wallpaper های خوبی بودند .ممنون .
wallpaper های خوبی بودند .ممنون .
من سي دي پرنس آو پرشيا رومي ندازم تو چرخ گوشت! بعد يه هفته تلاش بي وقفه با تمام راهنمايي دوستان زن پرنده بنفش رو نتونستم رد كنم!![]()
اصلا اين بازي به درد نميخوره خدايي حيف خداي جنگ هرچقدر اون راحت بود اين سخته
سلامنوشته شده توسط silver
فيلم اين قسمت رو اگه سرعتت خوبه مي توني از اينجا ببيني.
مشكل فقط اينه كه اينجا بايد خيلي سريع عمل كني.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته شده توسط Nintendo DS
حالا چرا حيف خداي جنگ؟ مگه الان نمي توني بازي كني؟ به خدا اين بازي سخت نيست( البته واسه اونايي كه شماره هاي قبل رو بازي كرده بودن) من خودم يك و نيم روزه تموم كردم( البته در حين اين كه درس هم مي خوندم
) يه خورده دقت و سرعت عمل ميخواد اين بازي. همين
موفق باشين و اميدوارم خسته نشين از اين بازي خوب![]()
اخه كجاي اين بازي سخته ؟
من كه تا حالا بازي پرنس 1 و 2 رو از نزديك نديدم دارم با شماره 3 به طرز زيادي حال ميكنم .
واقعا كه اخر بازيه . ميخواستم بدونم كه 1 و 2 هم به اندازه شماره 3 بازي قشنگ هستن ؟
دوست عزي اول يه خورده زنه رو بزن تا يه ذره كه از خونش كم شد نفس خبيث تو وارد بازي ميشه . ( از دفاع با كليك راست زياد استفاده كن . )نوشته شده توسط silver
بعد كه تبديل به نفس خبيث شدي زنه فقط به اين طرف و اون طرف ميپره . تو هم دنبالش برو و وقتي بهش رسيدي يه كليك كوچولو رو دكمه R بزن تا زمان اهسته بشه و زنه ديگه نميتونه فرار كنه و تا ميخوره بهش ضربه بزن .![]()
![]()
دوست عزيز .... من با ps 2 بازی می کنم همه اینکارها رو هم کردم خون طرف هم تموم شده اونجا که شمشیرهاشون قفل می شن هم تند تند مربع رو می زنم اما چند دقیقه ای اینها به شمشیر هم فشار میارن آخرشم زور اون می چربه منو پرت می کنه پایین .... فکر کنم بیشتر از 50 بار این مرحله رو امتحان کردم! هیچ مدله نمی شه!
سلام
تو جواب حسين جان بايد بگم كه نسخه هاي قبلي اين بازي حتي بهتر از اين هم بودن( اين رو ميشه از امتياز سايتها هم فهميد).
نسخه 1 كه واقعا از لحاظ داستان و گيم پلي لنگه نداشت. اما نسخه 2 يه چيز ديگه ست و واقعا محشره. من خودم 3 بار تموم كردم اما بازم اگه وقت كنم بازي مي كنم. نسخه 1 يه دونه عيب كوچولو داشت و اون هم اين بود كه زياد حركت تركيبي نداشت و جنگش قشنگ نبود. اما نسخه دوم واقعا يه چيز تاپ بود كه هم حركاتش بهتر بود هم گرافيكش و هم صداگذاريش كه واقعا چند برابر بهتر از شماره سوم بود.
Prince of Persia: The Sands of Time=====> 2 CD
Prince of Persia: Warrior Within=====> 3 CD
Prince of Persia: The Two Thrones=====>3 CD
حتما امتحان بكنين![]()
حالا كسايي مثل من كه اصلا تا حالا اين بازي رو نديدن بايد چي بگن ؟
نوشته شده توسط nishnish
![]()
![]()
![]()
خب شما نمیخواد چیزی بگید![]()
دلیل این پست شما هم برای من سوال شده ؟
رامبود جون فقط ميتونم بگم كه نصف عمت بر فناستنوشته شده توسط nishnish
اگه ميخواي بگو تا بازي رو برات بفرستم يا برو بخر
Hossein_Bahal جان حتما برو قسمت دو رو بازي كن كه خيلي محشره
من پنج بار اون رو تموم كردم ولي سه رو فقط دو بار بازي كردم
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)