود ، التبه منظورم از ریست ، اون سیو اند و ری بوت آخرش بود که بعدش به ذهنم رسید که از پشتش این کار رو بکنم ، که reb هم راهنمایی کرد و درست اش کردم ...
پس چرا در حالت عادی خودش درست نمی شد ؟
باز هم ممنونم وحید جان ، از reb هم همین طور ، ان شاالله جبران کنم ...
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)