تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 66 اولاول ... 2935363738394041424349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 656

نام تاپيک: تاپیک رفع مشکل،به روز رسانی فریمور و دیگر ایرادات و ابهامات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام.با راهنمایی بچه های فوروم یه زن موزاییک گرفتم.8گیگ.اولش فقط موقعی که به کامپوتر وصل و بعد جداش میکردی حدود 2دقیقه مشغول re building(به روز رسانی )میشد .اما بعد از چند روز هر وقت روشن یا خاموش بشه حدود 3دقیقه باید صبر کنی تا re buildingانجام بشه.مشکل دیگه اینکه هنگام گوش کردن صدای بعضی از ترانه ها قطع و وصل میشه.سرعتش هم آمده پایین.برای اجرای یک فرمان 20ثانیه باید صبرکرد.باCreative ZEN Mozaic EZ Series Firmware 1.04.02__آپ گریدش کردم.ولی درست نشد.ری ست هم کردم. یه بار کل اطلاعات را جابجا کردم فایده نداشت.یعنی یک سری دیگه از موزیک ها هنگام پخش قطع و وصل میشد.چه کنم؟فرمتکنم؟چجوری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خودم فکر میکنم بخاطر اینه که برای ریختن موزیک در آن از نرم افزار مخصوص آن استفاده نمیکنم گرچه نسل دوم موزاییک قرار نبود نیازی بهCreative Centrale داشته باشه

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.با راهنمایی بچه های فوروم یه زن موزاییک گرفتم.8گیگ.اولش فقط موقعی که به کامپوتر وصل و بعد جداش میکردی حدود 2دقیقه مشغول re building(به روز رسانی )میشد .اما بعد از چند روز هر وقت روشن یا خاموش بشه حدود 3دقیقه باید صبر کنی تا re buildingانجام بشه.مشکل دیگه اینکه هنگام گوش کردن صدای بعضی از ترانه ها قطع و وصل میشه.سرعتش هم آمده پایین.برای اجرای یک فرمان 20ثانیه باید صبرکرد.باCreative ZEN Mozaic EZ Series Firmware 1.04.02__آپ گریدش کردم.ولی درست نشد.ری ست هم کردم. یه بار کل اطلاعات را جابجا کردم فایده نداشت.یعنی یک سری دیگه از موزیک ها هنگام پخش قطع و وصل میشد.چه کنم؟فرمتکنم؟چجوری؟
    خودم فکر میکنم بخاطر اینه که برای ریختن موزیک در آن از نرم افزار مخصوص آن استفاده نمیکنم گرچه نسل دوم موزاییک قرار نبود نیازی بهCreative Centrale داشته باشه
    مطمئنی firmware درست رو استفاده کرده ای؟ .. باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه .. این خیلی مهمه .. اگه شما ZEN Mozaic EZ300 داری باید اینو بریزی.

وقتی firmware رو عوض می کنی، مشکلی حداقل بصورت موقت حل میشه یا هیچ فرقی نمی کنه؟

نرم افزار رو نصب کن و با اون هم یه سری موسیقی بریز ببین فرقی می کنه یا نه ..

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مطمئنی firmware درست رو استفاده کرده ای؟ .. باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه .. این خیلی مهمه .. اگه شما ZEN Mozaic EZ300 داری باید اینو بریزی.

وقتی firmware رو عوض می کنی، مشکلی حداقل بصورت موقت حل میشه یا هیچ فرقی نمی کنه؟

نرم افزار رو نصب کن و با اون هم یه سری موسیقی بریز ببین فرقی می کنه یا نه ..
    بله.نسخه ی جدیدش رو هم امتحان کردم.توفیری نکرد.
    هفته اول که من از Creative Centrale استفاده نمیکردم درست کار میکرد.بعید میدونم ربطی داشته باشه!والا ترانسفر کردن 8گیگ با این نرم افزار یعنی فاجعه!خیلی زمان میگیره.من یه بار همه ی حافظشو خالی کردم وفقط 3تا آهنگ خودش موند.اما مشکل کند بودن ,قطع و وصل شدن صدا و re building شدن در هر بار روشن شدن حل نشد..من انگلیسیم خوب نیست.سایت خودش یه سری سوالات رو جواب داده
    Last edited by mamalikhan65; 14-03-2010 at 19:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ولی در کل از انتخابم راضی هستم.یادم رفته بود بگم.ممنون از راهنماییهات.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله.نسخه ی جدیدش رو هم امتحان کردم.توفیری نکرد.
    هفته اول که من از Creative Centrale استفاده نمیکردم درست کار میکرد.بعید میدونم ربطی داشته باشه!والا ترانسفر کردن 8گیگ با این نرم افزار یعنی فاجعه!خیلی زمان میگیره.من یه بار همه ی حافظشو خالی کردم وفقط 3تا آهنگ خودش موند.اما مشکل کند بودن ,قطع و وصل شدن صدا و re building شدن در هر بار روشن شدن حل نشد..من انگلیسیم خوب نیست.سایت خودش یه سری سوالات رو جواب داده
    اگه بعد از چندبار تست FW همچنان مشکل وجود داره و ضمناً تازه خریدی اش، حتماً ببرش گارانتی .. اینا وقتی یه نفر دستگاهی که تازه خریده شده رو بیاره واسه شون ، راحت تر می پذیرن که مشکل از خودشون بوده و رسیدگی می کنن.
    ولی در کل از انتخابم راضی هستم.یادم رفته بود بگم.ممنون از راهنماییهات.
    چقدر خوب .. خواهش می کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    من یه MP3 player مدل سامسونگ (قدیمی) 2 گیگا بایتی دارم. یه مدتیه که موزیک ها رو پخش نمیکنه. اما رکورد کردن و پخش رادیوش درسته. فرمتش هم کردم. وقتی موزیکها رو میریزم و دستگاه رو روشن میکنم مینویسه No file. اگه میشه راهنماییم کنین. ممنونم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    من یه MP3 player مدل سامسونگ (قدیمی) 2 گیگا بایتی دارم. یه مدتیه که موزیک ها رو پخش نمیکنه. اما رکورد کردن و پخش رادیوش درسته. فرمتش هم کردم. وقتی موزیکها رو میریزم و دستگاه رو روشن میکنم مینویسه No file. اگه میشه راهنماییم کنین. ممنونم.
    دقیقاً مدل پلیرت چیه؟ ... میشه گشت و firmware اش رو پیدا کرد و آپدیت اش کرد، اغلب این کار باعث میشه که اینطور مشکلات حل بشه..

داره خودمونی میشه ptb's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام من یک مشکل داشتم که نمی دونم باید تو همین تاپیک مطرح میکردم یا نه؟ اما خوب حالا که مطرح کردم.
    من یک mp3 player از این مارکهای متفرقه تازهگی خریدم که ضرفیتش 2 گیگ بود . همون اولی که خریدم مجبور شدم فرمتش کنم بعد از این که فرمتش کردم میشد 2 گیگ توش آهنگ ریخت اما فقط تا حدود 200 مگش قابل استفاده بود و باقیش پخش نمی شد. منم با یک نرم افزاری که دانلود کرده بودم امدم firmware رو آپدیت کنم که نشد یعنی هی FAIL میشه. حالا دیگه روشن هم نمی شه.
    می خواستم ببینم کسی firmware این mp3 player رو نداره به من بده؟ یا حد اقل بدونه از کجا می تونم پیدا کنم؟
    چیپ اصلیش : LD2088
    با تشکر.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام من یک مشکل داشتم که نمی دونم باید تو همین تاپیک مطرح میکردم یا نه؟ اما خوب حالا که مطرح کردم.
    من یک mp3 player از این مارکهای متفرقه تازهگی خریدم که ضرفیتش 2 گیگ بود . همون اولی که خریدم مجبور شدم فرمتش کنم بعد از این که فرمتش کردم میشد 2 گیگ توش آهنگ ریخت اما فقط تا حدود 200 مگش قابل استفاده بود و باقیش پخش نمی شد. منم با یک نرم افزاری که دانلود کرده بودم امدم firmware رو آپدیت کنم که نشد یعنی هی FAIL میشه. حالا دیگه روشن هم نمی شه.
    می خواستم ببینم کسی firmware این mp3 player رو نداره به من بده؟ یا حد اقل بدونه از کجا می تونم پیدا کنم؟
    چیپ اصلیش : LD2088
    با تشکر.
    یه نکته مهم: از اون اول شما مطمئنی که 2 گیگ بوده؟ .. مکرر و مکرر دیده شده که این پلیرها رو به اسم 2 گیگ می فروشن (حتی می بینی که روش هم نوشته 2 گیگ!) اما بعد مشخص میشه که 200 مگ بیشتر نبوده... خیلی وقتها هم توجیه مسخره شون اینه که "منظور ما 2 گیگابیت بوده نه بایت!!" (که میشه حدود 250 مگ) ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •