شما یاید مین و اف اس مربوط به اون فریمورایی که گفتم رو بگیرید و با سیتول رو گوشی فلش کامل بزنید ... بد کویت اکسس پچ رو نسب و سپس elfpack ...طریقهیه فلش زدن تو تاپیک سیتولز هس ... طریقه نصب پچ هم تو تاپیک پچ 2020 هست...بقیشم تو همین تاپیک هست
شما یاید مین و اف اس مربوط به اون فریمورایی که گفتم رو بگیرید و با سیتول رو گوشی فلش کامل بزنید ... بد کویت اکسس پچ رو نسب و سپس elfpack ...طریقهیه فلش زدن تو تاپیک سیتولز هس ... طریقه نصب پچ هم تو تاپیک پچ 2020 هست...بقیشم تو همین تاپیک هست
سلام يعني ستول مشکل داره؟مي توني جايي که آموزش کامل اين برنامه رو داره بهم معرفي کني؟
با اين برنامه درست ميشه؟
يکي از دوستان هم گوشي نو خريده و همين پيام شبکه را مي ده اگه ممکنه کمکون کنيد.
با تشکر.
اقا من همه كارهاي مربوط به نصب پچ Elf رو انجام دادم ولي وقتي روي پچ الف تو پوشه other مي روم و روي گزينه استارت كليك ميكنم هيچگو نه اتفاقي نمي افتد و همچنان گزينه استارت فعال است.البته وقتي براي اولين بار روي Elf كليك ميكنم گوشي ريست مي شود ولي براي بار دوم به اين شكل نيست.ودر نتيجه پچ Elf اجرا نمي شود.
در ضمن من از آخرين فايل لين استفاده كردم.
ممنون ميشوم راهنماييم كنيد.
سلام دوستان
من اون پچی رو می خوام که میتونه هر موقع که بخوای گوشی رو خاموش یا سایلنت کنه فقط با آموزش باشه چون خودم گرفتمش هیچی ازش نفهمیدم ((خیلی حیاتیه))
تو ÷ست های قبلی همین تاپیک هست...بگردی پیدا میشه ...فقط پچ نیست ...الفه...
ریست شدن گوشی مربوط به لیب هست ... باید آپدیت کنی ...
سلام
ببخشید k550 هم ELF اجرا می کنه؟
بله اجرا میکنه
با عرض سلام
بچه ها تو رو خدا يكي يه را حل به من پيشنهاد كنه....
سلام دوستان
میشه نحوه نصب elf رو روی گوشی k810 هم توضیح بدین چون آموزشی که اول سایت گذاشته بودین برای یکسری گوشی های دیگه بود من چند تا سایت دیگه هم که دیدم این همین مطالب گفته شده بود اینگار که همه از روی هم copy , paste کرده بودن
دمتون گرم یکی درست و حسابی توضیح بده منم نمیدونم چطوری منم w580 دارم cid 52 فریمور r8be001
آقا abolfazl این که گفتی رو نفهمیدم
بد کویت اکسس پچ رو نسب و سپس elfpack
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)