تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 211 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ساسان جون دستت طلا
    این هم برای کسانی که می خوان ماد بسازن !
    Fallout 3 HD Texture Pack 1.0

398.84 MB
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

آره نتونستند درستش کنند. علتش همونه که گفتم آسونترین راه حل برای از بین بردن Conflict ها هنگام مکالمه.
    آره Fable 2 افتضاح بود! بدترین موقع زمانیه که مشهور میشی همه میان طرفت. تو Conversation ها میان بعضی وقتها بین تو و نفری که داری حرف میزنی یا میان جلو دوربین وقتی که داری چوب خورد می کنی یا آهنگری می کنی یا Bartender هستی اصلا نمی بینی چه غلطی می کنی!!!
    تازه اگر تو Elder Scrolls و Fallout 3 بپری و بین زمین هوا Intract کنی با افراد که وارد بحث بشی می بینی که بین زمینو هوا می مونی و یارو همش سرشو گرفته بالا تا صحبت تموم بشه اونوقت میای پایین!!!
    چه اعصاب خرد کن!!!
    آخ این رو یادم رفت تو review بگم.تو هوا صحبت کردن خیلی کیف میده!!!

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

چه اعصاب خرد کن!!!
    آخ این رو یادم رفت تو review بگم.تو هوا صحبت کردن خیلی کیف میده!!!
    راستی فقط یک قسمت در مورد سیستم Friend ها می نوشتی بد نبود . مثلا Dog meat یا Jericho یا اون Super mutant و ...
    Secret ها مثل اون اسلحه بیگانه فضاییه که از لاشه سفینه بر می داشتی یا اون غار یا Bobblehead ها . . . .

5. 2 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

راستی فقط یک قسمت در مورد سیستم Friend ها می نوشتی بد نبود . مثلا Dog meat یا Jericho یا اون Super mutant و ...
    Secret ها مثل اون اسلحه بیگانه فضاییه که از لاشه سفینه بر می داشتی یا اون غار یا Bobblehead ها . . . .
    مرسی از راهنمایی Optimus جان
    آره بایستی قسمت friend رو جداگانه می نوشتم.اون Super Mutant ای که گفتی منظورت همونه Super Mutant ای هست که تو 87 Vault تو مسیر رسیدن به .G.E.C.K زندانی بود و کمک می خواست؟متأسفانه lockpick من کافی نبود که نجاتش بدم
    آره اون Alien Blaster رو هم باید می نوشتم.خیلی اسلحه ی جالبی بود.60 تا damage برای اسلحه ای به این سبکی فوق العادست.حیف که تعداد Ammo ش محدوده و بیشتر از 120 تا نیست.قیافه ی اون موجود فضایی هم که کنار اسلحه افتاده بود خیلی جالب طراحی شده بود!در مورد Bobblehead ها هم می خواستم تو قسمت ترازگیری بنویسم اما نمی دونم چرا یادم رفت!
    راستی Optimus جان گذرت تو بازی به Andale افتاد؟
    Last edited by sasanjfr; 13-12-2008 at 15:29.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

آره بایستی قسمت friend رو جداگانه می نوشتم.اون Super Mutant ای که گفتی منظورت همونه Super Mutant ای هست که تو 87 Vault تو مسیر رسیدن به .G.E.R.K زندانی بود و کمک می خواست؟متأسفانه lockpick من کافی نبود که نجاتش بدم
    اون به lock pick نیاز نداشت ها باید باهاش صحبت میکردی بعد بهت میگفت که چطوری باید نجاتش بدی
    باید دکمه ی مواقع اضطراری رو میزدی که همه ی در ها باز میشد اونم آزاد میشد بعد برات G.E.C.K رو میاورد
    آخر بازی هم میومد دنبالت و یه قسمت از هلیکوپتر پیاده میشد و برات آدم ها رو میکشت
    واقعا عالی طراحی شده بود این قسمت

8. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

اون به lock pick نیاز نداشت ها باید باهاش صحبت میکردی بعد بهت میگفت که چطوری باید نجاتش بدی
    باید دکمه ی مواقع اضطراری رو میزدی که همه ی در ها باز میشد اونم آزاد میشد بعد برات G.E.C.K رو میاورد
    آخر بازی هم میومد دنبالت و یه قسمت از هلیکوپتر پیاده میشد و برات آدم ها رو میکشت
    واقعا عالی طراحی شده بود این قسمت
    که این طور.حیف من کاملاٌ بیچاره رو از قلم انداختم.حتی باهاش صحبت هم نکردم.دیدم نمی تونم در رو باز کنم ولش کردم به امون خدا
    این نکات ریز بازی خیلی جالبه و خوبه تو تاپیک بیشتر در موردش صحبت کنیم
    راستی تو چی علی جون گذرت به Andale افتاد؟همون دهکده ای که یه پیرمرده اونجاست میگه ساکنین این جا دیوونه اند و باید سریعاٌ Andale رو ترک کنی.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

یکی از اشکالات بزرگ گیم پلی بازی جاییست که شما به دکتری که در زیر Rivet City زندگی می کند بر می خورید.برای اینکه قسمت optional مربوط به quest تحقیق درباره ی تاریخچه ی Rivet City(مربوط می شود به quest فرعی Wasteland Survival Guide) را به انجام برسانم سراغ او رفتم و متوجه شدم که او می تواند با جراحی،چهره ی کاراکتر من را تغییر دهد.به این ترتیب تغییر چهره دادم،لباسم را عوض کردم و به مگاتن برگشتم و در کمال تعجب دیدم که همه من را شناختند بدون آنکه لحظه ای تردید کنند!

اشکال دیگر تأثیر نداشتن لباسی که پوشیده اید بر برخورد مردم با شماست.شاید اگر از این جهت که "بر اساس اعمالتان درباره ی شما قضاوت خواهد شد نه بر اساس ظاهرتان" به قضیه نگاه کنید این نکته ی مثبتی باشد اما وقتی با زره و کلاه Enclave ها و در حالیکه اسله تان را بیرون کشیده اید به یک عضو BOS نزدیک شوید و هیچ اقدامی از سوی فرد مذکور صورت نگیرد منظور من را متوجه خواهید شد!
    ولی برای من اینطوری نبود
    وقتی زره Tesla رو پوشیدم و به شهر ها میرفتم مردم از دستم فرار میکردن !!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

راستی تو چی علی جون گذرت به andale افتاد؟همون دهکده ای که یه پیرمرده اونجاست میگه ساکنین این جا دیوونه اند و باید سریعاٌ andale رو ترک کنی.
    نه ساسان جون
    من یه مدت دیگه بازی رو یا از اول شروع میکنم یا از همونجایی که هستم میرم نقاط دیگه رو هم میبینم
    من شاید 25 درصد بازی رو دیده باشم !

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

ولی برای من اینطوری نبود
    وقتی زره Tesla رو پوشیدم و به شهر ها میرفتم مردم از دستم فرار میکردن !!
    خوش به حالت.وقتی با لباس Enclave ها رفتم جلوی یه شوالیه ی BOS و دیدم بهم کاری نداره خیلی لجم گرفت!!

نه ساسان جون
    من یه مدت دیگه بازی رو یا از اول شروع میکنم یا از همونجایی که هستم میرم نقاط دیگه رو هم میبینم
    من شاید 25 درصد بازی رو دیده باشم !
    علی جون بهترین کار اینه وقتی رسیدی level 20 موقع level up کردن perk ای به نام explorer رو انتخاب کنی تا تمامی نقاط نقشه مشخص بشه اون وقت می تونی راحت بری تو wasteland بگردی و جاهایی که ندیدی رو ببینی.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

راستی Optimus جان گذرت تو بازی به Andale افتاد؟
    آره افتاد. بعد از اینکه پیرمرده Harris گفت اینا دیونند فرار کن من خونه و Basement این دوتارو گشتم دیدم قطعات بدن انسان هستند بعد میان و می فهمی اینا Cannibal هستند که می تونی Cannibalشون را قبول کنی یا بکشیشون. اگر بکشی Harris بچه هارو قبول می کنه و مثل اینکه اگر Cannibal Perk داشته باشی با Speech بالا می تونی هر دفعه Meat Pie از زن یکیشون بگیری.
    برای منم با پوشیدن Enclace Tesla Power Armor هیچ اتفاقی نمی افتاد!
    آره اون Alien Blaster رو هم باید می نوشتم.خیلی اسلحه ی جالبی بود.60 تا damage برای اسلحه ای به این سبکی فوق العادست.حیف که تعداد Ammo ش محدوده و بیشتر از 120 تا نیست
    دو جای دیگه هر کدوم تو Fort Independence و Fort Bannister وجود داره و بعضی وقتها 21 عدد در Crate ها بصورت Random برات ظاهر میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •