ساسان جون دستت طلا
این هم برای کسانی که می خوان ماد بسازن !
Fallout 3 HD Texture Pack 1.0
398.84 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساسان جون دستت طلا
این هم برای کسانی که می خوان ماد بسازن !
Fallout 3 HD Texture Pack 1.0
398.84 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه اعصاب خرد کن!!!
آخ این رو یادم رفت تو review بگم.تو هوا صحبت کردن خیلی کیف میده!!!![]()
راستی فقط یک قسمت در مورد سیستم Friend ها می نوشتی بد نبود . مثلا Dog meat یا Jericho یا اون Super mutant و ...
Secret ها مثل اون اسلحه بیگانه فضاییه که از لاشه سفینه بر می داشتی یا اون غار یا Bobblehead ها . . . .
مرسی از راهنمایی Optimus جان
آره بایستی قسمت friend رو جداگانه می نوشتم.اون Super Mutant ای که گفتی منظورت همونه Super Mutant ای هست که تو 87 Vault تو مسیر رسیدن به .G.E.C.K زندانی بود و کمک می خواست؟متأسفانه lockpick من کافی نبود که نجاتش بدم
آره اون Alien Blaster رو هم باید می نوشتم.خیلی اسلحه ی جالبی بود.60 تا damage برای اسلحه ای به این سبکی فوق العادست.حیف که تعداد Ammo ش محدوده و بیشتر از 120 تا نیست.قیافه ی اون موجود فضایی هم که کنار اسلحه افتاده بود خیلی جالب طراحی شده بود!در مورد Bobblehead ها هم می خواستم تو قسمت ترازگیری بنویسم اما نمی دونم چرا یادم رفت!
راستی Optimus جان گذرت تو بازی به Andale افتاد؟
Last edited by sasanjfr; 13-12-2008 at 15:29.
اون به lock pick نیاز نداشت ها باید باهاش صحبت میکردی بعد بهت میگفت که چطوری باید نجاتش بدیآره بایستی قسمت friend رو جداگانه می نوشتم.اون Super Mutant ای که گفتی منظورت همونه Super Mutant ای هست که تو 87 Vault تو مسیر رسیدن به .G.E.R.K زندانی بود و کمک می خواست؟متأسفانه lockpick من کافی نبود که نجاتش بدم
باید دکمه ی مواقع اضطراری رو میزدی که همه ی در ها باز میشد اونم آزاد میشد بعد برات G.E.C.K رو میاورد
آخر بازی هم میومد دنبالت و یه قسمت از هلیکوپتر پیاده میشد و برات آدم ها رو میکشت
واقعا عالی طراحی شده بود این قسمت
که این طور.حیف من کاملاٌ بیچاره رو از قلم انداختم.حتی باهاش صحبت هم نکردم.دیدم نمی تونم در رو باز کنم ولش کردم به امون خدا
این نکات ریز بازی خیلی جالبه و خوبه تو تاپیک بیشتر در موردش صحبت کنیم
راستی تو چی علی جون گذرت به Andale افتاد؟همون دهکده ای که یه پیرمرده اونجاست میگه ساکنین این جا دیوونه اند و باید سریعاٌ Andale رو ترک کنی.
ولی برای من اینطوری نبودیکی از اشکالات بزرگ گیم پلی بازی جاییست که شما به دکتری که در زیر Rivet City زندگی می کند بر می خورید.برای اینکه قسمت optional مربوط به quest تحقیق درباره ی تاریخچه ی Rivet City(مربوط می شود به quest فرعی Wasteland Survival Guide) را به انجام برسانم سراغ او رفتم و متوجه شدم که او می تواند با جراحی،چهره ی کاراکتر من را تغییر دهد.به این ترتیب تغییر چهره دادم،لباسم را عوض کردم و به مگاتن برگشتم و در کمال تعجب دیدم که همه من را شناختند بدون آنکه لحظه ای تردید کنند!
اشکال دیگر تأثیر نداشتن لباسی که پوشیده اید بر برخورد مردم با شماست.شاید اگر از این جهت که "بر اساس اعمالتان درباره ی شما قضاوت خواهد شد نه بر اساس ظاهرتان" به قضیه نگاه کنید این نکته ی مثبتی باشد اما وقتی با زره و کلاه Enclave ها و در حالیکه اسله تان را بیرون کشیده اید به یک عضو BOS نزدیک شوید و هیچ اقدامی از سوی فرد مذکور صورت نگیرد منظور من را متوجه خواهید شد!
وقتی زره Tesla رو پوشیدم و به شهر ها میرفتم مردم از دستم فرار میکردن !!
نه ساسان جونراستی تو چی علی جون گذرت به andale افتاد؟همون دهکده ای که یه پیرمرده اونجاست میگه ساکنین این جا دیوونه اند و باید سریعاٌ andale رو ترک کنی.
من یه مدت دیگه بازی رو یا از اول شروع میکنم یا از همونجایی که هستم میرم نقاط دیگه رو هم میبینم
من شاید 25 درصد بازی رو دیده باشم !
خوش به حالت.وقتی با لباس Enclave ها رفتم جلوی یه شوالیه ی BOS و دیدم بهم کاری نداره خیلی لجم گرفت!!
علی جون بهترین کار اینه وقتی رسیدی level 20 موقع level up کردن perk ای به نام explorer رو انتخاب کنی تا تمامی نقاط نقشه مشخص بشه اون وقت می تونی راحت بری تو wasteland بگردی و جاهایی که ندیدی رو ببینی.
آره افتاد. بعد از اینکه پیرمرده Harris گفت اینا دیونند فرار کن من خونه و Basement این دوتارو گشتم دیدم قطعات بدن انسان هستند بعد میان و می فهمی اینا Cannibal هستند که می تونی Cannibalشون را قبول کنی یا بکشیشون. اگر بکشی Harris بچه هارو قبول می کنه و مثل اینکه اگر Cannibal Perk داشته باشی با Speech بالا می تونی هر دفعه Meat Pie از زن یکیشون بگیری.راستی Optimus جان گذرت تو بازی به Andale افتاد؟
برای منم با پوشیدن Enclace Tesla Power Armor هیچ اتفاقی نمی افتاد!
دو جای دیگه هر کدوم تو Fort Independence و Fort Bannister وجود داره و بعضی وقتها 21 عدد در Crate ها بصورت Random برات ظاهر میشه.آره اون Alien Blaster رو هم باید می نوشتم.خیلی اسلحه ی جالبی بود.60 تا damage برای اسلحه ای به این سبکی فوق العادست.حیف که تعداد Ammo ش محدوده و بیشتر از 120 تا نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)